Αφεντρες για Θεσσαλονίκη 1η Έμμα με διαφορά μετά η ίντα.η Έρικα πολύ μεγάλη για τα γούστα μου..και δεν τη λες αυστηρή σχεδόν καθόλου...η Σεσίλια ωραία κοπέλα αλλά δεν το έχει με το αυταρχικό πολύ καλά...παλιά ήταν η Νταϊάνα αρκετά καλή..η Βιολέτα πολύ light...τώρα έχω πάει και με άλλες πολλές αλλά απλά δεν είχαν καν ιδέα το τι είναι το αυταρχικό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 282K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΕμμαDomina Electra Galanou
tomfoorerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2023
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Πειτε ρε συντροφοι για την Τοκυο που τη βρισκουμε χρειαζομαρς επιλογες στο ξεροβορι που λεγεται θεσσαλονικη
Φιλαράκι ωραία τα λες αλλά δώσε και καμία πληροφορία για εμάς τους καινούριους που τις βρίσκουμε όλες αυτές;; Επίσης για Αριάδνη κ Τοκιο που τις βρίσκω;;Αφεντρες για Θεσσαλονίκη 1η Έμμα με διαφορά μετά η ίντα.η Έρικα πολύ μεγάλη για τα γούστα μου..και δεν τη λες αυστηρή σχεδόν καθόλου...η Σεσίλια ωραία κοπέλα αλλά δεν το έχει με το αυταρχικό πολύ καλά...παλιά ήταν η Νταϊάνα αρκετά καλή..η Βιολέτα πολύ light...τώρα έχω πάει και με άλλες πολλές αλλά απλά δεν είχαν καν ιδέα το τι είναι το αυταρχικό
Την Αριαδνη στο facebook. Αριαδνη Κυριαρχη. Ειναι λιγο γεματουλα ομως αμα σε πατήσει θα την ακουσεις καλάΦιλαράκι ωραία τα λες αλλά δώσε και καμία πληροφορία για εμάς τους καινούριους που τις βρίσκουμε όλες αυτές;; Επίσης για Αριάδνη κ Τοκιο που τις βρίσκω;;
tomfoorerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2023
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Ναι ρε κριμα πρεπει να τα χει παρατησει. Το 21 με τα λοκνταουν ηταν να τη συναντησω ηταν ομως που εκανα 1η δοση εμβολιου τοτε και μου ειπε να περιμενω 20 μερες για να κανουμε σεσιον και ξενερωσα. Ακομα βριζω την τυχη μου γιατι εκτοτε δεν εχει δωσει σημαδια ζωης και φαινεται πολυ καλη περιπτωση ειδικα για θεσνικηΜε την Ηλεκτρα τη Γαλανού ξέρει κανείς τι παιζει ; Εχω χασει το τηλεφωνο και facebook insta φαινεται σα να μη τα χρησιμοποει
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.566
- Πόντοι
- 206
Μια Chrysa Papasotiriou υπάρχει ακόμα?
johnpap555
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Για την Τόκιο κάνεις τίποτα για το πως την βρίσκουμε; Εσείς που την αναφέρατε πείτε τα οι δύο σας αν δεν θέλετε να ενημερώσετε, εδώ γράφουμε επιλογές για ολους μας σε μια Θεσσαλονίκη που δεν έχει σχεδόν τίποτα από αφεντρες για ποδολαγνεια.
υπαρχει το ινστα της εδω στο φορομ "βιζιτακια του hayate"Για την Τόκιο κάνεις τίποτα για το πως την βρίσκουμε; Εσείς που την αναφέρατε πείτε τα οι δύο σας αν δεν θέλετε να ενημερώσετε, εδώ γράφουμε επιλογές για ολους μας σε μια Θεσσαλονίκη που δεν έχει σχεδόν τίποτα από αφεντρες για ποδολαγνεια.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
δεν ξερω αμα κανει ακομα!
φιλε μια που ερχοταν πριν χρονια απο αθηνα ηταν πολυ καλη και κουκλα πιτσιρικα μια μονικα μαζι με μια φιλη της χριστινα! βεβαια εχει χαθει τωρα!Αφεντρες για Θεσσαλονίκη 1η Έμμα με διαφορά μετά η ίντα.η Έρικα πολύ μεγάλη για τα γούστα μου..και δεν τη λες αυστηρή σχεδόν καθόλου...η Σεσίλια ωραία κοπέλα αλλά δεν το έχει με το αυταρχικό πολύ καλά...παλιά ήταν η Νταϊάνα αρκετά καλή..η Βιολέτα πολύ light...τώρα έχω πάει και με άλλες πολλές αλλά απλά δεν είχαν καν ιδέα το τι είναι το αυταρχικό
johnpap555
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αυτή η Μόνικα πρέπει να έχει σταματήσει, παλιότερα είχα επικοινωνήσει μαζί της αλλά δεν βολεψε να βρεθούμε.φιλε μια που ερχοταν πριν χρονια απο αθηνα ηταν πολυ καλη και κουκλα πιτσιρικα μια μονικα μαζι με μια φιλη της χριστινα! βεβαια εχει χαθει τωρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Ηλέκτρα Γαλανού είναι σίγουρο ότι έχει σταματήσει;
sklavos_halkidiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Η Έμα αξίζει επίσκεψη; το εχει με τον εξευτελισμό;
Παντρευτηκε και νοικοκυρευτηκε αυτήΜια Chrysa Papasotiriou υπάρχει ακόμα?
εχεις καμια αγγελια της? γιατι δν την ξερωΗ Έμα αξίζει επίσκεψη; το εχει με τον εξευτελισμό;
Dionisos181
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Η Βίντα τι τιμες εχει?..Στο τηλ παντός ακούγεται να ξέρει τι κάνει. Πάντως για την sylviris είναι 2 κοπέλες είχα βρεθεί με μια παλιά.
ειναι ακριβη στα 100 αλλα ειναι καλη φαση για μια φορα, εχει χωροΗ Βίντα τι τιμες εχει?..
Μιλάτε για την Dama Vida (όπως το έχει στο FB)? Με ενδιαφέρει και εμένα να την επισκευτώ... Τι εννοείς έχει χώρο? Είχα μιλήσει κάποια στιγμή μαζί της και μου είπε ότι τα σέσσιον τα κάνει σε ξενοδοχείο.ειναι ακριβη στα 100 αλλα ειναι καλη φαση για μια φορα, εχει χωρο
vida eleutheriadou καπως ετσι κοκκινο μαλλι ναι στο ρεξ που ειχα παει ηταν πληρωμενο απο αυτην απλα με ειπε νουμερο δωματιου και πηγαΜιλάτε για την Dama Vida (όπως το έχει στο FB)? Με ενδιαφέρει και εμένα να την επισκευτώ... Τι εννοείς έχει χώρο? Είχα μιλήσει κάποια στιγμή μαζί της και μου είπε ότι τα σέσσιον τα κάνει σε ξενοδοχείο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις