Απλά απίστευτη. Τι τύχη έχει αυτός που υπηρετεί τα πόδια της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 389K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΑ και καλή εβδομάδα.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΣΑΣ
και ένα τραγούδι αφιερωμένο σε ΕΣΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΣΑΣ
και ένα τραγούδι αφιερωμένο σε ΕΣΑΣ
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
για πολύ bodyworship.......
Να μου δινατε τη χρυση σας βροχη και οχι μονο!!!
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ηρεμία δεν έχεις εσύ.....Ησυχία στο thread…. Ε ρε pegging που σας/μας χρειάζεται ….
Καλημέρα
Tzina Cross
Cross
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 20
Ωραιο thread, αν και δεν το χω με το bdsm (εκτος feminization), μου θυμησε ενδοξες στιγμες (Ilsa Strix, Mistress Tangent etc)
Η αλήθεια είναι ότι την ηρεμία μου την έχασα από τη στιγμή που σας γνώρισα….Ηρεμία δεν έχεις εσύ.....
Καλημέρα
Τι να πούμε και εμεις που εδώ και ένα χρόνο χασαμε μυαλό..τα αυγα και τα πασχάλιαΗ αλήθεια είναι ότι την ηρεμία μου την έχασα από τη στιγμή που σας γνώριστι
Άκλαυτοι θα πάτε …. στην Αθήνα είμαστε περισσότεροι !!!Θα κάνουμε κίνημα "Φερτε την Ίσιδα Θεσ/νικη" ... Ο πόλεμος της Τροιας σε νιου βερσιον θα γίνει
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως αν γίνει πόλεμος θα ήθελα να έρθω με ψηλοτάκουνα αν με αφήσει η ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΑΆκλαυτοι θα πάτε …. στην Αθήνα είμαστε περισσότεροι !!!
Μα τι υπέροχη που είστε κυρία. Ελάτε και στα χανια να μας ταπεινώσετε κυρία
Οκ λοιπον... ας νικήσουν οι καλύτεροι..ξεθαβω το στραπον..εεεεε.. το τσεκουρι ήθελα να πω του πολέμου!!Άκλαυτοι θα πάτε …. στην Αθήνα είμαστε περισσότεροι !!!
@Isida kara θα έχουμε dress code?Εγώ πάντως αν γίνει πόλεμος θα ήθελα να έρθω με ψηλοτάκουνα αν με αφήσει η ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΑ
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Κατι έχεις πιάσει λάθος….. Δε νομίζω η συγκεκριμένη να εντυπωσιαστεί απο μάρκα, μαλλον πιο πολύ θα τη νοιάξει το ποσο πρόστυχα θα ειναι αυτά που θα χρειαστεί να σου βγάλει…..Ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα γυναικείων εσωρούχων πού θα φοράγατε για να εντυπωσιάσετε την Κυρία μας; Ξεκινάω εγώ : Bordelle και Agent Provocateur