You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα πλάσματα μου..
Σε εμάς δε δίνει διαδικτυακά tasks η Κυρία, γιατί την έχουμε κοντά μας…. Boom Shakalaka….Πόντος σε μένα ;)Kαι μόλις εγκαινιάζω το μπου-σεσσιον με τασκ Chastity από την Κυρία...!!!
Πόντος για μενα...μάλλον δεύτερος μετά την πομολιέρα...
kostasath78 πονας;;;;;;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Εσύ μαζεύεις πόντους βλέπω..... καλά θα πάει και αυτό....Σε εμάς δε δίνει διαδικτυακά tasks η Κυρία, γιατί την έχουμε κοντά μας…. Boom Shakalaka….Πόντος σε μένα ;)
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Ωραίο τραγούδι για dress up game...
όπως λένε και οι στίχοι...
Put on that dress
I'm going out dancing...
....
If you put it on
If you put it on
If you put it on
...
ποιος ξέρει τι θα γίνει..
όπως λένε και οι στίχοι...
Put on that dress
I'm going out dancing...
....
If you put it on
If you put it on
If you put it on
...
ποιος ξέρει τι θα γίνει..
Ξέρετε ότι μαζεύω ό,τι σας ευχαριστεί ….Εσύ μαζεύεις πόντους βλέπω..... καλά θα πάει και αυτό....
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Δεν έχουν καταλάβει ότι κρατάτε σημειωσεις για τους ποντους και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα μπουν εκεί που πρέπει…..Εσύ μαζεύεις πόντους βλέπω..... καλά θα πάει και αυτό....
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Ε όταν έρθει εκείνη η ώρα θα πουν.... ααααα αλήθεια κυρία ? Νόμιζα ότι ήταν πλάκα ....Δεν έχουν καταλάβει ότι κρατάτε σημειωσεις για τους ποντους και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα μπουν εκεί που πρέπει…..
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Εντάξει κοιλιακούς θα έχω κάνει φουλ μέχρι να έρθω.να δουμε ποιος θα φτιαξει ουρανοξυστη με τους ποντους...εδω θεσ/νικη δυστυχως μεχρι 12οροφες εχουμε...Θα αρχισει παλι ο κωστασαθ78....εμεις εχουμε την Κυρια διπλα και εχουμε ουρανοξυστες
Μετράς Ε?
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Μετραω εγω για τον lb και τον kostasath, όταν έρθει η ώρα θα αποδοθούν τα του καισαρος τω καισαρι….Εντάξει κοιλιακούς θα έχω κάνει φουλ μέχρι να έρθω.
Μετράς Ε?
Όσο για τους ορόφους, επειδή υπάρχουν και ειδικά πολεοδομικά, μη σκάσει κανας 18οροφος δεινόσαυρος και κατα Θεσσαλονίκη μερια και έχετε δράματα, ειναι ικανή η Κυρία
Ας ηρεμήσουν οι λοιποί λάτρεις της Κυρίας …. Το θέμα δεν είναι μόνο το πόσοι όροφοι είναι ο δεινόσαυρος …. Μετράει και το πλάτος των ορόφων ….όταν η Κυρία κάνει τη «στατική μελέτη» πάνω μας, ας κερδίσει ο έχων τη μεγαλύτερη ….αντοχή ….;)
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Έλεγχος αντοχής σε δυναμικές φορτίσεις!!!! Καθ’ υψος και κατα πλάτος!!! Ενδιαφερουσα ιδέα!!!Ας ηρεμήσουν οι λοιποί λάτρεις της Κυρίας …. Το θέμα δεν είναι μόνο το πόσοι όροφοι είναι ο δεινόσαυρος …. Μετράει και το πλάτος των ορόφων ….όταν η Κυρία κάνει τη «στατική μελέτη» πάνω μας, ας κερδίσει ο έχων τη μεγαλύτερη ….αντοχή ….;)
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε πλάσματα μου ...
Την πολεοδομία ποια θα την κάνει?
Την πολεοδομία ποια θα την κάνει?