Δεν βλέπω την ώρα να ξαναγυρίσω όμως Κυρία…. και σας υπόσχομαι ότι θα μαι το καλύτερο πουτανακι σας πάλι ….!!!Αφού μωρή δεν πρόλαβες να έρθεις και έφυγες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε ....
Καλημέρα Κυρία !!! Και μουσικά οι επιλογές σας είναι απίστευτες … όχι μόνο αυτές που ποσταρετε εδώ… αλλά και κατά τη διάρκεια του σεσσιον …;). Να ζητήσω κάτι που μπορεί να προξενήσει εγκεφαλικό αν δεχτείτε: καμία φωτό σας θα μας δείξετε ;Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε ....
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Καλή Κυριακή σε όλους και καλές διακοπες σε όσους ετοιμάζονται!!!Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε ....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Όχι μωρή δεν θα σε ανάψω τώρα...Καλημέρα Κυρία !!! Και μουσικά οι επιλογές σας είναι απίστευτες … όχι μόνο αυτές που ποσταρετε εδώ… αλλά και κατά τη διάρκεια του σεσσιον …;). Να ζητήσω κάτι που μπορεί να προξενήσει εγκεφαλικό αν δεχτείτε: καμία φωτό σας θα μας δείξετε ;
Ώρα για μπάνιο γρήγορα....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Αντίδραση Αντίδραση το μόνο που θα κάνω..... παλιό κομμάτι.Καλημερα αφεντρα...Ο λαος απαιτει μια φωτο σας
Όταν θέλω βάζω μουσική. Όταν θέλω φωτογραφίες.
Το τι θέλει ο λαός.... εγω θέλω ιδιωτικό τζετ....
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σας ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΣΔΑ και καλημέρα μετά σε όλα τα κορίτσια .Καλή Κυριακή...
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
παλία άκουσα πολύ ροκ ...σαν αγορακι χαχαχαχαχα νομίζω το συγκρότημα ονομάζεται Αντίδραση.....αν δεν κάνω λάθος ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΑΑντίδραση Αντίδραση το μόνο που θα κάνω..... παλιό κομμάτι
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Για το μάθημα της ιστορίας βέβαια.... εγώ επιτρέπεται να αποκαλώ κορίτσια και τσουλες τα πλάσματα μου....Καλημέρα σας ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΣΔΑ και καλημέρα μετά σε όλα τα κορίτσια .Καλή Κυριακή...
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Σαφώς ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ. εμείς υπακούμε...Για το μάθημα της ιστορίας βέβαια.... εγώ επιτρέπεται να αποκαλώ κορίτσια και τσουλες τα πλάσματα μου....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Μόνο για την κουβέντα αυτή..... έρχεται φωτογραφία αγαπημένη μου.Κυρία Ίσιδα ικετεύουμε για μια φώτο Σας.. Ειδικά εμείς που Σας βλέπουμε μόνο στα τουρ.... Μας έχετε λείψει πολύ
Ζηλεύω ….Μόνο για την κουβέντα αυτή..... έρχεται φωτογραφία αγαπημένη μου.
Από την Κόλαση έρχεται ….;Μόνο για την κουβέντα αυτή..... έρχεται φωτογραφία αγαπημένη μου.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Απίστευτη φωτό !!!! Μου ξυπνάει αναμνήσεις ! Συγγνώμη Κυρία αλλά μας διαλύσατε βραδιάτικα …..!!!! Σας ευχαριστούμε γι αυτό ….
Το απόλυτο ΘΗΛΥΚΟ!!