Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Carlitos feet lover

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Πολύ σύντομα νέα role play sessions.

Όποιος ενδιαφέρεται για djing session και electronic music production sessions σύντομα θα μπορεί να ζήσει το όνειρο του..

Ετοιμάσου να μάθεις να μιξαρεις την αγαπημένη σου μουσική με επαγγελματικά μηχανήματα Pioneer, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιούνται οι πιο kinky extreme φαντασιώσεις σου.

Μόλις είσαι έτοιμος λοιπόν με τα μαθήματα σου ως dj θα γίνεις η αιτία που θα δημιουργηθεί ένα κομμάτι το οποίο θα γράψω από ήχους που θα ηχογραφησουμε σε σεσσιον μας....χαστούκια φωνές λόγια ανασες φτύσιμο κτλ....

Τα tracks θα κυκλοφορησουν σε δισκογραφική εταιρία στο εξωτερικό...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά inbox

Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά λοιπόν.
Το site ανέβηκε και είναι υπό κατασκευή. έρχονται και οι φωτογραφίες του χώρου που όλοι περιμένουμε...

Συγγνώμη αν γίνομαι "γραφική".... αλλά τα απρόοπτα-εμπόδια ήταν αρκετά , γιαυτό και η τόση καθυστέρηση...

Λίγες μέρες έμειναν λοιπόν για να ανοίξει το dark chamber τις πόρτες του.

Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι μας....

Με το καλό να ανοίξετε κυρία Ισιδα και ελπίζω να σας γνωρίσω και να με δεχτείτε στο πρώτο μου σεσσιον , καθώς δεν έχω ξανακάνει κάτι αντίστοιχο , και να με μυησετε στο bdsm.

Εγγρ.
2 Ιαν 2018
Like
80
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή Κυριακή ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΑ να έχετε.

Παρουσίαση1.jpg

Carlitos feet lover

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε....

Με τέτοια γυναικάρα σαν την κυρία Ισιδα κάθε μέρα παίζει να είναι σαν Κυριακή.
Έχω εντυπωσιαστει απτην κυρία Ισιδα και δεν έχω βρεθεί μαζί της ακόμα.
Ανυπομονώ να την γνωρίσω από κοντά και να την υπηρετήσω όπως αρμόζει σε μια θεά σαν την κυρία Ισιδα

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά λοιπόν.
Το site ανέβηκε και είναι υπό κατασκευή. έρχονται και οι φωτογραφίες του χώρου που όλοι περιμένουμε...

Συγγνώμη αν γίνομαι "γραφική".... αλλά τα απρόοπτα-εμπόδια ήταν αρκετά , γιαυτό και η τόση καθυστέρηση...

Λίγες μέρες έμειναν λοιπόν για να ανοίξει το dark chamber τις πόρτες του.

Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι μας....

Καλησπέρα, στο site αναφέρετε ότι δεν παρέχετε σεξουαλικές υπηρεσίες...
Το "τσουτσούν νταχτιρντί" που λένε και στο χωριό μου λογίζεται ως σεξουαλική υπηρεσία?

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Πάλι ηρεμία στο thread. Πάλι εγώ μιλαω και θα με κατηγορούν για κλώνο της Κ. Ίσιδας. Μήπως τελικά έχω γίνει ο πιο εθισμένος από όλους ….;

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Πάλι ηρεμία στο thread. Πάλι εγώ μιλαω και θα με κατηγορούν για κλώνο της Κ. Ίσιδας. Μήπως τελικά έχω γίνει ο πιο εθισμένος από όλους ….;
Ασε να λένε βρε εθισμένο κλωνακι....
Όταν έρθεις θα τους ανεβάσουμε σελφι, θα σε ντύσω τσουλακι και θα ζηλέψουν από κωλαράκι μέχρι......

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Πάλι ηρεμία στο thread. Πάλι εγώ μιλαω και θα με κατηγορούν για κλώνο της Κ. Ίσιδας. Μήπως τελικά έχω γίνει ο πιο εθισμένος από όλους
Μιλάς για εθισμό στην Ίσιδα..:cheesy::cheesy: Εδώ Θεσ/νικη από την έλλειψη έχω αναπτύξει περίτεχνες καμασουτριανες τακτικές για να αντιμετωπίσω τον εθισμό μου στην Κυρία. Το λεγόμενο Ι.Φ.Α. (Ισιδιακό Φαντασιακό Αυτοσέσσιον)....Λεπτομέρειες στο επόμενο επεισόδιο:wink:

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Ασε να λένε βρε εθισμένο κλωνακι....
Όταν έρθεις θα τους ανεβάσουμε σελφι, θα σε ντύσω τσουλακι και θα ζηλέψουν από κωλαράκι μέχρι......
Ανυπομονώ …. Θα γίνω η Miss Tsoulaki Isidas….

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Μιλάς για εθισμό στην Ίσιδα..:cheesy::cheesy: Εδώ Θεσ/νικη από την έλλειψη έχω αναπτύξει περίτεχνες καμασουτριανες τακτικές για να αντιμετωπίσω τον εθισμό μου στην Κυρία. Το λεγόμενο Ι.Φ.Α. (Ισιδιακό Φαντασιακό Αυτοσέσσιον)....Λεπτομέρειες στο επόμενο επεισόδιο:wink:
Εντάξει κλαίω.
Από εθισμένο κλώνο σε ΙΦΑ
Καλα θα πάει και αυτό....

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Εντάξει κλαίω.
Μας φαντάζομαι όλους ξαπλωμένους ανάσκελα και εσείς να περνάτε από πάνω μας και να μας χαρίζετε τη χρυσή σας βροχή …!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μας φαντάζομαι όλους ξαπλωμένους ανάσκελα και εσείς να περνάτε από πάνω μας και να μας χαρίζετε τη χρυσή σας βροχή …!!!
Σα λαίμαργα κουταβάκια θα κάνουμε ….

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Εντάξει κλαίω.
Αν αργήσετε λίγο ακόμα να ανεβείτε Θεσ/νικη... Από το πολύ ΙΦΑ ή θα έχω γίνει κόμπος ή μπαλαρίνος:cheesy::cheesy::cheesy:

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Κυρία, να ανεβείτε Θεσσαλονίκη μόνο αν φέρνουν πιο μεγάλους δονητές από την Αθήνα , όποτε να μας φέρετε να τους χαρούμε …:)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Κυρία, να ανεβείτε Θεσσαλονίκη μόνο αν φέρνουν πιο μεγάλους δονητές από την Αθήνα , όποτε να μας φέρετε να τους χαρούμε …:)
Μωρή κάτσε στα αυγά σου. Μόλις χαρείς αυτά που έχω στη βαλίτσα , θα περάσεις σε αυτά στο ντουλάπι. Ε μετά θα είσαι η δεύτερη που θα πρέπει να βγάλω για φορτηγά οπότε θα το κοιτάξω... υπόσχομαι

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Μωρή κάτσε στα αυγά σου. Μόλις χαρείς αυτά που έχω στη βαλίτσα , θα περάσεις σε αυτά στο ντουλάπι. Ε μετά θα είσαι η δεύτερη που θα πρέπει να βγάλω για φορτηγά οπότε θα το κοιτάξω... υπόσχομαι
Δεν ξέρω τι να πρώτο ζητήσω …. Τα παιχνίδια σας… τα κεριά σας… τα floggers…. ή τη χρυσή σας βροχή ;!!!!!

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Δεν ξέρω τι να πρώτο ζητήσω …. Τα παιχνίδια σας… τα κεριά σας… τα floggers…. ή τη χρυσή σας βροχή ;!!!!!
Τα κερια να τα αφήσεις ησυχα, υπάρχει έλλειψη στην αγορά τελευταία….

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος