Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα Κυρία!! Να μαθαινουμε τι καπνίζουμε
Καλημέρα και καλή εβδομάδα ΚΥΡΙΑ. εγώ δεν έχω πρόβλημα μου αρέσουν και τα 2!!χαχα
Γιαυτό και είναι team σωστό..... τα καλύτερα έρχονταιΚυρία δεν μπορείτε να πείτε..Όλοι στο τιμ μερακλήδες
Καλημέρα.... θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες η ημερομηνία.Καλημερα χρονια πολλα. Ποτε ανοιγει το dark chamber???
Καλή Σας μέρα Κύρια και χρόνια πολλά!!! Σας φαντάζομαι σε παραλία να απλώνετε το θεϊκό κορμί Σας..και να παίρνει φωτιά και η θάλασσαΧρόνια πολλά σε όλους και του χρόνου να είμαστε καλά...
Τα φιλιά μου να περάσετε υπέροχα..
Ραντεβού στο Dark Chamber
Καλημέρα πλάσμα μου.Καλή Σας μέρα Κύρια και χρόνια πολλά!!! Σας φαντάζομαι σε παραλία να απλώνετε το θεϊκό κορμί Σας..και να παίρνει φωτιά θάλασσα
Sessions και σήμερα!! Χαμούλης...Καλημέρα πλάσμα μου.
Όχι καλό μου...
Στην Αθήνα βρίσκομαι κανονικα... εργασία και χαρά....
Έστειλες ανθοδεσμη στην Κυρια; Όσο σκληρή και αν είναι ..θελει και το ρομάντζο που και πουΕπειδη όλοι ξέρουμε ότι δυσκολα Της χαλάμε χατίρι, προσοχή τι ζητάτε και τι τάζετε. Σήμερα δοκιμάσαμε αυτά τα δυο αθώα αντικείμενα…..
Καλα θα ηταν…. Εκείνη την έφερε. Εγω μόνο το φιόγκο πήρα και απλά δέχτηκα να τη λύσει…..Έστειλες ανθοδεσμη στην Κυρια; Όσο σκληρή και αν είναι ..θελει και το ρομάντζο που και που
Πφφφφ… πολύ λεπτά…Επειδη όλοι ξέρουμε ότι δυσκολα Της χαλάμε χατίρι, προσοχή τι ζητάτε και τι τάζετε. Σήμερα δοκιμάσαμε αυτά τα δυο αθώα αντικείμενα…..
Βέβαια η Κυρία κάνει διακρίσεις... Έχει τις αδυναμίες της βλέπεις...Σε άλλους πάει ρομαντικες κεροδέσμες και σε μένα πήρε ένα μπαούλο να το γεμίζει με τις φάπες που μου ρίχνει ... Ο φιόγκος τι φάση?Καλα θα ηταν…. Εκείνη την έφερε. Εγω μόνο το φιόγκο πήρα και απλά δέχτηκα να τη λύσει…..