Στο golden lips στα στουντιο στο Μύλο. Έχει στο άλλο site ωράρια.Αστείο αυτό που έγραψες για την Ερικα ,μακράν η καλύτερη στην Ελλάδα ,η Νταϊάνας επίσης πολύ καλή χαμένη πάνω από 5 χρόνια ,την Εμμα που την βρίσκεις ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 282K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
amfeetlover
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Αφέντρα
Αν εισαι ενα γενναιόδωρο σκλαβακι που ξερει ποια ειναι η θεση του ή χρειάζεται να το βαλω εγω, Αν πιστεύεις οτι μπορείς να υπηρετήσεις την αυστηρή αφεντρα Β. και θελεις να νιωσεις την απόλυτη ξεφτίλα, στείλε μήνυμα λεγοντας μου τα φετιχ σου και τα ορια σου.Δεν ειμαι εδω για να πιάσω κουβεντα...
kanesex.com
Εχει δοκιμασει κανεισ αυτη; Ειναι λετζιτ ή σκαμ;
Ήταν να βρεθούμε την προηγούμενη εβδομάδα ,κανονίσαμε την ημέρα και μετά εξαφανίστηκε ,η φωτό που μου έστειλε δεν έχει καμία σχέση με αυτήν της αγγελίας ,μου ζήτησε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο Ανδρομέδα όποτε προσοχή γιατί βλέπω να τραβάει μακακια αυτός που θα την περιμένει εκείΑφέντρα
Αν εισαι ενα γενναιόδωρο σκλαβακι που ξερει ποια ειναι η θεση του ή χρειάζεται να το βαλω εγω, Αν πιστεύεις οτι μπορείς να υπηρετήσεις την αυστηρή αφεντρα Β. και θελεις να νιωσεις την απόλυτη ξεφτίλα, στείλε μήνυμα λεγοντας μου τα φετιχ σου και τα ορια σου.Δεν ειμαι εδω για να πιάσω κουβεντα...kanesex.com
Εχει δοκιμασει κανεισ αυτη; Ειναι λετζιτ ή σκαμ;
Διαγραμμένο μέλος 231952
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
κάποια η οποία να κάνει καλό strap στη θεσσαλονίκη και πέριξ υπάρχει?
skgmaniac7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Ποια ειναι η Έμμα?Αφεντρες για Θεσσαλονίκη 1η Έμμα με διαφορά μετά η ίντα.η Έρικα πολύ μεγάλη για τα γούστα μου..και δεν τη λες αυστηρή σχεδόν καθόλου...η Σεσίλια ωραία κοπέλα αλλά δεν το έχει με το αυταρχικό πολύ καλά...παλιά ήταν η Νταϊάνα αρκετά καλή..η Βιολέτα πολύ light...τώρα έχω πάει και με άλλες πολλές αλλά απλά δεν είχαν καν ιδέα το τι είναι το αυταρχικό
Ποια ειναι η Ίντα?
Υπαρχουν λινκς?
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 456
Ελα να περασουμε τέλεια εχει παει κανεις σε αυτες;
skgmaniac7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
το προφιλ φαινεται να εχει διαφορες αγγελιες παντως...και λεει οτι ειναι και αντρας....Ελα να περασουμε τέλεια εχει παει κανεις σε αυτες;
Αφέντρες επαγγελματίες δεν νομίζω ότι έχει κάποιες άλλες πλέον, τουλάχιστον από όσο γνωρίζω. Για αυταρχικό πρόγραμμα όχι μόνο strapon αλλά και με πλήρες concept BDSM (όχι από επαγγελματίες αφέντρες) προτείνεταιι ανεπιφύλακτα η Έμμα από (golden lips) και σε μεγάλο βαθμό η εβελίνα από (casa) στα στούντιο στην περιοχή του Μύλου. Για πιο σόφτ (κυρίως strapon) πολύ καλή είναι η Μιρέλα (medusa) και αρκετά καλή η βιολέτα (poison ή Inside) πάλι στα στούντιο στον Μύλο. Και οι 4 πολύ ωραίες κοπέλες.Ποιες αφέντρες αξιζουν στη Θεσσαλονίκη? Έχω εμπειρία μόνο με την Damavida...
Είναι εύκολο να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για Damavida; (πχ την εμπειρία σου, τι προγράμματα κάνει, κόστος, αν έχει δικό της χώρο κτλ)
Τελευταία τροποποίηση:
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 421
- Πόντοι
- 21
Λοιπόν η Damavida είναι μια πολύ όμορφη 40αρα, παρόλο που φαίνεται για 30αρα. Αρκετά ψηλή (1,74) και πολύ λεπτή. Μεγάλη πατούσα (40 νούμερο), ευχάριστος χαρακτήρας. Έχει εμπειρία στο bdsm αλλά δεν είναι πολύ άγρια. Το ταμπεραμέντο της είναι για πολύ soft καταστάσεις. Κόστος 100€ σε ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο το πληρώνει αυτή.Αφέντρες επαγγελματίες δεν νομίζω ότι έχει κάποιες άλλες πλέον, τουλάχιστον από όσο γνωρίζω. Για αυταρχικό πρόγραμμα όχι μόνο strapon αλλά και με πλήρες concept BDSM (όχι από επαγγελματίες αφέντρες) προτείνεταιι ανεπιφύλακτα η Έμμα από (golden lips) και σε μεγάλο βαθμό η εβελίνα από (casa) στα στούντιο στην περιοχή του Μύλου. Για πιο σόφτ (κυρίως strapon) πολύ καλή είναι η Μιρέλα (medusa) και αρκετά καλή η βιολέτα (poison ή Inside) πάλι στα στούντιο στον Μύλο. Και οι 4 πολύ ωραίες κοπέλες.
Είναι εύκολο να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για Damavida; (πχ την εμπειρία σου, τι προγράμματα κάνει, κόστος, αν έχει δικό της χώρο κτλ)
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 456
που μπορει να δει κανεις αγγελια της?Λοιπόν η Damavida είναι μια πολύ όμορφη 40αρα, παρόλο που φαίνεται για 30αρα. Αρκετά ψηλή (1,74) και πολύ λεπτή. Μεγάλη πατούσα (40 νούμερο), ευχάριστος χαρακτήρας. Έχει εμπειρία στο bdsm αλλά δεν είναι πολύ άγρια. Το ταμπεραμέντο της είναι για πολύ soft καταστάσεις. Κόστος 100€ σε ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο το πληρώνει αυτή.
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 421
- Πόντοι
- 21
εγώ την εντόπισα στο fetlife. αν την γκουγκλάρεις θα στην εμφανίσει και σε αγγελίες για σεξπου μπορει να δει κανεις αγγελια της?
οταν εννοεις σοφτ εννοεις μονο ποδολαγνεια; strapon, γυμνο facesitting κτλ γνωριζεις αν κανει; το εχει με το mind game;Λοιπόν η Damavida είναι μια πολύ όμορφη 40αρα, παρόλο που φαίνεται για 30αρα. Αρκετά ψηλή (1,74) και πολύ λεπτή. Μεγάλη πατούσα (40 νούμερο), ευχάριστος χαρακτήρας. Έχει εμπειρία στο bdsm αλλά δεν είναι πολύ άγρια. Το ταμπεραμέντο της είναι για πολύ soft καταστάσεις. Κόστος 100€ σε ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο το πληρώνει αυτή.
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 421
- Πόντοι
- 21
strapon μου είπε ότι κάνει. γυμνό facesitting μάλλον δεν κάνει.... με το mind game δεν το έχει όπως άλλες αφέντρες πχ Έρικα, Αλεξάνδραοταν εννοεις σοφτ εννοεις μονο ποδολαγνεια; strapon, γυμνο facesitting κτλ γνωριζεις αν κανει; το εχει με το mind game;
Ποιες αφέντρες αξιζουν στη Θεσσαλονίκη? Έχω εμπειρία μόνο με την Damavida...
Και η Αριάδνη ήταν τίμια περίπτωση
Πως είναι η Αριάδνη σωματικά? Γιατί σε κάποιες φώτο φαίνεται λίγο γεμάτη... Μπορείς να δώσεις κανένα παράδειγμα απο γνωστή πχ. παρουσιάστρια/ ηθοποιό κτλ?Και η Αριάδνη ήταν τίμια περίπτωση
Kάποια στιγμή που είχα επικοινωνήσει μαζί της, δεν την συνάντησα, από αυτά που είπαμε κατάλαβα ότι κάνει πολύ σοφτ πρόγραμμα και κυρίως ποδολαγνεία. Πέρασε πολύς καιρός βέβαια... δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Από κριτικές εδώ μέσα πάντως, όντως, φαίνεται να είναι καλή περίπτωση για όποιους προτιμούν σχετικά light προγράμματα.Και η Αριάδνη ήταν τίμια περίπτωση
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις