Καλή εβδομάδα στην όμορφη Κυρία!Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 386K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ότι και να ψηφίσουμε θα ισχύσει ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμος...ότι πει η Κυρία!Προτείνω να κάνουμε ψηφοφορία γκάλοπ.
Προτιμάμε η Κυρία να φοράει :
α. Ροζ μποτες
β. Ψηλοτάκουνες γόβες
γ. Στρατιωτικά Άρβυλα
δ. Μαύρες μπότες
Προφανώς θα ισχύσει αυτό που θέλει η Κυρία, αλλά μην υποτιμάς το γεγονός ότι και αυτή σκέφτεται πώς να μας ευχαριστήσει ….Ότι και να ψηφίσουμε θα ισχύσει ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμος...ότι πει η Κυρία!
Καμία υποτίμηση, εξου και δημοκρατικός συγκεντρωτισμος και όχι η δικτατορία..Προφανώς θα ισχύσει αυτό που θέλει η Κυρία, αλλά μην υποτιμάς το γεγονός ότι και αυτή σκέφτεται πώς να μας ευχαριστήσει ….
Η μαλακια είναι ότι φαντάστηκα την Κυρία και με τις 4 επιλογές και είναι μακράν η θεϊκότερη θεά των θεών!!!!Καμία υποτίμηση, εξου και δημοκρατικός συγκεντρωτισμος και όχι η δικτατορία..
Τελευταία τροποποίηση:
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Το Γ εννοείται....Προτείνω να κάνουμε ψηφοφορία γκάλοπ.
Προτιμάμε η Κυρία να φοράει :
α. Ροζ μποτες
β. Ψηλοτάκουνες γόβες
γ. Στρατιωτικά Άρβυλα
δ. Μαύρες μπότες
!!!!!!! Φοβερά επιβλητικό !!!!! Τα χω νιώσει ….;). Αν και ό,τι και να φορέσετε προκαλείτε σοκ και δέος …!!!Το Γ εννοείται....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Πώς αλλιώς θα σε ξεκινήσω στις κλωτσιές άνετα?!!!!!!! Φοβερά επιβλητικό !!!!! Τα χω νιώσει ….;). Αν και ό,τι και να φορέσετε προκαλείτε σοκ και δέος …!!!
Πότε έρχεσαι είπαμε?
Επόμενο γκάλοπ :
α. Κολάν
β. Βινυλ ολόσωμο
γ. Καλσόν με φούστα και ταγέρ
δ. Φόρμα παραλλαγής …
α. Κολάν
β. Βινυλ ολόσωμο
γ. Καλσόν με φούστα και ταγέρ
δ. Φόρμα παραλλαγής …
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από 20 θα σας είμαι στημένος στα 4….Πώς αλλιώς θα σε ξεκινήσω στις κλωτσιές άνετα?
Πότε έρχεσαι είπαμε?
Έμπειρη απάντηση ;)Αφήνουν και ωραία σχήματα σε σώμα και πουλακι για όσους το έχουν με το πάτημα….
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Εσύ να τα βλέπεις αυτά....Έμπειρη απάντηση ;)
Αν μου επιτρέπετε εγώ είμαι και λίγο της γόβας και των συνεπειών του τακουνιού πάνω μου…..;)Εσύ να τα βλέπεις αυτά....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Καλά έλα με το καλό και μην αγχώνεσαι... μετά θα λες πόσο μαλακας ήμουν δεν ζήτησα αρβύλες...Αν μου επιτρέπετε εγώ είμαι και λίγο της γόβας και των συνεπειών του τακουνιού πάνω μου…..;)
Τέτοια λέτε και με τρομάζω …. πού να έβλεπα και το βλέμμα σας όταν τα λέτε … ο ορισμός της υποταγής μετά …!!!Καλά έλα με το καλό και μην αγχώνεσαι... μετά θα λες πόσο μαλακας ήμουν δεν ζήτησα αρβύλες...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Θέλεις να στείλεις κόσμο για ντουζακι βλέπω τσουλαρα μου....
Έτσι σας διαβάζω … και σας σκεφτομαι … η σαρξ αδύναμη όπως βλέπετε ….
Είμαι σίγουρος ότι και άλλοι είναι έτσι αυτή τη στιγμή … απλά εγώ υπήρξα πιο τολμηρός και το πόσταρα…. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι …..;)Θέλεις να στείλεις κόσμο για ντουζακι βλέπω τσουλαρα μου....