Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Καλημερα σε ολους. Πρωτη φορα βλεπω ονλαιν σεσιονς σε φορουμ. Διαβαζα σε προηγουμενες σελιδες απιστευτα πράγματα. Αλλα αισθησιακα και αλλα χιουμοριστικα. Πολυ ζωντανο ολο αυτο που φτιαξατε κυρια ισιδα.
Για κάποιους από εμάς η Κυρία αποτελεί πραγματικός πόθος και έμπνευση για τις τάσεις μας στον εναλλακτικό ερωτισμό. Λίγο το χιούμορ που διαθέτει η Κυρία Ίσιδα, λίγο το παρεϊστικο κλίμα, λίγο η συμμετοχή της Ίδιας στο θρεντ, μας απελευθερώνει και σχολιάζουμε πολλές φορές με "πικάντικο" τρόπο εμπειρίες μας και φαντασιώσεις μας. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές και εγώ διασκεδάζω ξαναδιαβάζοντας σχόλια μας ή συμμετέχοντας σε συζητήσεις.... τΙς αποκαλούμενες και ως "Ίμπα" (Ισιδιακό- μπού -αυτοσέσσιον). Καλή διασκέδαση- και αν θέλεις και αισθάνεσαι και άνετος -και καλή συμμετοχή!!

Την καλημέρα μου στην Κυρία και σε όλους στο θρεντ!

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Φυσικα και το γραφω με χιουμοριστικη διαθεση το ονλαιν σεσιονς.
Στο thread που όποιος δεν προσέχει το χιούμορ του τον τρώει η μαρμάγκα...

Αλλά επειδή έρχονται και μέρες γιορτής αγαπάμε και συγχωρούμε..

Καλησπέρα σε όλους....

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Η καλύτερη Κυριά στο καλύτερο thread!!!!!! Γιουπιιιιι ( όπου γιουπι = αυθόρμητο επιφώνημα χαράς !!!!)

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Καλημέρα σε όλο το thread!

• Like
Αντιδράσεις: LB
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Καλησπέρα και καλό σ/κ σε όλη την παρέα!!! Όσο για την Κυρία... όταν δεν πάει η Θεά στον σκλάβο της... πάει ο σκλαβος στην Θεά του!! Αφού έχει γίνει μούσκεμα το μουνάκι μου και δεν αντέχει άλλο να Σας περιμένει... Αποφάσισα, να ξεκλέψω 2-3 μέρες άδεια την άλλη βδομάδα και να κατέβω στην πιο σέξυ αυταρχική "Υδραυλικό".... να μου στεγνώσει τα υγρά... και να μου βουλώσει τις τρύπες που στάζουν για πάρτυ της. Όμορφα, κίνκυ και εορταστικά :wink::wink::wink:

Τελευταία τροποποίηση:

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Καλησπέρα και καλό σ/κ σε όλη την παρέα!!! Όσο για την Κυρία... όταν δεν πάει η Θεά στον σκλάβο της... πάει ο σκλαβος στην Θεά του!! Αφού έχει γίνει μούσκεμα το μουνάκι μου και δεν αντέχει άλλο να Σας περιμένει... Αποφάσισα, να ξεκλέψω 2-3 μέρες άδεια την άλλη βδομάδα και να κατέβω στην πιο σέξυ αυταρχική "Υδραυλικό.... να μου στεγνώσει τα υγρά... και να μου βουλώσει τις τρύπες που στάζουν για πάρτυ της. Όμορφα, κίνκυ και εορταστικά :wink::wink::wink:
Να σου προτείνω εορταστικό εσώρουχο ; ;)

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
IMG_9259.jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ αυτό πάντως θα βάλω για τις γιορτές :))))

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Καλησπέρα πλάσματα μου....

Βλέπω να αρχίζω τα σεσσιον με psychedelic μουσική. Στα 135-140 bpm σφυροκόπημα θα στρώσει η κατάσταση....
IMG_9259.jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ αυτό πάντως θα βάλω για τις γιορτές :))))

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.781
Πόντοι
486
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Στο σεσσιον μου πάντως θα προτιμούσα να ξεκινήσω με κλαρίνα:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom