Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Ένα χρόνος κοντεύει από το πρώτο σέσσιον μου με την Κυρία Ίσιδα!! Ημουν πολύ τυχερός που δεν έχασα τότε την ευκαιρία για να την συναντήσω για πρώτη φόρα. Από τότε φωτιές, σεισμοί και και καταποντισμοι σε κάθε σέσιον!!! Είναι η μόνη Αφέντρα που με έκανε να δώ τελείως από διαφορετική οπτική το bdsm και την έννοια της Κυριαχίας. Μόλις ανοίξει και ο χώρος....:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Ένα χρόνος κοντεύει από το πρώτο σέσσιον μου με την Κυρία Ίσιδα!! Ημουν πολύ τυχερός που δεν έχασα τότε την ευκαιρία για να την συναντήσω για πρώτη φόρα. Από τότε φωτιές, σεισμοί και και καταποντισμοι σε κάθε σέσιον!!! Είναι η μόνη Αφέντρα που με έκανε να δώ τελείως από διαφορετική οπτική το bdsm και την έννοια της Κυριαχίας. Μόλις ανοίξει και ο χώρος....:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Και λίγα λες….!!!!

• Like
Αντιδράσεις: LB

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
Η Ίσιδα είναι μια κατηγορία από μόνη της! Έχει πάει το bdsm πολύ μπροστά από την εποχή του. Μας έχει απογειώσει με το ταμπεραμέντο της συνδυάζοντας αισθησιασμό, φιλικότητα, αυστηρότητα και φυσικά το καταπληκτικό performance κατά τη διάρκεια της εκάστοτε συνεδρίας. Και το σημαντικότερο είναι ότι είναι πέρα ως πέρα ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ!!!

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Εγώ δυο φορές είχα την τύχη να πάω μαζί της και αισθάνομαι ότι έχω εθιστεί άσχημα …. Σίγουρα χρειάζομαι μεγαλύτερο μέγεθος στραπ ον κάθε φορά …:)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Εγώ δυο φορές είχα την τύχη να πάω μαζί της και αισθάνομαι ότι έχω εθιστεί άσχημα …. Σίγουρα χρειάζομαι μεγαλύτερο μέγεθος στραπ ον κάθε φορά …:)
Εξελίξεις βλέπω....

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Εσείς τις βλέπετε κι εγώ τις νιώθω…..;)
Ίσως πρέπει να αγοράσετε μεγαλύτερο δονητη…επίσης δε θέλω να στενοχωρήσω τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρος νικητής στον διαγωνισμό σας…

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Ίσως πρέπει να αγοράσετε μεγαλύτερο δονητη…επίσης δε θέλω να στενοχωρήσω τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρος νικητής στον διαγωνισμό σας…
Καλά. Άντεξε αυτά που έχω για αρχή και μετά θα σου πάρω και δεινόσαυρο.

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Καλά. Άντεξε αυτά που έχω για αρχή και μετά θα σου πάρω και δεινόσαυρο.
Ό,τι θέλετε να μου πάρετε… ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τα toys σας πάνω μου είναι εθιστικός…. Σε λίγο ούτε δεινόσαυρος θα μου φτάνει :)

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Ό,τι θέλετε να μου πάρετε… ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τα toys σας πάνω μου είναι εθιστικός…. Σε λίγο ούτε δεινόσαυρος θα μου φτάνει :)
Δίπλα σας η επιθυμία για πόνο και υποταγή μεγεθύνεστε με γεωμετρικό ρυθμό μετά από κάθε συνάντηση …

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Τέτοια περίοδο, Υπάρχουν και κατι φουσκωτοί, για την παραλία. Βγαίνουν και σε διαφορά χρώματα καιβσχηματα

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Τέτοια περίοδο, Υπάρχουν και κατι φουσκωτοί, για την παραλία. Βγαίνουν και σε διαφορά χρώματα καιβσχηματα
Ό,τι τραβάει η όρεξη της Κυρίας Ίσιδας… εγώ είμαι «ανοιχτός» σε κάθε πρότασή της…

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Για ορθάνοιχτος μου φαίνεται πας αν συνεχίσεις ετσι. Και ευάερος
Δεν έχει δει ολα τα αξεσουάρ στην βαλίτσα.....

Η για ευάερος το παλεύει η για τον Αθανάσιο.....

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
πρόσεχε τι εύχεσαι... μην έρθεί και παρκάρει νταλικα... δεν αστειεύεται η Ισίδα :cheesy::cheesy::cheesy:

Look_up

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα, σκέφτομαι να την επισκεφθώ, έχει συναντηθεί κάποιος μαζι της ο οποίος δεν έχει πολλές εμπειρίες απο αφέντρες?

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
πρόσεχε τι εύχεσαι... μην έρθεί και παρκάρει νταλικα... δεν αστειεύεται η Ισίδα :cheesy::cheesy::cheesy:
Μα δε θελουμε να αστειεύεται …. Θελουμε να είναι το ίδιο ανελέητα σαδίστρια απέναντί μας για να περνάει και αυτή καλά ;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχει δει ολα τα αξεσουάρ στην βαλίτσα.....

Η για ευάερος το παλεύει η για τον Αθανάσιο.....

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε
Και τη βαλίτσα την ίδια αν σας ευχαριστεί εσάς …;)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Μα δε θελουμε να αστειεύεται …. Θελουμε να είναι το ίδιο ανελέητα σαδίστρια απέναντί μας για να περνάει και αυτή καλά ;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και τη βαλίτσα την ίδια αν σας ευχαριστεί εσάς …;)
Μόλις κέρδισες τον "βασιλιά"...
Κοίτα μην τον δεις και τρομάξεις μόνο......

Καλό βράδυ εύχομαι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom