You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλά ...... ο λβ δεν έχει κωλο πλέον, για φωτοβολταϊκά πάει την επιχείρηση ......Πίστα της φωτιάς εννοείς τα αγαπημένα κερακια ή ότι πήρε φωτιά ο κωλος σου;
Στη πιστα της φωτιας παιρνει φωτια ο κωλος σου..Εκεινη την φορα δεν ξερω αν πηραν φωτια τα στραπ της Ισιδας (που εδινε τρελο πονο)... ή επεσε κανα πορτατιφΠίστα της φωτιάς εννοείς τα αγαπημένα κερακια ή ότι πήρε φωτιά ο κωλος σου;
Στο τελος παντως το κοντερ εγραψε "next level"..
Τωρα για φωτοβολταικα...δεν ξερω.. η Κυρια μετα απο τοσες φορες που με εχει παρει...ξερει καλυτερα τα κατατοπια και σε μηκος και σε πλατος και σε βαθος
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Εάν τα καλά γίνονται μια φορά , τότε χάσαμε τρελό βίντεο.....Στη πιστα της φωτιας παιρνει φωτια ο κωλος σου..Εκεινη την φορα δεν ξερω αν πηραν φωτια τα στραπ της Ισιδας (που εδινε τρελο πονο)... ή επεσε κανα πορτατιφ
Στο τελος παντως το κοντερ εγραψε "next level"..
Τωρα για φωτοβολταικα...δεν ξερω.. η Κυρια μετα απο τοσες φορες που με εχει παρει...ξερει καλυτερα τα κατατοπια και σε μηκος και σε πλατος και σε βαθος
Θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες Κυρία.... Θεσσαλονικη να ανεβαίνετε και ολα καλα θα πανε...Εάν τα καλά γίνονται μια φορά , τότε χάσαμε τρελό βίντεο.....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ε ναι τώρα μάλιστα....Καλησπέρα σας! Σας διαβάζω καιρό και γελώ! Έχω κι εγώ μια πρόταση για τα παίγνια της κυρίας Ισιδας...
πάμε για προπόνηση κορίτσια
Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ο Χ Ι Β Έ Β Α Ι Α . . .Καλημερα Κυρία … μήπως θα σας ενδιέφερε να μας πουλούσατε εσώρουχά σας….;
Μα σκεφτείτε να ξέρετε ότι όλοι κυκλοφορούμε έξω φορώντας μέσα από τα παντελόνια μας εσώρουχό σας…Ο Χ Ι Β Έ Β Α Ι Α . . .
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Θα Τα κάνω δώρο μετά το σεσσιον....Μα σκεφτείτε να ξέρετε ότι όλοι κυκλοφορούμε έξω φορώντας μέσα από τα παντελόνια μας εσώρουχό σας…
Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα …Θα Τα κάνω δώρο μετά το σεσσιον....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Αφού μωρή δεν πρόλαβες να έρθεις και έφυγες.Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα …
Μια χαρα άνοιξα όμως….;)Αφού μωρή δεν πρόλαβες να έρθεις και έφυγες.
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα.
Πραγματικά πιστεύω αν και δεν έχω πάει ακόμα σε session με την ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΑ , έχω μιλήσει λίγο τηλεφωνικά μαζί της ( αν και λίγο αγχωμένη ήμουν) μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και με πολύ κατανόηση και χωρίς βιασύνες νομίζω. ...
Πραγματικά πιστεύω αν και δεν έχω πάει ακόμα σε session με την ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΑ , έχω μιλήσει λίγο τηλεφωνικά μαζί της ( αν και λίγο αγχωμένη ήμουν) μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και με πολύ κατανόηση και χωρίς βιασύνες νομίζω. ...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Για το εσώρουχο μωρή λέγαμε....Μια χαρα άνοιξα όμως….;)
Ακριβώς έτσι είναι !!!Καλημέρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σίγουρα προτιμάτε όμως να θυμάστε ποσο με ανοίξατε …Για το εσώρουχο μωρή λέγαμε....
Δοκίμασε μια επίσκεψη μαζί της και "join the club"... Θα σε καθοδηγήσει με το καλύτερο τρόπο στο να φτασεις(ετε) στις πιο κρυφές φαντασιώσεις που έχεις..Καλημέρα.
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω το επόμενο σκ θα προσπαθήσω....λίγα πράγματα θέλω..πως να είμαι γυναικά , ντύσιμο, make up , περπάτημα πασαρέλα...τρόποι γυναικίας συμπεριφοράς ....είμαι πολύ άσχετη σε αυτά και ατσούμπαλη, ίσως λόγω ύψους και λόγω οικογενειακού περιβάλλοντος.... Δεν το έχω...ελπίζω να αλλάξει τσπ ευχαριστώ για τις απαντήσειςΔοκίμασε μια επίσκεψη μαζί της και "join the club"... Θα σε καθοδηγήσει με το καλύτερο τρόπο στο να φτασεις(ετε) στις πιο κρυφές φαντασιώσεις που έχεις..