PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Αχόρταγος, σφετεριστής και μοναχοφαης….Εγώ για κάτι στραπόν ήξερα, τώρα επεκτάθηκε και στα κεριά;;;
Λες και πήγαμε εμείς να του πάρουμε του δεινόσαυρο
Αχόρταγος, σφετεριστής και μοναχοφαης….Εγώ για κάτι στραπόν ήξερα, τώρα επεκτάθηκε και στα κεριά;;;
Όπως αρέσει στον καθένα.... Άσε να το δεις πρώτα και μετά του κάνεις και βάφτιση .....Νομίζω ότι ο όρος dungeon υποβαθμίζει κάπως τον χώρο … νομίζω ότι είναι πιο κοντά σε ναό , σε τόπο λατρείας …
Όπως το βλέπει κανείς, σημασία έχει να περνάς καλά...Νομίζω ότι ο όρος dungeon υποβαθμίζει κάπως τον χώρο … νομίζω ότι είναι πιο κοντά σε ναό , σε τόπο λατρείας …
Αν ψάξεις στο Ίντερνετ, υπάρχει σίγουραΞέρει κανεις αν υπάρχει πρωκτικός δονητής με τηλεχειρισμό μέσω κινητού; Πχ να παίρναμε όλοι και η Κυρία να χρησιμοποιούσε το κινητό της…
Όχι για μένα, για έναν φίλο μου ρωταω ….)Αν ψάξεις στο Ίντερνετ, υπάρχει σίγουρα
Δε νομίζω να πιάνει στα 500χλμ παντως….Όχι για μένα, για έναν φίλο μου ρωταω ….)
Ας πρόσεχε ο LB….Δε νομίζω να πιάνει στα 500χλμ παντως….
Τον βλέπω τον τρώει η τρύπα του....Δε νομίζω να πιάνει στα 500χλμ παντως….
Μπορεί και να ειναι στόχος/ζητούμενο αυτό.Τον βλέπω τον τρώει η τρύπα του....
Δεν ξέρει μάλλον πως αν μπλοκάρει το app μενει στην δόνηση χωρίς να πάρω χαμπάρι....
Καλημέρα σε όλους
Καλησπέρα φόρουμ! Μια ερώτηση, προσφέρει η αφέντρα
δεν τα ρωτάνε αυτά, φυσικά και όχι, εκτός αν εννοείς σεξ να σε στήσει στα 4 και να σε γαμήσει αυτή με ένα στραπόν.Καλησπέρα φόρουμ! Μια ερώτηση, προσφέρει η αφέντρα και σεξ;
Καλησπέρα φίλε! Όχι δεν προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες.Καλησπέρα φόρουμ! Μια ερώτηση, προσφέρει η αφέντρα και σεξ;
Θα ήταν ο απόλυτος ίμερος αλλά ..... δυστυχώς όχιΚαλησπέρα φόρουμ! Μια ερώτηση, προσφέρει η αφέντρα και σεξ;
Lovenese, ohmibod, μερικές από τις εταιρίες που βγάζουν interactive sex toys με εφαρμογές. Ίσως και οι πιο γνωστές στο χώρο του camming, με πλείστες δυνατότητες. Στην Ελλάδα δύσκολα τις βρίσκεις σε νορμάλ τιμές, αλλά σίγουρα μπορείς να τις παραγγείλεις από τα σχετικά καταστήματά τους στο εξωτερικό.Ξέρει κανεις αν υπάρχει πρωκτικός δονητής με τηλεχειρισμό μέσω κινητού; Πχ να παίρναμε όλοι και η Κυρία να χρησιμοποιούσε το κινητό της…