You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 387K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Φίλε μην το σκέφτεσαι καθόλου ! Η κ. Ίσιδα θα σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώσεις άνετα και να αφεθείς για να δοκιμάσεις ό,τι έχεις κρυφά φαντασιωθεί !!!! Αφού πας θα με δικαιώσεις όπως δικαίωσα κι εγώ άλλους εδώ μέσα!Καλησπέρα, σκέφτομαι να την επισκεφθώ, έχει συναντηθεί κάποιος μαζι της ο οποίος δεν έχει πολλές εμπειρίες απο αφέντρες?
Φίλε όλοι από κάπου ξεκινάμε... Οι τυχεροί αποκτούν τις πρώτες εμπειρίες τους με τις καλύτερες! Και η Κυρία Ίσιδα είναι μακράν η καλύτερη... Αρκεί να ξες αρχικά τι θες και η Κυρία Ίσιδα θα σου μάθει να θες ακόμα περισσότερα. Να είσαι ειλικρινής μαζί της και άνετος και θα σε ταξιδέψει στη φιλοσοφία του BDSM όπως τους περισσότερους από εμάς. Μη το σκέφτεσαι καν...Καλησπέρα, σκέφτομαι να την επισκεφθώ, έχει συναντηθεί κάποιος μαζι της ο οποίος δεν έχει πολλές εμπειρίες απο αφέντρες?
Εγώ φίλε δεν είχα πολλές εμπειρίες αλλά οκ πέρασα πολύ καλά.θα σου πάρει το μυαλό και θα σε προσέξει είναι ωραίο άτομο η Ίσιδα μαγκάκι.Καλησπέρα, σκέφτομαι να την επισκεφθώ, έχει συναντηθεί κάποιος μαζι της ο οποίος δεν έχει πολλές εμπειρίες απο αφέντρες?
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα αγαπητέ μου...Καλησπέρα, σκέφτομαι να την επισκεφθώ, έχει συναντηθεί κάποιος μαζι της ο οποίος δεν έχει πολλές εμπειρίες απο αφέντρες?
Δέχομαι αρχάριους. Σίγουρα όμως πρέπει να γνωρίζουν τα ενδιαφέροντα τους....
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Σε ποιες κυρίες θα με συστήσεις εμένα?Ε τότε θα μου επιτρέπεις να σε πάρω από το χεράκι κάποια στιγμή να σου συστήσω και άλλες κυρίες - ανθρώπους από κοντά.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα.... καλό απόγευμα αγαπημένο μου πλάσμα...Σε ποιες κυρίες θα με συστήσεις εμένα?
Θα με καλέσεις στο τηλέφωνο και θα κανονίσουμε τη καλύτερη συνάντηση.....
Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός... Αλλα τα καλοκαιρινα όνειρα όταν πέφτουν τα αστερια πιάνουν.. Να είμασταν λέει σε μια βιλίτσα 3,4,5 όσοι θέλετε 24/7επιλεγμένοι σκλάβοι/ες Σας και να περνούσαμε έστω 3 μέρες, 5 μέρες μια βδομάδα διακοπές υπό τους όρους και το πρόγραμμα Σας...μέχρι να μας τερματίσετε. ΙΣΙΤΙΔΑ μέχρι τέλους (Το ιδανικό θα ήταν να ήμουν μόνος μαζί Σας... Αλλά αυτά τα όνειρα ουτε στα αυγουστιάτικα πεφταστέρια δεν πιάνουν...)
(Τα έξοδα πληρωμένα από το υπηρετικό προσωπικό Σας φυσικά)
'Όποιος θέλει φυσικά συνεχίζει την φαντασίωση... ή παραθέτει μια άλλη δικη του..
'Όποιος θέλει φυσικά συνεχίζει την φαντασίωση... ή παραθέτει μια άλλη δικη του..
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Μόνος μαζί μου δεν είναι κανείς , την ώρα που κοιμάμαι......Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός... Αλλα τα καλοκαιρινα όνειρα όταν πέφτουν τα αστερια πιάνουν.. Να είμασταν λέει σε μια βιλίτσα 3,4,5 όσοι θέλετε 24/7επιλεγμένοι σκλάβοι/ες Σας και να περνούσαμε έστω 3 μέρες, 5 μέρες μια βδομάδα διακοπές υπό τους όρους και το πρόγραμμα Σας...μέχρι να μας τερματίσετε. ΙΣΙΤΙΔΑ μέχρι τέλους (Το ιδανικό θα ήταν να ήμουν μόνος μαζί Σας... Αλλά αυτά τα όνειρα ουτε στα αυγουστιάτικα πεφταστέρια δεν πιάνουν...)
Λές να νοικιάσουμε καμία ? Μην μου βάζεις ιδέες μωρή και θα γυαλίσεις πόμολα....
Καλησπέρα σε όλους.....
Το ξέρω Κυρία για αυτό απευθύνομαι στα πεφταστέρια του Αυγούστου που γινονταιν πραγματικοτητα τα όνειραΜόνος μαζί μου δεν είναι κανείς , την ώρα που κοιμάμαι......
Λές να νοικιάσουμε καμία ? Μην μου βάζεις ιδέες μωρή και θα γυαλίσεις πόμολα....
Καλημέρα σε όλους.....
Αν ειναι να το κανουμε θα Σας γυαλίζω πόμολα μέχρι να μην υπάρχει αύριο
Αν είναι κλειδωμένος σε διπλανό δωμάτιο το συζητάτε να πραγματοποιηθεί????Μόνος μαζί μου δεν είναι κανείς , την ώρα που κοιμάμαι......
Καλησπέρα σε όλους.....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ε τότε να ετοιμάσουμε κάτι....Το ξέρω Κυρία για αυτό απευθύνομαι στα πεφταστέρια του Αυγούστου που γινονταιν πραγματικοτητα τα όνειρα
Αν ειναι να το κανουμε θα Σας γυαλίζω πόμολα μέχρι να μην υπάρχει αύριο
Από αρχές του 24 όμως γιατί ξεκινάω τα τουρ από Σεπτέμβρη και θα σε βρίζουν από Κρήτη μέχρι.....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Όλοι κλείδωμα στα υπόλοιπα δωμάτια ναι εννοείται....Αν είναι κλειδωμένος σε διπλανό δωμάτιο το συζητάτε να πραγματοποιηθεί????
Καλησπέρα αγαπημένο.....
Πολλά ζητάς φίλε απ' την κυρία σου. Σε κλουβί ή σκυλόσπιτο ενδεχομένως να δεχτεί να το εξετάσει...Αν είναι κλειδωμένος σε διπλανό δωμάτιο το συζητάτε να πραγματοποιηθεί????
Έχω μέρος λοιπόν να σας πάω και σε βουνό και σε νησί, ότι προτιμάτε! Εγώ είμαι μέσα να το κάνουμε!Ε τότε να ετοιμάσουμε κάτι....
Από αρχές του 24 όμως γιατί ξεκινάω τα τουρ από Σεπτέμβρη και θα σε βρίζουν από Κρήτη μέχρι.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ζητάω τίποτα απλά προτείνω και η κυρία αποφασίζει....Πολλά ζητάς φίλε απ' την κυρία σου. Σε κλουβί ή σκυλόσπιτο ενδεχομένως να δεχτεί να το εξετάσει...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Αναλογα Πόσα δωμάτια έχει. Νησί φυσικάΈχω μέρος λοιπόν να σας πάω και σε βουνό και σε νησί, ότι προτιμάτε! Εγώ είμαι μέσα να το κάνουμε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ζητάω τίποτα απλά προτείνω και η κυρία αποφασίζει....
Οκ θα το κανονίσουμε από το 24 λοιπόν. Έχει δωμάτιο και σε αρκετή απόσταση από το δικό σας...Αναλογα Πόσα δωμάτια έχει. Νησί φυσικά
εγω πάντως αν μας έχει καλά ντυμένες/ους με περουκες μακιγιαζ κτλ ή με μάσκες κτλ δεν έχω πρόβλημα να βγαίνω ταυτόχρονα και με άλλη/ο. Αυτο να είναι στην διάθεση του καθενός. Οι όροι και τα ορια να μπουν απο την αρχή απο τον καθένα. Φυσικά όποιος θέλει να δίνει μόνο ψευδωνυμο.Αν είναι κλειδωμένος σε διπλανό δωμάτιο το συζητάτε να πραγματοποιηθεί????
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ε τότε θα τα δούμε όλα....Οκ θα το κανονίσουμε από το 24 λοιπόν. Έχει δωμάτιο και σε αρκετή απόσταση από το δικό σας...
Μέχρι τότε θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάτι τέτοιο με λιγότερα άτομα , μόλις μπει ο χώρος σε λειτουργία
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Δεν νομίζω μόνο με ψευδώνυμο να μπει για να μείνει κάποιος στον ίδιο χώρο μαζί μου. Αυτά θα είναι άλλες λεπτομέρειες που θα τις γνωρίζω μόνο εγώεγω πάντως αν μας έχει καλά ντυμένες/ους με περουκες μακιγιαζ κτλ ή με μάσκες κτλ δεν έχω πρόβλημα να βγαίνω ταυτόχρονα και με άλλη/ο. Αυτο να είναι στην διάθεση του καθενός. Οι όροι και τα ορια να μπουν απο την αρχή απο τον καθένα. Φυσικά όποιος θέλει να δίνει μόνο ψευδωνυμο.