Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.984
Πόντοι
206
Πολύ ηρεμία σήμερα στο θρεντ!! Μήπως θα πρέπει να ανησυχω?????? {όπως θα έγραφε και ενας συντροφος του νηματος)

Τελευταία τροποποίηση:

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Έχουμε χάσει την Κ. Ίσιδα …. Σα να χουμε χάσει το φως μας είναι … πού είστε κ. Ίσιδα; Στείλτε σας παρακαλώ , ένα σας σημάδι μόνο , μια ελπίδα για να ζω, να ζητάω κι άλλο ποοοοονο…. Ναναννανα

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.984
Πόντοι
206
Όντως το dark chamber και όλες σεξοπορνοδιαστροφικες παπαρομαζοχες τσουλες της :cheesy::cheesy::cheesy:

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Όντως το dark chamber και όλες σεξοπορνοδιαστροφικες παπαρομαζοχες τσουλες της :cheesy::cheesy::cheesy:
Ευχαριστούμε lb για τους χαρακτηρισμούς. Αλλα πλησιάζει η ώρα της αλήθειας……..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχουμε χάσει την Κ. Ίσιδα …. Σα να χουμε χάσει το φως μας είναι … πού είστε κ. Ίσιδα; Στείλτε σας παρακαλώ , ένα σας σημάδι μόνο , μια ελπίδα για να ζω, να ζητάω κι άλλο ποοοοονο…. Ναναννανα

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.984
Πόντοι
206
Ευχαριστούμε lb για τους χαρακτηρισμούς. Αλλα πλησιάζει η ώρα της αλήθειας……..

Φίλτατε panik είναι τίτλος τιμης που αποδίδει η Κυρία στα εξέχοντα μέλη. Δεν γνωρίζω σε ποιους τον έχει αποδώσει. Όλοι για το καλύτερο προσπαθούμε...μετά πολλών πόνων και βασάνων τον διεκδικώ :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.768
Πόντοι
446
Αν δεν σε δω να το τραγουδάς με τα γυναικεία σου εσωρουχα δεν πιάνει η καντάδα

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Αν δεν σε δω να το τραγουδάς με τα γυναικεία σου εσωρουχα δεν πιάνει η καντάδα
Παρτα!!!!!

Φίλτατε panik είναι τίτλος τιμης που αποδίδει η Κυρία στα εξέχοντα μέλη. Δεν γνωρίζω σε ποιους τον έχει αποδώσει. Όλοι για το καλύτερο προσπαθούμε...μετά πολλών πόνων και βασάνων τον διεκδικώ :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Γιατί κατι σκιρτησε μέσα μου…….

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Παρτα!!!!!

Γιατί κατι σκιρτησε μέσα μου…….
Επίσης, ειμαι και πορνοδιαστροφο και παπαρομαζοχα και τσουλα(αν και σε αυτό μου ριχνεισ, αφού έχεις χαρακτηριστεί Τσουλαρα), όπως θα διαπιστώσεις λίαν συντόμως…….

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.984
Πόντοι
206
Επίσης, ειμαι και πορνοδιαστροφο και παπαρομαζοχα και τσουλα(αν και σε αυτό μου ριχνεισ, αφού έχεις χαρακτηριστεί Τσαου κατα), όπως θα διαπιστώσεις λίαν συντόμως…….
Πιστοποιηση με σφραγιδα εγγύησης με ISO "ISIDA KARA" έχετε κυριε? Ή απλώς λόγια του αέρα; scripta manent

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Πιστοποιηση με σφραγιδα εγγύησης με ISO "ISIDA KARA" έχετε κυριε? Ή απλώς λόγια του αέρα; scripta manent
Αν θέλεις εγγύηση να πάρεις τοστιέρα!!! Σφραγίδες έχω, όχι μόνο μια. Μαλλον σε περιμένει λεπτό κεράκι την επόμενη φορά…. Όσο για τον αερα, κάνει υπέροχο χσσσσττττττ όταν τον σκίζουν τα μαστίγια Της

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Εγώ ένα tattoo με το όνομα της Κυρίας σε σημείο που θα διαλέξει αυτή, το σκεφτομαι σοβαρά …;)

• Αγάπη
Αντιδράσεις: LB

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom