Φάπες μόνο; Μια χαρα είσαι εσύ…Βέβαια η Κυρία κάνει διακρίσεις... Έχει τις αδυναμίες της βλέπεις...Σε άλλους πάει ρομαντικες κεροδέσμες και σε μένα πήρε ένα μπαούλο να το γεμίζει με τις φάπες που μου ρίχνει ... Ο φιόγκος τι φάση?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Πφφφφ… πολύ λεπτά…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βέβαια η Κυρία κάνει διακρίσεις... Έχει τις αδυναμίες της βλέπεις...Σε άλλους πάει ρομαντικες κεροδέσμες και σε μένα πήρε ένα μπαούλο να το γεμίζει με τις φάπες που μου ρίχνει ... Ο φιόγκος τι φάση?
Συνημμένα
Τι θεϊκό το χέρι της Κυρίας…!!!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ε όχι και διακρίσεις.....Βέβαια η Κυρία κάνει διακρίσεις... Έχει τις αδυναμίες της βλέπεις...Σε άλλους πάει ρομαντικες κεροδέσμες και σε μένα πήρε ένα μπαούλο να το γεμίζει με τις φάπες που μου ρίχνει ... Ο φιόγκος τι φάση?
Υποσχέσεις που κρατώ απέναντι στα αγαπημένα μου πλάσματα είναι.....
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Άσε που μπορεί να κρατάει ταυτόχρονα και περισσότερα απο ένα λεπτό κεράκι……Τι θεϊκό το χέρι της Κυρίας…!!!
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Η αγαμία σε χτυπάει στα μάτια εσένα. Γρήγορα πίσωΤι θεϊκό το χέρι της Κυρίας…!!!
Εξαρτάται τι εννοείτε με το «αγαμία»….;)Η αγαμία σε χτυπάει στα μάτια εσένα. Γρήγορα πίσω
Έχετε σκεφτεί να μας δώσετε ένα ομαδικό τασκ εδώ πέρα που θα το εκτελέσουμε όλοι ταυτόχρονα ; Ο απόλυτος έλεγχος !
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ότι και να εννοω , σε έχει χτυπήσει.Εξαρτάται τι εννοείτε με το «αγαμία»….;)
Λέτε Ε; Μήπως ν αγοράσετε ακόμα μεγαλύτερο toy λοιπόν….;Ότι και να εννοω , σε έχει χτυπήσει.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Εσύ αν κάνεις αυτά που κάνει πανικ κ λβ σε βλέπω στο κατ στο μισάωρο.Εξαρτάται τι εννοείτε με το «αγαμία»….;)
Έχετε σκεφτεί να μας δώσετε ένα ομαδικό τασκ εδώ πέρα που θα το εκτελέσουμε όλοι ταυτόχρονα ; Ο απόλυτος έλεγχος !
Άραξε και έλα για το 3ο σεσσιον και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα μάθεις για τα κεράκια τα λεπτά....
Ε τα θέλει ο κωλος σουΛέτε Ε; Μήπως ν αγοράσετε ακόμα μεγαλύτερο toy λοιπόν….;
Με δελεάζετε και μου διεγείρετε τη φαντασία … κεράκια… λεπτά … κάτι σε εκκλησία παίζει ….;Εσύ αν κάνεις αυτά που κάνει πανικ κ λβ σε βλέπω στο κατ στο μισάωρο.
Άραξε και έλα για το 3ο σεσσιον και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα μάθεις για τα κεράκια τα λεπτά....
Ε τα θέλει ο κωλος σου
Πωπω αδυναμίες.....ξεκινήσαμε με κεροδέσμες και φτάσαμε μέχρι και spa... απολέπιση και αποτρίχωση .. τελικα τι? γιατι δεν μας λές τι ήταν τελικα ο φιογκος;Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζήλεψε ο LB ;)Ανυπομονώ για το σεσσιον με τρανς για double penetration …. Πείτε μου το χει κάνει αυτό κανεις ; Πόντος σε μένα
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Δεν ειναι απολέπιση, ο φιογκος ειναι….Πωπω αδυναμίες.....ξεκινήσαμε με κεροδέσμες και φτάσαμε μέχρι και spa... απολέπιση και αποτρίχωση .. τελικα τι? γιατι δεν μας λές τι ήταν τελικα ο φιογκος;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Από το : κάτι σε εκκλησία παίζει ? θα με ρωτάς κυρία τι κρέμα να πάρω γιατί μοιάζω να περνάω ανεμοβλογιά ....Με δελεάζετε και μου διεγείρετε τη φαντασία … κεράκια… λεπτά … κάτι σε εκκλησία παίζει ….;
Ακούγεται τόσο απειλητικά διεγερτικό !!!!Από το : κάτι σαν εκκλησία παίζει ? θα με ρωτάς κυρία τι κρέμα να πάρω γιατί μοιάζω να περνάω ανεμοβλογιά ....
Τελικά
ουυυχχχχχ... οι αδυναμίες δεν κρύβονται...και η αγαπη πονάειΔεν ειναι απολέπιση, ο φιογκος ειναι….
Με δελεάζετε και μου διεγείρετε τη φαντασία … κεράκια… λεπτά … κάτι σε εκκλησία παίζει ….;