You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αιι μαριιι στου χουριου ς εισυ ίσιδα δεν θα σταυρωσεις. Αι στην γιλαδα σ του δανααικ κι ας μας ιμας στην φαουρα μας
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Aχ, καλά να 'σαι @Isida kara , ο τίγρης νάνος όλα τα λεφτά ;)Και μετά από αυτό το ευχάριστο μουσικό διάλειμμα - ( βιασμό στην ψυχοακουστικη μας) και το μάθημα ξένων γλωσσών,
Καλημέρα πλάσματα μου....
Ο Τίγρης νάνος ξύπνησε...
www.instagram.com
Και για να μην αφήνουμε τα καημένα τα σκλαβιά σε ηρεμία, ορίστε μερικές ιδέες ακόμη
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Καλημερα Κυρία !!! Να χετε μια ομορφη Κυριακή..,
Καλή Κυριακή σε όλους
Διαγραμμένο μέλος 177988
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Καλό υπόλοιπο Κυριακής στην Κυριά πρώτα και μετά και στους υπόλοιπους.
Κύριοι μόλις επέστρεψα από συνάντηση με Ίσιδα Καρα. Ήταν καλύτερη από τις προσδοκίες μου κ βασικά από τα καλύτερα σεσσιον που έχω κάνει. Η Όρεξη, το πάθος, κ η έμπνευση που διακρίνουν την κυρία Ίσιδα είναι εγγύηση για τις υπηρεσίες που θα λάβετε. Την προτείνω σε όλους.
Καλως ήρθες στο club.... Η Γυναικα ειναι πορωση και η Ισιτιδα κολλημα γερο.. Οταν επαναλαβεις ραντεβου θα καταλαβεις τι εννοω...Κύριοι μόλις επέστρεψα από συνάντηση με Ίσιδα Καρα. Ήταν καλύτερη από τις προσδοκίες μου κ βασικά από τα καλύτερα σεσσιον που έχω κάνει. Η Όρεξη, το πάθος, κ η έμπνευση που διακρίνουν την κυρία Ίσιδα είναι εγγύηση για τις υπηρεσίες που θα λάβετε. Την προτείνω σε όλους.
Επιβεβαιώνω. !!!!Καλως ήρθες στο club.... Η Γυναικα ειναι πορωση και η Ισιτιδα κολλημα γερο.. Οταν επαναλαβεις ραντεβου θα καταλαβεις τι εννοω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και δεν έχεις δει τίποτα ακόμα …Κύριοι μόλις επέστρεψα από συνάντηση με Ίσιδα Καρα. Ήταν καλύτερη από τις προσδοκίες μου κ βασικά από τα καλύτερα σεσσιον που έχω κάνει. Η Όρεξη, το πάθος, κ η έμπνευση που διακρίνουν την κυρία Ίσιδα είναι εγγύηση για τις υπηρεσίες που θα λάβετε. Την προτείνω σε όλους.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Την Καλημέρα μου Σύμπαν...
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα και σε σένα!!!!Την Καλημέρα μου Σύμπαν...
Το σύμπαν ρωτάει πότε θα ανηφορίσεις προς Σαλονίκη μεριά......
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Από 28 Σεπτεμβρίου έως και 7 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι κοντά σας πλάσματα μου...Καλημέρα και σε σένα!!!!
Το σύμπαν ρωτάει πότε θα ανηφορίσεις προς Σαλονίκη μεριά......
Πφφφφ…. Και 2 μήνες να κάτσετε, πάλι πίσω θα ναι….Από 28 Σεπτεμβρίου έως και 7 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι κοντά σας πλάσματα μου...
(ΣΣ. Μόνο ΠΑΟ και Κ. Ίσιδα!)))Πφφφφ…. Και 2 μήνες να κάτσετε, πάλι πίσω θα ναι….
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 446
Πιο πολύ πάντως έχω δει λβ και άλλους εκεί πάρα εσένα.Πφφφφ…. Και 2 μήνες να κάτσετε, πάλι πίσω θα ναι….
Εμαααααα πχια.....
Άλλαγες βλέπω στον ορίζοντα...και το μπαούλο να είναι οοοοολο δικό σου....
Boom shakalaka
Καλημέρα
Θεσσαλονίκη η Κυρία!!!! καλη καλη καλη πολυ πολυ πολυ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!Από 28 Σεπτεμβρίου έως και 7 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι κοντά σας πλάσματα μου...
Τελευταία τροποποίηση: