Η ερώτηση ήταν παγίδα …. Εύγε….. Δεν έπεσες μέσα…. Πάντως σε κάποιους πανε τα slutty και σα κάποιους τα girly … αναλόγως διάθεσης της Κυρίας βέβαια …Κατι έχεις πιάσει λάθος….. Δε νομίζω η συγκεκριμένη να εντυπωσιαστεί απο μάρκα, μαλλον πιο πολύ θα τη νοιάξει το ποσο πρόστυχα θα ειναι αυτά που θα χρειαστεί να σου βγάλει…..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Πόσο με ξέρεις......Κατι έχεις πιάσει λάθος….. Δε νομίζω η συγκεκριμένη να εντυπωσιαστεί απο μάρκα, μαλλον πιο πολύ θα τη νοιάξει το ποσο πρόστυχα θα ειναι αυτά που θα χρειαστεί να σου βγάλει…..
Καλημέρα σύμπαν.....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Αλλά αν θες τόσο πολύ ......Ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα γυναικείων εσωρούχων πού θα φοράγατε για να εντυπωσιάσετε την Κυρία μας; Ξεκινάω εγώ : Bordelle και Agent Provocateur
Διαμαντένια εσώρουχα Susan Rosen
Και αυτό που με τρελαίνει ακόμα περισσότερο είναι ότι βλέπω στο βλέμμα της ότι αυτή το ευχαριστιέται ακόμα πιο πολύ !!!Βρίσκομαι εκτός Αθηνών, ξυπνάω το πρωί και το πρώτο που νου ρχεται στο μυαλό είναι το πώς τρέμω όταν η Κυρία με παίρνει με το strap on της ! Έχω εθιστεί ; Να το κοιτάξω ;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Άρχισε και ο μονόλογος του αιδοίου......Και αυτό που με τρελαίνει ακόμα περισσότερο είναι ότι βλέπω στο βλέμμα της ότι αυτή το ευχαριστιέται ακόμα πιο πολύ !!!
Καλημέρα πλάσματα μου...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Είδες τι παθαίνει όποιος δεν ακούει?Μα μας έχετε εθίσει απίστευτα ! Το διάβαζα παλιότερα εδώ μέσα και δεν το πίστευα ! Έπεσα «θύμα» του magic spell σας…
«Στενοχωριέμαι» για όσους δεν είχαν την τύχη να σας συναντήσουν … από την άλλη καλύτερα για εμάς για να μπορούμε να σας λατρεύουμε πιο συχνά …!Είδες τι παθαίνει όποιος δεν ακούει?
Jxt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 480
- Πόντοι
- 281
Άρχισε και ο μονόλογος του αιδοίου......
και να ικετεύσουνε την Κυρία μας για μια φωτό της
Πάλι με τον κλώνο σου μιλάς ρε θεία;
Όσους μιλάνε με τον εαυτό τους στο Δαφνί τους έχουν, πρόσεχε το χάνεις.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Κοίτα μωρή τσουλαρα να μου έρθεις πίσω άσπρος σαν το γάλα, που είσαι εδώ μέσα αντί να πας θάλασσα.....Προτείνω εδώ να κάνουμε το «Κίνημα της Φωτογραφίας» και να ικετεύσουνε την Κυρία μας για μια φωτό της ….
και δεν θα σου αρέσει καθόλου...
Α καλά. Εσένα σε πείραξε η ζέστη Ε; Στείλε μου μήνυμα προσωπικό. Μακάρι να μουν η κ. Ίσιδα …Πάλι με τον κλώνο σου μιλάς ρε θεία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε αν είναι έτσι τότε να μείνω κάτασπρος ….;)Κοίτα μωρή τσουλαρα να μου έρθεις πίσω άσπρος σαν το γάλα, που είσαι εδώ μέσα αντί να πας θάλασσα.....
και δεν θα σου αρέσει καθόλου...
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Μάλλον άλλος/η θέλει σουίτα εκεί γιατί βλέπει δράκους και φανταστικά πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν...Πάλι με τον κλώνο σου μιλάς ρε θεία;
Eγώ πάλι όσο γυάλιζα το πόμολο της Κυρίας Ίσιδας είχα στο ίδιο δωμάτιο και μια ψηλή ξανθιά με βυζαρες και κωλάρα να μου ρίχνει τρελό τσιμπούκιΠάλι με τον κλώνο σου μιλάς ρε θεία;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά λοιπόν.
Το site ανέβηκε και είναι υπό κατασκευή. έρχονται και οι φωτογραφίες του χώρου που όλοι περιμένουμε...
Συγγνώμη αν γίνομαι "γραφική".... αλλά τα απρόοπτα-εμπόδια ήταν αρκετά , γιαυτό και η τόση καθυστέρηση...
Λίγες μέρες έμειναν λοιπόν για να ανοίξει το dark chamber τις πόρτες του.
Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι μας....
Το site ανέβηκε και είναι υπό κατασκευή. έρχονται και οι φωτογραφίες του χώρου που όλοι περιμένουμε...
Συγγνώμη αν γίνομαι "γραφική".... αλλά τα απρόοπτα-εμπόδια ήταν αρκετά , γιαυτό και η τόση καθυστέρηση...
Λίγες μέρες έμειναν λοιπόν για να ανοίξει το dark chamber τις πόρτες του.
Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι μας....
Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο... Η Κυρία ξηγήθηκε και μάλιστα πολύ σταράτα..Προτείνω εδώ να κάνουμε το «Κίνημα της Φωτογραφίας» και να ικετεύσουνε την Κυρία μας για μια φωτό της ….
https://darkchamber.gr/mistress-isida/
Υλικό με φώτο για όλα τα γούστα... Καύσωνας Ίσιδα...προσοχή στα εγκεφαλικα και τις καρδιοπάθειες.... Η Γυναίκα είναι ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ...
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Mε το καλό ο νέος χώρος ΚΥΡΙΑ ΙΣΙΣΔΑ.
Μερικές ιδέες...
Μερικές ιδέες...