Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Φυσικα και το γραφω με χιουμοριστικη διαθεση το ονλαιν σεσιονς.
Για κάποιους από εμάς η Κυρία αποτελεί πραγματικός πόθος και έμπνευση για τις τάσεις μας στον εναλλακτικό ερωτισμό. Λίγο το χιούμορ που διαθέτει η Κυρία Ίσιδα, λίγο το παρεϊστικο κλίμα, λίγο η συμμετοχή της Ίδιας στο θρεντ, μας απελευθερώνει και σχολιάζουμε πολλές φορές με "πικάντικο" τρόπο εμπειρίες μας και φαντασιώσεις μας. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές και εγώ διασκεδάζω ξαναδιαβάζοντας σχόλια μας ή συμμετέχοντας σε συζητήσεις.... τΙς αποκαλούμενες και ως "Ίμπα" (Ισιδιακό- μπού -αυτοσέσσιον). Καλή διασκέδαση- και αν θέλεις και αισθάνεσαι και άνετος -και καλή συμμετοχή!!Καλημερα σε ολους. Πρωτη φορα βλεπω ονλαιν σεσιονς σε φορουμ. Διαβαζα σε προηγουμενες σελιδες απιστευτα πράγματα. Αλλα αισθησιακα και αλλα χιουμοριστικα. Πολυ ζωντανο ολο αυτο που φτιαξατε κυρια ισιδα.
Να ξέρεις είσαι στο καλύτερο thread με λάτρεις της καλύτερης Θεάς!Φυσικα και το γραφω με χιουμοριστικη διαθεση το ονλαιν σεσιονς.
Στο thread που όποιος δεν προσέχει το χιούμορ του τον τρώει η μαρμάγκα...Φυσικα και το γραφω με χιουμοριστικη διαθεση το ονλαιν σεσιονς.
Καλημέρα σε όλους....
Να σου προτείνω εορταστικό εσώρουχο ; ;)Καλησπέρα και καλό σ/κ σε όλη την παρέα!!! Όσο για την Κυρία... όταν δεν πάει η Θεά στον σκλάβο της... πάει ο σκλαβος στην Θεά του!! Αφού έχει γίνει μούσκεμα το μουνάκι μου και δεν αντέχει άλλο να Σας περιμένει... Αποφάσισα, να ξεκλέψω 2-3 μέρες άδεια την άλλη βδομάδα και να κατέβω στην πιο σέξυ αυταρχική "Υδραυλικό.... να μου στεγνώσει τα υγρά... και να μου βουλώσει τις τρύπες που στάζουν για πάρτυ της. Όμορφα, κίνκυ και εορταστικά
Μπα...Πάω με air-condition κάτω από τα ρούχαΝα σου προτείνω εορταστικό εσώρουχο ; ;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ αυτό πάντως θα βάλω για τις γιορτές )))
Και με goa?Καλησπέρα πλάσματα μου....
Βλέπω να αρχίζω τα σεσσιον με psychedelic μουσική. Στα 135-140 bpm σφυροκόπημα θα στρώσει η κατάσταση....