Ένα χρόνος κοντεύει από το πρώτο σέσσιον μου με την Κυρία Ίσιδα!! Ημουν πολύ τυχερός που δεν έχασα τότε την ευκαιρία για να την συναντήσω για πρώτη φόρα. Από τότε φωτιές, σεισμοί και και καταποντισμοι σε κάθε σέσιον!!! Είναι η μόνη Αφέντρα που με έκανε να δώ τελείως από διαφορετική οπτική το bdsm και την έννοια της Κυριαχίας. Μόλις ανοίξει και ο χώρος....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Και λίγα λες….!!!!Ένα χρόνος κοντεύει από το πρώτο σέσσιον μου με την Κυρία Ίσιδα!! Ημουν πολύ τυχερός που δεν έχασα τότε την ευκαιρία για να την συναντήσω για πρώτη φόρα. Από τότε φωτιές, σεισμοί και και καταποντισμοι σε κάθε σέσιον!!! Είναι η μόνη Αφέντρα που με έκανε να δώ τελείως από διαφορετική οπτική το bdsm και την έννοια της Κυριαχίας. Μόλις ανοίξει και ο χώρος....
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Η Ίσιδα είναι μια κατηγορία από μόνη της! Έχει πάει το bdsm πολύ μπροστά από την εποχή του. Μας έχει απογειώσει με το ταμπεραμέντο της συνδυάζοντας αισθησιασμό, φιλικότητα, αυστηρότητα και φυσικά το καταπληκτικό performance κατά τη διάρκεια της εκάστοτε συνεδρίας. Και το σημαντικότερο είναι ότι είναι πέρα ως πέρα ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ!!!
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Εξελίξεις βλέπω....Εγώ δυο φορές είχα την τύχη να πάω μαζί της και αισθάνομαι ότι έχω εθιστεί άσχημα …. Σίγουρα χρειάζομαι μεγαλύτερο μέγεθος στραπ ον κάθε φορά …
Εσείς τις βλέπετε κι εγώ τις νιώθω…..;)Εξελίξεις βλέπω....
Ίσως πρέπει να αγοράσετε μεγαλύτερο δονητη…επίσης δε θέλω να στενοχωρήσω τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρος νικητής στον διαγωνισμό σας…Εσείς τις βλέπετε κι εγώ τις νιώθω…..;)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλά. Άντεξε αυτά που έχω για αρχή και μετά θα σου πάρω και δεινόσαυρο.Ίσως πρέπει να αγοράσετε μεγαλύτερο δονητη…επίσης δε θέλω να στενοχωρήσω τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρος νικητής στον διαγωνισμό σας…
Ό,τι θέλετε να μου πάρετε… ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τα toys σας πάνω μου είναι εθιστικός…. Σε λίγο ούτε δεινόσαυρος θα μου φτάνειΚαλά. Άντεξε αυτά που έχω για αρχή και μετά θα σου πάρω και δεινόσαυρο.
Δίπλα σας η επιθυμία για πόνο και υποταγή μεγεθύνεστε με γεωμετρικό ρυθμό μετά από κάθε συνάντηση …Ό,τι θέλετε να μου πάρετε… ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τα toys σας πάνω μου είναι εθιστικός…. Σε λίγο ούτε δεινόσαυρος θα μου φτάνει
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Τέτοια περίοδο, Υπάρχουν και κατι φουσκωτοί, για την παραλία. Βγαίνουν και σε διαφορά χρώματα καιβσχηματαΌ,τι θέλετε να μου πάρετε… ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τα toys σας πάνω μου είναι εθιστικός…. Σε λίγο ούτε δεινόσαυρος θα μου φτάνει
Ό,τι τραβάει η όρεξη της Κυρίας Ίσιδας… εγώ είμαι «ανοιχτός» σε κάθε πρότασή της…Τέτοια περίοδο, Υπάρχουν και κατι φουσκωτοί, για την παραλία. Βγαίνουν και σε διαφορά χρώματα καιβσχηματα
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Για ορθάνοιχτος μου φαίνεται πας αν συνεχίσεις ετσι. Και ευάεροςΌ,τι τραβάει η όρεξη της Κυρίας Ίσιδας… εγώ είμαι «ανοιχτός» σε κάθε πρότασή της…
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Δεν έχει δει ολα τα αξεσουάρ στην βαλίτσα.....Για ορθάνοιχτος μου φαίνεται πας αν συνεχίσεις ετσι. Και ευάερος
Η για ευάερος το παλεύει η για τον Αθανάσιο.....
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε
πρόσεχε τι εύχεσαι... μην έρθεί και παρκάρει νταλικα... δεν αστειεύεται η ΙσίδαΌ,τι θέλετε να μου πάρετε… ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τα toys σας πάνω μου είναι εθιστικός…. Σε λίγο ούτε δεινόσαυρος θα μου φτάνει
Μα δε θελουμε να αστειεύεται …. Θελουμε να είναι το ίδιο ανελέητα σαδίστρια απέναντί μας για να περνάει και αυτή καλά ;)πρόσεχε τι εύχεσαι... μην έρθεί και παρκάρει νταλικα... δεν αστειεύεται η Ισίδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και τη βαλίτσα την ίδια αν σας ευχαριστεί εσάς …;)Δεν έχει δει ολα τα αξεσουάρ στην βαλίτσα.....
Η για ευάερος το παλεύει η για τον Αθανάσιο.....
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Μόλις κέρδισες τον "βασιλιά"...Μα δε θελουμε να αστειεύεται …. Θελουμε να είναι το ίδιο ανελέητα σαδίστρια απέναντί μας για να περνάει και αυτή καλά ;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και τη βαλίτσα την ίδια αν σας ευχαριστεί εσάς …;)
Κοίτα μην τον δεις και τρομάξεις μόνο......
Καλό βράδυ εύχομαι....
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Τυραννόσαυρο Ρεξ μυρίζομαι…..Μόλις κέρδισες τον "βασιλιά"...
Κοίτα μην τον δεις και τρομάξεις μόνο......
Καλό βράδυ εύχομαι....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Μέχρι τους γοφούς μου , για αρχή.... αφού θα με κάνει να πάρω δίπλωμα για νταλίκα .....Τυραννόσαυρο Ρεξ μυρίζομαι…..