Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Τον βασιλιά και τον αυτοκράτορα τον ίδιο αρκεί να είσαι εσείς ικανοποιημένη ….:)

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Καλησπέρα, σκέφτομαι να την επισκεφθώ, έχει συναντηθεί κάποιος μαζι της ο οποίος δεν έχει πολλές εμπειρίες απο αφέντρες?
Φίλε μην το σκέφτεσαι καθόλου ! Η κ. Ίσιδα θα σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώσεις άνετα και να αφεθείς για να δοκιμάσεις ό,τι έχεις κρυφά φαντασιωθεί !!!! Αφού πας θα με δικαιώσεις όπως δικαίωσα κι εγώ άλλους εδώ μέσα!

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Καλησπέρα, σκέφτομαι να την επισκεφθώ, έχει συναντηθεί κάποιος μαζι της ο οποίος δεν έχει πολλές εμπειρίες απο αφέντρες?
Φίλε όλοι από κάπου ξεκινάμε... Οι τυχεροί αποκτούν τις πρώτες εμπειρίες τους με τις καλύτερες! Και η Κυρία Ίσιδα είναι μακράν η καλύτερη... Αρκεί να ξες αρχικά τι θες και η Κυρία Ίσιδα θα σου μάθει να θες ακόμα περισσότερα. Να είσαι ειλικρινής μαζί της και άνετος και θα σε ταξιδέψει στη φιλοσοφία του BDSM όπως τους περισσότερους από εμάς. Μη το σκέφτεσαι καν...:wink::wink::wink:

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Εγώ φίλε δεν είχα πολλές εμπειρίες αλλά οκ πέρασα πολύ καλά.θα σου πάρει το μυαλό και θα σε προσέξει είναι ωραίο άτομο η Ίσιδα μαγκάκι.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Καλησπέρα αγαπητέ μου...

Δέχομαι αρχάριους. Σίγουρα όμως πρέπει να γνωρίζουν τα ενδιαφέροντα τους....

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Σε ποιες κυρίες θα με συστήσεις εμένα?
Καλησπέρα.... καλό απόγευμα αγαπημένο μου πλάσμα...
Θα με καλέσεις στο τηλέφωνο και θα κανονίσουμε τη καλύτερη συνάντηση.....

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός... Αλλα τα καλοκαιρινα όνειρα όταν πέφτουν τα αστερια πιάνουν.. Να είμασταν λέει σε μια βιλίτσα 3,4,5 όσοι θέλετε 24/7επιλεγμένοι σκλάβοι/ες Σας και να περνούσαμε έστω 3 μέρες, 5 μέρες μια βδομάδα διακοπές υπό τους όρους και το πρόγραμμα Σας...μέχρι να μας τερματίσετε. ΙΣΙΤΙΔΑ μέχρι τέλους :wink: (Το ιδανικό θα ήταν να ήμουν μόνος μαζί Σας... Αλλά αυτά τα όνειρα ουτε στα αυγουστιάτικα πεφταστέρια δεν πιάνουν...)

(Τα έξοδα πληρωμένα από το υπηρετικό προσωπικό Σας φυσικά)

'Όποιος θέλει φυσικά συνεχίζει την φαντασίωση... ή παραθέτει μια άλλη δικη του..

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός... Αλλα τα καλοκαιρινα όνειρα όταν πέφτουν τα αστερια πιάνουν.. Να είμασταν λέει σε μια βιλίτσα 3,4,5 όσοι θέλετε 24/7επιλεγμένοι σκλάβοι/ες Σας και να περνούσαμε έστω 3 μέρες, 5 μέρες μια βδομάδα διακοπές υπό τους όρους και το πρόγραμμα Σας...μέχρι να μας τερματίσετε. ΙΣΙΤΙΔΑ μέχρι τέλους :wink: (Το ιδανικό θα ήταν να ήμουν μόνος μαζί Σας... Αλλά αυτά τα όνειρα ουτε στα αυγουστιάτικα πεφταστέρια δεν πιάνουν...)

(Τα έξοδα πληρωμένα από το υπηρετικό προσωπικό Σας φυσικά)
Μόνος μαζί μου δεν είναι κανείς , την ώρα που κοιμάμαι......

Λές να νοικιάσουμε καμία ? Μην μου βάζεις ιδέες μωρή και θα γυαλίσεις πόμολα....

Καλησπέρα σε όλους.....

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206

Λές να νοικιάσουμε καμία ? Μην μου βάζεις ιδέες μωρή και θα γυαλίσεις πόμολα....

Καλημέρα σε όλους.....
Το ξέρω Κυρία για αυτό απευθύνομαι στα πεφταστέρια του Αυγούστου που γινονταιν πραγματικοτητα τα όνειρα :wink:
Αν ειναι να το κανουμε θα Σας γυαλίζω πόμολα μέχρι να μην υπάρχει αύριο :cheesy::cheesy:

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306

Καλησπέρα σε όλους.....
Αν είναι κλειδωμένος σε διπλανό δωμάτιο το συζητάτε να πραγματοποιηθεί????

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Το ξέρω Κυρία για αυτό απευθύνομαι στα πεφταστέρια του Αυγούστου που γινονταιν πραγματικοτητα τα όνειρα :wink:
Αν ειναι να το κανουμε θα Σας γυαλίζω πόμολα μέχρι να μην υπάρχει αύριο :cheesy::cheesy:
Ε τότε να ετοιμάσουμε κάτι....
Από αρχές του 24 όμως γιατί ξεκινάω τα τουρ από Σεπτέμβρη και θα σε βρίζουν από Κρήτη μέχρι.....

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Πολλά ζητάς φίλε απ' την κυρία σου. Σε κλουβί ή σκυλόσπιτο ενδεχομένως να δεχτεί να το εξετάσει...

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Ε τότε να ετοιμάσουμε κάτι....
Από αρχές του 24 όμως γιατί ξεκινάω τα τουρ από Σεπτέμβρη και θα σε βρίζουν από Κρήτη μέχρι.....
Έχω μέρος λοιπόν να σας πάω και σε βουνό και σε νησί, ότι προτιμάτε! Εγώ είμαι μέσα να το κάνουμε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολλά ζητάς φίλε απ' την κυρία σου. Σε κλουβί ή σκυλόσπιτο ενδεχομένως να δεχτεί να το εξετάσει...
Δεν ζητάω τίποτα απλά προτείνω και η κυρία αποφασίζει....

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Έχω μέρος λοιπόν να σας πάω και σε βουνό και σε νησί, ότι προτιμάτε! Εγώ είμαι μέσα να το κάνουμε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ζητάω τίποτα απλά προτείνω και η κυρία αποφασίζει....
Αναλογα Πόσα δωμάτια έχει. Νησί φυσικά

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
εγω πάντως αν μας έχει καλά ντυμένες/ους με περουκες μακιγιαζ κτλ ή με μάσκες κτλ δεν έχω πρόβλημα να βγαίνω ταυτόχρονα και με άλλη/ο. Αυτο να είναι στην διάθεση του καθενός. Οι όροι και τα ορια να μπουν απο την αρχή απο τον καθένα. Φυσικά όποιος θέλει να δίνει μόνο ψευδωνυμο.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Οκ θα το κανονίσουμε από το 24 λοιπόν. Έχει δωμάτιο και σε αρκετή απόσταση από το δικό σας...
Ε τότε θα τα δούμε όλα....
Μέχρι τότε θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάτι τέτοιο με λιγότερα άτομα , μόλις μπει ο χώρος σε λειτουργία

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
εγω πάντως αν μας έχει καλά ντυμένες/ους με περουκες μακιγιαζ κτλ ή με μάσκες κτλ δεν έχω πρόβλημα να βγαίνω ταυτόχρονα και με άλλη/ο. Αυτο να είναι στην διάθεση του καθενός. Οι όροι και τα ορια να μπουν απο την αρχή απο τον καθένα. Φυσικά όποιος θέλει να δίνει μόνο ψευδωνυμο.
Δεν νομίζω μόνο με ψευδώνυμο να μπει για να μείνει κάποιος στον ίδιο χώρο μαζί μου. Αυτά θα είναι άλλες λεπτομέρειες που θα τις γνωρίζω μόνο εγώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom