Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.760
Πόντοι
446
Κυρία …. Ελπίζω να μας βλέπετε ακόμα για να δείτε τι έχετε κάνει στο thread…. Το τσουλακι σας σας ικετεύει για μια φωτό σας με το ηδονικό στραπ ον σας παρακαλώ ….!!!! Μακάρι να δείτε το μνμ μου …
IMG_20231212_002241.jpg

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.760
Πόντοι
446
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
Διωρη επαναληψη με την Κυρια Ισιδα με πολυ χημεια . Η Γυναικα μοσχοβολαει ολοκληρη ακομα εχω το αρωμα της. Φτισιδια σφαλιαρες μπινελικι ξυλικι κερι ολα χτυπησαν κοκκινο και με το αρωμα της να με καυλωνει ακομα παραπανω. Το γκολντεν σαουερ φανταστικο. Εχει πολυ βαθυ καθισμα ωραια κινηαη και πολυ ωραια σχηματισμενα ποδια και τρομερα καυλιαρικη φατσα. Τρομερη ενεργεια σε ολοκληρο το διωρο. Πριν κλεισει ο χρονος ενα ακομα σεσιον επιβαλλεται για το καλο.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.760
Πόντοι
446
Διωρη επαναληψη με την Κυρια Ισιδα με πολυ χημεια . Η Γυναικα μοσχοβολαει ολοκληρη ακομα εχω το αρωμα της. Φτισιδια σφαλιαρες μπινελικι ξυλικι κερι ολα χτυπησαν κοκκινο και με το αρωμα της να με καυλωνει ακομα παραπανω. Το γκολντεν σαουερ φανταστικο. Εχει πολυ βαθυ καθισμα ωραια κινηαη και πολυ ωραια σχηματισμενα ποδια και τρομερα καυλιαρικη φατσα. Τρομερη ενεργεια σε ολοκληρο το διωρο. Πριν κλεισει ο χρονος ενα ακομα σεσιον επιβαλλεται για το καλο.
Χάρηκα πολύ .... Μετα απο αυτό το 2ωρο πραγματικά αντέχεις....

ffsub

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
202
Πόντοι
20
Κυρία προς το παρών κερδίζω το βραβείο με τις καλύτερες φωτό απόντως του δεύτερου ….:)
Μην είσαι σίγουρος επειδή με την Κυρία εύκολα τρέχεις μόνος και βγαίνεις δεύτερος.

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
τελικά Κυρία έχω ανεβάσει τις καλύτερες φωτό έως τώρα ή όχι ;

Stories

Νέο!

Stories