You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Πρόσεχε τι εύχεσαιΕγώ είμαι ο Κίνδερ έκπληξη! Σε περιμένω λαρισα να με "ανοίξεις". Εχουμε ήδη κλείσει
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Θα γνωρίσει το περίφημο ισιδικο ανοιχτηρι και θα αλλάξει γνώμη ο φίλος μας
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
• Λάρισα 15-20/10
• Θεσσαλονίκη 20-28/10
• Αθήνα 29/10 - 14/11
• Λάρισα 15-20/10
• Θεσσαλονίκη 20-28/10
• Αθήνα 29/10 - 14/11
Να ξές το άνοιγμα το έχει. Μέτα θέλει κόπο πολύ κόπο από σένα για να κλείσεις.Εγώ είμαι ο Κίνδερ έκπληξη! Σε περιμένω λαρισα να με "ανοίξεις". Εχουμε ήδη κλείσει
Βεντούζα - βεντούζα...Να ξές το άνοιγμα το έχει. Μέτα θέλει κόπο πολύ κόπο από σένα για να κλείσεις.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα από την Λάρισα...
Όταν σε οργώσει...θέλουμε εντυπώσειςΙδού η λάρισα ιδού και το πήδημα
Μην τον πάει αντί για όργωμα για ολική απαλλοτρίωση μόνο.Ισιδα νέα αγρότισσα ψάχνει .... Οργωνει δουλεμένους και αδουλευτους "αγρους"
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα πλάσματα μου.
Για εξωτερικό θα απουσιάζω 10 μέρες κάθε μήνα.
Οπότε εδώ θα είμαι να σας βασανίζω....
Προς το παρόν 3+ και σήμεραΚαλημέρα πλάσματα μου.
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Ειδες τι γρηγορα περνάνε οι μέρες νεράκι. Το μετά θα είναι το δύσκολο που θα ξαναδούμε την κυρία του Αγίου τέτοιου ανήμεραΠρος το παρόν 3+ και σήμερα
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Τον δρόμο για Αθήνα τον ξέρεις μωρη άχρηστη....Ειδες τι γρηγορα περνάνε οι μέρες νεράκι. Το μετά θα είναι το δύσκολο που θα ξαναδούμε την κυρία του Αγίου τέτοιου ανήμερα
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Και πολύ καλά πλέον, έχουμε αλλα πράγματα να μαθουμε τις επόμενες φορές κυρίαΤον δρόμο για Αθήνα τον ξέρεις μωρη άχρηστη....
Ιδού η λαρισα ιδού και η Ισιδα λοιπον! Παθος μου οι μινιον κοπελες τις οποιες τις φέρνεις βολτα οπως θες στο κρεββατι...Πλέον πάθος μου και οι μινιον ΓΥΝΑΙΚΕΣ που σε κάνουν μια μπουκιά στο κρεββατι και σου αλλάζουν τον αδόξαστο... Με ταραξε στο πουτσο και στο ξύλο. Κονσερτο για πολυβολα!Δεν πίστευα ποτε οτι ο πατος μου ηταν τοσο ευρυχωρος.... Ουτε οτι μπορω να φαω ξυλο με τοσους διαφορετικους τροους... Καθαρός και περιποιημενος χωρος. Η ιδια ηταν πεντακαθαρη και το ιδιο απαιτησε και απο μενα οδηγώντας με στο ντουζ. Εξαιρετικη εμπειρια!
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Χάρηκα πολύ ρε κινδερ... Πέρασα υπέροχαΙδού η λαρισα ιδού και η Ισιδα λοιπον! Παθος μου οι μινιον κοπελες τις οποιες τις φέρνεις βολτα οπως θες στο κρεββατι...Πλέον πάθος μου και οι μινιον ΓΥΝΑΙΚΕΣ που σε κάνουν μια μπουκιά στο κρεββατι και σου αλλάζουν τον αδόξαστο... Με ταραξε στο πουτσο και στο ξύλο. Κονσερτο για πολυβολα!Δεν πίστευα ποτε οτι ο πατος μου ηταν τοσο ευρυχωρος.... Ουτε οτι μπορω να φαω ξυλο με τοσους διαφορετικους τροους... Καθαρός και περιποιημενος χωρος. Η ιδια ηταν πεντακαθαρη και το ιδιο απαιτησε και απο μενα οδηγώντας με στο ντουζ. Εξαιρετικη εμπειρια!
Εγώ σε ευχαριστώ ησουν καταπληκτική! Ίσως τα καταφερω και τα ξαναπούμε Θεσσαλονικη απο βδομάδαΧάρηκα πολύ ρε κινδερ... Πέρασα υπέροχα