Ήσυχα τζακ! Αν θέλεις διπλοβάρδια Λάρισα, εδώ έχουμε άλλοι σειρά.Εγώ σε ευχαριστώ ησουν καταπληκτική! Ίσως τα καταφερω και τα ξαναπούμε Θεσσαλονικη απο βδομάδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Λέω να ανέβω κι εγώ……Ήσυχα τζακ! Αν θέλεις διπλοβάρδια Λάρισα, εδώ έχουμε άλλοι σειρά.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Υπέροχα νέα. Μετά τις 25 του μήνα όμως έλα....Λέω να ανέβω κι εγώ……
Εκτός αν θες να περιμένεις όπως την προηγούμενη φορά....
Θα πάμε και για μπιφτέκια λέει ο σπιλερ
Από 20-28 τουλάχιστον έμαθα κλεινουν διόδια, αεροδρόμια και λιμάνια στην πόλη. ΣόριιιιιΛέω να ανέβω κι εγώ……
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Με το μετρό θα έρθω. Άσε που κάτι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει ήδη ναυλωμένο πούλμαν…Από 20-28 τουλάχιστον έμαθα κλεινουν διόδια, αεροδρόμια και λιμάνια στην πόλη. Σόριιιιι
Αν είναι να έρθεις με το μετρό καλώς να ορίσεις!!! Τον Νοέμβριο αρχίζει.... Ποιού έτους δεν ξέρω μόνο.Με το μετρό θα έρθω. Άσε που κάτι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει ήδη ναυλωμένο πούλμαν…
«μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, σκοτάδι πίνω για πιοτό, πω πω πω, πω πω πω, μην τολμήσετε να ρθείτε από εδώ, πω πω πω, πω πω πω, στην Ίσιδα θέλω με ησυχία να στηθώ, στα τέσσερα να Την υποδεχτώ,πω πω πω, πω πω πω »
Μείνετε σπίτια σας! Να πάτε αλλού!
Μείνετε σπίτια σας! Να πάτε αλλού!
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Δεν το ήξερα ότι η αφέντρα μας είχε και φανατικους ultras μωρε μπράβο
Απαγορεύονται οι ultras στα εκτός έδρας ματς!!Δεν το ήξερα ότι η αφέντρα μας είχε και φανατικους ultras μωρε μπράβο
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα πλάσματα μου.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Χα σας πρόλαβα γατάκια έχω ήδη κλήσει τρίωρο σεσσιον στη Θεσσαλονίκη με την @Domina Isida Karra μιας και θα ανέβω για λόγους εργασίαςΜε το μετρό θα έρθω. Άσε που κάτι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει ήδη ναυλωμένο πούλμαν…
Περάστε τον κύριο έξωΧα σας πρόλαβα γατάκια έχω ήδη κλήσει τρίωρο σεσσιον στη Θεσσαλονίκη με την @Domina Isida Karra μιας και θα ανέβω για λόγους εργασίας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΛΒ δεν σε βλεπω καλά. Ισιδα τα χαπια του...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Μετά τις 25 του μήνα είπαμε@LB ερχόμαστε και είμαστε πολλοί
Τελευταία τροποποίηση:
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Θα κλείσω όλες τις ημέρες για εμένα μου φαίνεται..... δεν χρειάζεται να κάνουμε όλη την ώρα σεσσιον και ο καφές καλός είναι
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Θες να μοιράσεις εγκεφαλικά εσύ σε βλέπω....Θα κλείσω όλες τις ημέρες για εμένα μου φαίνεται..... δεν χρειάζεται να κάνουμε όλη την ώρα σεσσιον και ο καφές καλός είναι
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Θέλω να τους αφήσω με την όρεξη, ούτως ή άλλως ένα μεγάλο φετίχ στο bdsm είναι το denialΘες να μοιράσεις εγκεφαλικά εσύ σε βλέπω....
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ μου κάτσε μην μεινεις εσύ με την όρεξη στην τελική θα σε βρουν απεσταλμένοι του lbΘέλω να τους αφήσω με την όρεξη, ούτως ή άλλως ένα μεγάλο φετίχ στο bdsm είναι το denial
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Τρελός είμαι ότι θέλω κάνω!!!!!Αδερφέ μου κάτσε μην μεινεις εσύ με την όρεξη στην τελική θα σε βρουν απεσταλμένοι του lb