You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
teflar
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
ΣωσταΑντί να σηκωθούμε όλοι, να μαζευτούμε, να βάλουμε από ένα χεράκι να ολοκληρωθεί ο νέος χώρος της Κυρίας πηγαίνουμε για μπάνια και καβλαντιζουμε οι αχαΐρευτοι ……
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Η μόνη βοήθεια που σου ζήτησα, ξέρεις .... και σε βλέπω να μην το κάνεις.... θα βάλεις και στις τσεπες χαστούκια....Αντί να σηκωθούμε όλοι, να μαζευτούμε, να βάλουμε από ένα χεράκι να ολοκληρωθεί ο νέος χώρος της Κυρίας πηγαίνουμε για μπάνια και καβλαντιζουμε οι αχαΐρευτοι ……
Καλησπέρα πλάσματα μου
Ήλπιζε σε μεγαλύτερο στραπ ..,Η μόνη βοήθεια που σου ζήτησα, ξέρεις .... και σε βλέπω να μην το κάνεις.... θα βάλεις και στις τσεπες χαστούκια....
Καλησπέρα πλάσματα μου
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Μωρή θα βγάλω το μεγαλύτερο που φαντάζεσαι και θα τρέχεις...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Αν σε δεις ομως μετά, μην μου λές πωωωω κυρία αγνώριστη έγινε....Αν σας ευχαριστει εσάς να με σκίσετε , η δίκη μου χαρα είναι 2πλάσια….
Μόλις έγραψες το σεναριο του πρωτου video..και θα παιζει υποκρουση το "κορμι και αλατι" της μπεσυ αργυρακη..Αντί να σηκωθούμε όλοι, να μαζευτούμε, να βάλουμε από ένα χεράκι να ολοκληρωθεί ο νέος χώρος της Κυρίας πηγαίνουμε για μπάνια και καβλαντιζουμε οι αχαΐρευτοι ……
Ευγε!
Ήδη την έχετε κάνει αγνώριστη ;)Αν σε δεις ομως μετά, μην μου λές πωωωω κυρία αγνώριστη έγινε....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Μη μου χαλάσεις το έργο τέχνης όμως .....Ήδη την έχετε κάνει αγνώριστη ;)
Πώς να το χαλάσω ; Με καρότα; Πφφφφ. Πολύ μικρά ….;)Μη μου χαλάσεις το έργο τέχνης όμως .....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Μελιτζάνα ?Πώς να το χαλάσω ; Με καρότα; Πφφφφ. Πολύ μικρά ….;)
Ό,τι και να βάλω θα λείπει το διονυσιακο βλέμμα ευχαρίστησης που έχετε όταν μπαίνετε μέσα μου….;)Μελιτζάνα ?
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Κανονικά πρέπει να μπει μικρότερο την επόμενη φορά για τιμωρια. Και μετα δυο νούμερα μεγαλύτερα με τη μια….Ήλπιζε σε μεγαλύτερο στραπ ..,
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Πώς τα καταφέρνεις να είσαι τόσο γρήγορα από το ταμ στο τουμ, πραγματικά αξιοθαύμαστο...Τελικά εκείνο το concept με τη βίλα και εμάς ντυμένους να περιμένουμε την Κυρία το κάψαμε …;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα πλάσματα μου..... καλή Κυριακή να έχουμε