βάλτε τα Έσεις και τα βρισκουμε στο χρωμαΤα χρώματα τόσο κακόγουστα στο δικό σου δέντρο τσουλαρα μου να τα βάλουμε....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 386K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Το πόσες γυναικείες στολές και εσώρουχα έχω χρόνια , είναι μεγάλη ιστορία ……;)Χρόνια την έχεις την στολή, αλλά δεν σε καλούν σε πάρτι βάζω στοίχημα ...
Μόνο η περούκα και οι γόβες μου λείπουν ))Το πόσες γυναικείες στολές και εσώρουχα έχω χρόνια , είναι μεγάλη ιστορία ……;)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Πες μου ότι έχεις και Γοργόνα?Το πόσες γυναικείες στολές και εσώρουχα έχω χρόνια , είναι μεγάλη ιστορία ……;)
Γιατί να χω γοργόνα ; Ούτε να με πηδήξετε, ούτε να με φατε θα μπορούσατε ….Πες μου ότι έχεις και Γοργόνα?
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Mε πιάνεις μωρη τσουλαραΓιατί να χω γοργόνα ; Ούτε να με πηδήξετε, ούτε να με φατε θα μπορούσατε ….
Το θεμιτό θα ήταν να με πιάνατε και να με ανοιγατε εσείς ….Mε πιάνεις μωρη τσουλαρα
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα σύμπαν....
Αφιερωμένο σε όσους νιώθουν μοναξιά...
Τελευταία τροποποίηση:
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Καλησπερα κυρια..
Μοναξιά αισθανόμαστε όταν η απόσταση μας από εσάς ξεπερνάει το μήκος του στραπ ον σας Κυρία ….Καλημέρα σύμπαν....
Τι εννοείς ; Μόνο μια ζωή υπάρχει με την Κυρία ….Καλησπέρα στην παρέα
Αφιερωμένο σε όσους ζουν διπλή ζωή....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Πρέπει να μαζευτεις. Πώς μιλάς έτσι?Πάλι ησυχια …ε ρε ξεφτίλισμα που θέλετε ….)))
Ζητάω συγγνώμη Κυρία …. Πίστευα ότι θα άρεσε σε όλους/ες μας….Πρέπει να μαζευτεις. Πώς μιλάς έτσι?
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Δεν πίστευα ότι χωράει τόση μαλακια σε ένα τετραγωνικό.Ζητάω συγγνώμη Κυρία …. Πίστευα ότι θα άρεσε σε όλους/ες μας….
Παίζει να μη βγω από τιμωρία Ποτε …..Δεν πίστευα ότι χωράει τόση μαλακια σε ένα τετραγωνικό.
teflar
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Ολα καλα Κώστα μην στεναχωριέσαιΑν κάποιος στο thread προσβλήθηκε ζητάω συγγνώμη !
Σε ευχαριστώ ειλικρινά !Ολα καλα Κώστα μην στεναχωριέσαι
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Καλημερα σε ολους. Πρωτη φορα βλεπω ονλαιν σεσιονς σε φορουμ. Διαβαζα σε προηγουμενες σελιδες απιστευτα πράγματα. Αλλα αισθησιακα και αλλα χιουμοριστικα. Πολυ ζωντανο ολο αυτο που φτιαξατε κυρια ισιδα.