Αν έχει τις προυποθεσεις θα είναι τέλειο... κατι σαν πρόβα τζενεραλεΕ τότε θα τα δούμε όλα....
Μέχρι τότε θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάτι τέτοιο με λιγότερα άτομα , μόλις μπει ο χώρος σε λειτουργία
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Πείτε εσείς το ναι να έρθετε μαζί μου 3ημερο και θα σας δώσω και ταυτότητα εννοείταιΔεν νομίζω μόνο με ψευδώνυμο να μπει για να μείνει κάποιος στον ίδιο χώρο μαζί μου. Αυτά θα είναι άλλες λεπτομέρειες που θα τις γνωρίζω μόνο εγώ
Δεν νομίζω μόνο με ψευδώνυμο να μπει για να μείνει κάποιος στον ίδιο χώρο μαζί μου. Αυτά θα είναι άλλες λεπτομέρειες που θα τις γνωρίζω μόν
Ψευδωνυμο εννοω μεταξύ των σκλάβων Σας Κυρία...Είτε του μπου είτε αυτά που μας έχετε δώσει Εσείς. Εσείς λογικά θα έχετε τα ονόματα μας κανονικά.Δεν νομίζω μόνο με ψευδώνυμο να μπει για να μείνει κάποιος στον ίδιο χώρο μαζί μου. Αυτά θα είναι άλλες λεπτομέρειες που θα τις γνωρίζω μόνο εγώ
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Θα το κανονίσουμε λοιπόν. Έριξε ιδέα όνειρο ο lb .Πείτε εσείς το ναι να έρθετε μαζί μου 3ημερο και θα σας δώσω και ταυτότητα εννοείται
Ετοιμάζω τις καλύτερες τσουλες λοιπόν και φύγαμε να σας κλειδώσω... θα γίνουν και τα όνειρα πραγματικότητα, όχι μόνο οι στόχοι μας....
Εκτος από διαμονή μπορουμε να το κάνουμε και στυλ διαγωνισμού... να επιλέξετε την καλύτερη και την χειροτερη τσούλα γιοα όσο κρατησει η διαμονή. Αποφασίζοντας Εσείς το βραβείο ή τις επιπτώσεις που θα έχει η κάθε μια (εντος των ορίων που έθεσε ο καθένας/μια μας για τη συμμετοχη του/ης)
Τελευταία τροποποίηση:
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Σκέφτομαι να έχω και μια φίλη ακόμα μαζί μου εκεί....
Με 2 κυρίες και 6 κοριτσάκια, θα είναι ακόμα καλύτερες οι μέρες και νύχτες εκεί......
Με 2 κυρίες και 6 κοριτσάκια, θα είναι ακόμα καλύτερες οι μέρες και νύχτες εκεί......
Η φίλη σας έρχεται και σε σεσσιον να την γνωρίσουμε?Σκέφτομαι να έχω και μια φίλη ακόμα μαζί μου εκεί....
μμμμμμμμμ...... χοντραινει το παιγνιδι και μου αρεσει!!Σκέφτομαι να έχω και μια φίλη ακόμα μαζί μου εκεί....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Έτσι..... ή όλα ή τίποτα......μμμμμμμμμ...... χοντραινει το παιγνιδι και μου αρεσει!!
ολα.... μαζι Σας δεν υπαρχει....ουτε αρχη.... ουτε μεση... μεχρι τερμα ολαΈτσι..... ή όλα ή τίποτα......
Χαίρομαι που ο LB κατάλαβε ότι φιναλίστ θα είμαστε εμείς οι δυο …Νομοζω ότι θα κερδίσει εύκολα το τσουλακι με το καλύτερο κωλαρακι ….
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Κορίτσια χαλαρά..... εμένα θα ρωτήσετε όταν έρθει η ώρα να μπείτε στο σπίτι αυτό. Ούτε στο big brother τέτοιες συνθήκεςΧαίρομαι που ο LB κατάλαβε ότι φιναλίστ θα είμαστε εμείς οι δυο …
η Ισιδα έχει δικιο... Αυτη αποφασίζει... Αλλα ρίχνω beef...Από μούσκουλα πως πας? Σε προκαλω να παλέψουμε στη λίμνη με τις λάσπες.Χαίρομαι που ο LB κατάλαβε ότι φιναλίστ θα είμαστε εμείς οι δυο …
Νταξει. Σ έχω. Αρκεί να μη φοράμε τακούνια….η Ισιδα έχει δικιο... Αυτη αποφασίζει... Αλλα ρίχνω beef...Από μούσκουλα πως πας? Σε προκαλω να παλέψουμε στη λίμνη με τις λάσπες.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Τι εννοείς ?Νταξει. Σ έχω. Αρκεί να μη φοράμε τακούνια….
Φοβάμαι πως δεν έχεις καταλάβει καθόλου καλά ....
Εννοώ κατά τη διάρκεια της πάλης…. Μετά θα μαστε τα πιο σεξυ τσουλακια…Τι εννοείς ?
Φοβάμαι πως δεν έχεις καταλάβει καθόλου καλά ....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Κι εγώ εννοώ πως δεν έχεις ιδέα τι σε περιμένει και εσύ τραγούδα....Εννοώ κατά τη διάρκεια της πάλης…. Μετά θα μαστε τα πιο σεξυ τσουλακια…