Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

heelslave

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
6
Πόντοι
0
Για αναβάθμιση των αγώνων, θα προτείνω να γίνει και τρίαθλο, 1) ελαφρύ βάψιμο 2) καλσόν 3) τακουνοδρομία με χρονομέτρηση...
ή ίσως και σκυταλοδομία (μη ρωτήσετε τι σχήμα θα έχει η σκυτάλη!!!)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Πίστα της φωτιάς εννοείς τα αγαπημένα κερακια ή ότι πήρε φωτιά ο κωλος σου;
Στη πιστα της φωτιας παιρνει φωτια ο κωλος σου..Εκεινη την φορα δεν ξερω αν πηραν φωτια τα στραπ της Ισιδας (που εδινε τρελο πονο)... ή επεσε κανα πορτατιφ :cheesy::cheesy::cheesy:

Στο τελος παντως το κοντερ εγραψε "next level"..

Τωρα για φωτοβολταικα...δεν ξερω.. η Κυρια μετα απο τοσες φορες που με εχει παρει...ξερει καλυτερα τα κατατοπια και σε μηκος και σε πλατος και σε βαθος:wink::wink::wink:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Στη πιστα της φωτιας παιρνει φωτια ο κωλος σου..Εκεινη την φορα δεν ξερω αν πηραν φωτια τα στραπ της Ισιδας (που εδινε τρελο πονο)... ή επεσε κανα πορτατιφ :cheesy::cheesy::cheesy:

Στο τελος παντως το κοντερ εγραψε "next level"..

Τωρα για φωτοβολταικα...δεν ξερω.. η Κυρια μετα απο τοσες φορες που με εχει παρει...ξερει καλυτερα τα κατατοπια και σε μηκος και σε πλατος και σε βαθος:wink::wink::wink:
Εάν τα καλά γίνονται μια φορά , τότε χάσαμε τρελό βίντεο.....

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206

AL19

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας! Σας διαβάζω καιρό και γελώ! Έχω κι εγώ μια πρόταση για τα παίγνια της κυρίας Ισιδας...

Συνημμένα

• IMG-8509d77b753a2089b40d685edd2f6705-V.jpg
    IMG-8509d77b753a2089b40d685edd2f6705-V.jpg
    232,6 KB · Εμφανίσεις: 88

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Καλησπέρα σας! Σας διαβάζω καιρό και γελώ! Έχω κι εγώ μια πρόταση για τα παίγνια της κυρίας Ισιδας...
Ε ναι τώρα μάλιστα....
πάμε για προπόνηση κορίτσια

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Καλημερα Κυρία … μήπως θα σας ενδιέφερε να μας πουλούσατε εσώρουχά σας….;

Εγγρ.
2 Ιαν 2018
Like
80
Πόντοι
0
Καλημέρα.

Πραγματικά πιστεύω αν και δεν έχω πάει ακόμα σε session με την ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΑ , έχω μιλήσει λίγο τηλεφωνικά μαζί της ( αν και λίγο αγχωμένη ήμουν) μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και με πολύ κατανόηση και χωρίς βιασύνες νομίζω. ...

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Καλημέρα.

Πραγματικά πιστεύω αν και δεν έχω πάει ακόμα σε session με την ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΑ , έχω μιλήσει λίγο τηλεφωνικά μαζί της ( αν και λίγο αγχωμένη ήμουν) μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και με πολύ κατανόηση και χωρίς βιασύνες νομίζω. ...
Ακριβώς έτσι είναι !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για το εσώρουχο μωρή λέγαμε....
Σίγουρα προτιμάτε όμως να θυμάστε ποσο με ανοίξατε …

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Καλημέρα.

Δοκίμασε μια επίσκεψη μαζί της και "join the club"... Θα σε καθοδηγήσει με το καλύτερο τρόπο στο να φτασεις(ετε) στις πιο κρυφές φαντασιώσεις που έχεις..:wink:

Εγγρ.
2 Ιαν 2018
Like
80
Πόντοι
0
Δοκίμασε μια επίσκεψη μαζί της και "join the club"... Θα σε καθοδηγήσει με το καλύτερο τρόπο στο να φτασεις(ετε) στις πιο κρυφές φαντασιώσεις που έχεις..:wink:
Είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω το επόμενο σκ θα προσπαθήσω....λίγα πράγματα θέλω..πως να είμαι γυναικά , ντύσιμο, make up , περπάτημα πασαρέλα...τρόποι γυναικίας συμπεριφοράς ....είμαι πολύ άσχετη σε αυτά και ατσούμπαλη, ίσως λόγω ύψους και λόγω οικογενειακού περιβάλλοντος.... Δεν το έχω...ελπίζω να αλλάξει τσπ ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom