Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Όπου και όταν χρειάζεται.βλεπω λιγο πολυ τους εχεις μια τιμωρια τους περισσοτερους
Όπου και όταν χρειάζεται.βλεπω λιγο πολυ τους εχεις μια τιμωρια τους περισσοτερους
ετσι ακριβως....και καλα τους κανειςΌπου και όταν χρειάζεται.
Αφήστε που φοβάμαι ότι έχει κλείσει η τρυπούλα μου και αν υπάρξει επόμενη φορά θα με στείλει στο νοσοκομείο …….;)Όπως τα λέει η Κυρία είναι …. Αν τύχει και μου μιλήσει είναι Άνοιξη για μένα… να με ξανά πηδήξει ούτε στη φαντασία μου πια ….
Αφού ξέρεις μωρη drama queen, πόσο προσέχω τις βουλιτσεςΑφήστε που φοβάμαι ότι έχει κλείσει η τρυπούλα μου και αν υπάρξει επόμενη φορά θα με στείλει στο νοσοκομείο …….;)
μαλλον εχεις ξεπαρθενιασει πολλα κωλαρακια...Αφού ξέρεις μωρη drama queen, πόσο προσέχω τις βουλιτσες
Αυτό που μου κανε εμένα δε λέγεται ξεπαρθενιασμα… λεγεται ξεκωλιασμα και μετατροπή σε εκλιπαρούν οργανο επανάληψης ξανά και ξανάμαλλον εχεις ξεπαρθενιασει πολλα κωλαρακια...
Άσε τα άλλα και πες μου τι θέλει το δικό σουμαλλον εχεις ξεπαρθενιασει πολλα κωλαρακια...
Εσείς τι λέτε να θέλει Κυρία …. Ό,τι θέλουν όλα μετά την πρώτη φορά μαζί σας……;)Άσε τα άλλα και πες μου τι θέλει το δικό σου
ε ολο και κατι θα ζηταει και το δικο μουΆσε τα άλλα και πες μου τι θέλει το δικό σου
Τιμωρία...Εσείς τι λέτε να θέλει Κυρία …. Ό,τι θέλουν όλα μετά την πρώτη φορά μαζί σας……;)
Έτσι πρέπει....ε ολο και κατι θα ζηταει και το δικο μου
Χίλιες φορές να με σκίζατε με τον μεγαλύτερο δονητη του κόσμου παρά αυτό …..Τιμωρία...
επιβαλλεται να μου το τακτοποιησεις οπως εσυ ξεςΈτσι πρέπει....
Γιατί μωρη τσουλαρα drama queen? Μόνο εσύ έχεις τύχη στην φαγούρα?Τον τρώει το κωλαρακι του αυτόν ….ή μάλλον : και αυτόν
Εγώ πλέον μετά την τιμωρία δεν έχω τύχη ούτε εκεί …..Γιατί μωρη τσουλαρα drama queen? Μόνο εσύ έχεις τύχη στην φαγούρα?
Τα χρώματα τόσο κακόγουστα στο δικό σου δέντρο τσουλαρα μου να τα βάλουμε....τωρα τις γιορτές να πάμε να στολισουμε το δεντρο της Κυρίας με πούτσες μπλε και ροζ σφηνα-κια.. Όλο και κάποιου θα ανοίξει η τυχη και όχι μονο
Εγώ πάντως θα ντυθώ Σαλώμη….τωρα τις γιορτές να πάμε να στολισουμε το δεντρο της Κυρίας με πούτσες μπλε και ροζ σφηνα-κια.. Όλο και κάποιου θα ανοίξει η τυχη και όχι μονο
Χρόνια την έχεις την στολή, αλλά δεν σε καλούν σε πάρτι βάζω στοίχημα ...Εγώ πάντως θα ντυθώ Σαλώμη….