swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Kαλο μηνα υπεροχη
Νομίζω οτι θα κρεμάσει μερικά βασανισμένα σκλαβάκια σε διάφορα σημείαΘα στολίσετε στον καινούργιο σας χώρο ;
σε εμένα κάτι σε χαλάκι του μπάνιου μου είπε ότι θα με βάλειΝομίζω οτι θα κρεμάσει μερικά βασανισμένα σκλαβάκια σε διάφορα σημεία
Κι ακόμα δεν έχεις δει τίποτα …..;)Κυρία Σας ευχαριστω πολυ για την σημερινη εμπειρια! Ειστε καταπληκτικη και αξιζε η αναμονη για την συναντηση μας δεν εχω λογια. Ηταν ολα οπως τα φανταζομουν!
Σε έχει σε τιμωρία??Καλή εβδομάδα Κυρία ! Έχουμε μπει στον μηνα της τιμωρίας….
Αυτό είναι τιμωρία 6 μήνες πριν από το πρώτο του σεσσιον μαζί μου. Είναι σε άλλο επίπεδο τσουλάρας....Σε έχει σε τιμωρία??
τον εχεις τιμωρια να μην χυσει τοσο καιρο?Αυτό είναι τιμωρία 6 μήνες πριν από το πρώτο του σεσσιον μαζί μου. Είναι σε άλλο επίπεδο τσουλάρας....
Όχι.... Δεν με βλέπει δεν με ακούει....τον εχεις τιμωρια να μην χυσει τοσο καιρο?
Τα βλέπεις τα χάλια σου άχρηστη Ε?Καλή εβδομάδα Κυρία ! Έχουμε μπει στον μηνα της τιμωρίας….
ναι ε...δεν θες να τον πηδηξεις δηλαδη??Όχι.... Δεν με βλέπει δεν με ακούει....
μεχρι ποσο θα τον εχεις σε αυτην την τιμωρια??δεν τον λυπασαι?Μαλλον το πάει για ορκισμένη παρθένα..
Μέχρι να ρίξει μαύρο χιόνι...μεχρι ποσο θα τον εχεις σε αυτην την τιμωρια??δεν τον λυπασαι?
βλεπω λιγο πολυ τους εχεις μια τιμωρια τους περισσοτερουςΜέχρι να ρίξει μαύρο χιόνι...
Όπως τα λέει η Κυρία είναι …. Αν τύχει και μου μιλήσει είναι Άνοιξη για μένα… να με ξανά πηδήξει ούτε στη φαντασία μου πια ….μεχρι ποσο θα τον εχεις σε αυτην την τιμωρια??δεν τον λυπασαι?