Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ναι . Μόνο που ο χώρος της δεν είναι πλέον στην Καλλιθέα.η γνωστη κυρια αρτεμις με χωρο στη καλλιθεα;;
Ναι . Μόνο που ο χώρος της δεν είναι πλέον στην Καλλιθέα.η γνωστη κυρια αρτεμις με χωρο στη καλλιθεα;;
Αυτό δεν είναι σωστό.Με όλον τον σεβασμό προς τις Αφέντρες, οποιαδήποτε τολμήσει να σταθεί δίπλα σας , θα χάσει αμέσως από τη σύγκριση ….!!!
Αρεσει σε εμας γιατι εισαι αφεντρα και ανθρωπος . Μοναδικο!!Αυτό δεν είναι σωστό.
Η κάθε μία έχει το στυλ της και αυτό είναι βασικό.
Δεν σημαίνει πως το δικό μου στυλ αρέσει σε όλους.
Ελπίζω και εύχομαι σε νέες δυνατές παρουσίες....
αν και ο παλιός , ευτυχως είναι αλλιώς
Προφανώς ισχύει αυτό που λέτε. Απλά οι πιο πολλοί εδώ μέσα που είχαμε την τύχη να σας υπηρετήσουμε, πλέον είμαστε λάτρεις σας… και ομάδα και Αφέντρα δεν αλλάζει ο άντραςΑυτό δεν είναι σωστό.
Η κάθε μία έχει το στυλ της και αυτό είναι βασικό.
Δεν σημαίνει πως το δικό μου στυλ αρέσει σε όλους.
Ελπίζω και εύχομαι σε νέες δυνατές παρουσίες....
αν και ο παλιός , ευτυχως είναι αλλιώς
Υπάρχουν και άλλα τέτοια παραδείγματα εδώ.....Αρεσει σε εμας γιατι εισαι αφεντρα και ανθρωπος . Μοναδικο!!
Εμείς εσας ξερουμε εσας σεβομαστεΥπάρχουν και άλλα τέτοια παραδείγματα εδώ.....
Ε τότε θα μου επιτρέπεις να σε πάρω από το χεράκι κάποια στιγμή να σου συστήσω και άλλες κυρίες - ανθρώπους από κοντά.Εμείς εσας ξερουμε εσας σεβομαστε
Ο,τι πείτε εσείς νόμος για μέναΕ τότε θα μου επιτρέπεις να σε πάρω από το χεράκι κάποια στιγμή να σου συστήσω και άλλες κυρίες - ανθρώπους από κοντά.
Μήπως θα ταν καλύτερα να μας πάρετε από το λουράκι και να μας πάτε σαν pet σας εκεί …;Ε τότε θα μου επιτρέπεις να σε πάρω από το χεράκι κάποια στιγμή να σου συστήσω και άλλες κυρίες - ανθρώπους από κοντά.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε....Άφαντη η κ. Ίσιδα σήμερα … φαντάζομαι ότι και οι Θεές δικαιούνται λίγη ξεκούραση …
Καλή εβδομάδα Κυρία. Εύχομαι να σας δούμε χανια το καλοκαίριΚαλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε....
Επίσης αγαπητέ μου.Καλή εβδομάδα Κυρία. Εύχομαι να σας δούμε χανια το καλοκαίρι
Μια χαρα και ο Σεπτέμβρης…. Χανια ελπίζω να έρθετεΕπίσης αγαπητέ μου.
Δυστυχώς τώρα δεν γίνεται... από Σεπτέμβρη θα με δείτε στην Κρήτη...
Μάλλον Ρέθυμνο .... να μοιραστεί η απόσταση απο Ηράκλειο και ΧανιάΜια χαρα και ο Σεπτέμβρης…. Χανια ελπίζω να έρθετε
Εσείς ξέρετε. Απλά Ρεθυμνο είναι μικρή πόλη. Εγώ θα σας πρότεινα να μοιράσετε τις μέρες χανια ΗρακλειοΜάλλον Ρέθυμνο .... να μοιραστεί η απόσταση απο Ηράκλειο και Χανιά
Να είμαστε καλά και θα το δούμε τότε....Εσείς ξέρετε. Απλά Ρεθυμνο είναι μικρή πόλη. Εγώ θα σας πρότεινα να μοιράσετε τις μέρες χανια Ηρακλειο
Πόσο τυχεροί είμαστε οι Αθηναίοι !!!!!!Να είμαστε καλά και θα το δούμε τότε....
Και στα Χανιά να βρεθώ, τα ενδιαφέροντα σου θα πρέπει να είναι αρκετά, αλλιώς δεν θα είσαι τυχερός....
Δεν δέχομαι όποιον με καλέσει για σεσσιον.
Ειστε όντως πολύ τυχεροί.. Όμως, φήμες λένε οτι από Σεμπτέμβριο η Ισίτιδα θα χτυπήσει για τα καλά.... σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με τα τουρ της Κυρίας... και κυρίως τη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς, και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό Κυρία Ισιδα, υπάρχουν αφέντρες που οι επισκέψεις σε άλλες πόλεις δεν είναι αρπαχτές, αλλά σεβασμός στους θαυμαστές τους.Πόσο τυχεροί είμαστε οι Αθηναίοι !!!!!!