Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Εγώ είμαι ο Κίνδερ έκπληξη! Σε περιμένω λαρισα να με "ανοίξεις". Εχουμε ήδη κλείσει :wink:

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
174
Πόντοι
0
Θα γνωρίσει το περίφημο ισιδικο ανοιχτηρι και θα αλλάξει γνώμη ο φίλος μας :cheesy::cheesy::cheesy:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

• Λάρισα 15-20/10

• Θεσσαλονίκη 20-28/10

• Αθήνα 29/10 - 14/11

Saras84

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2024
Like
177
Πόντοι
0
Εγώ είμαι ο Κίνδερ έκπληξη! Σε περιμένω λαρισα να με "ανοίξεις". Εχουμε ήδη κλείσει :wink:
Να ξές το άνοιγμα το έχει. Μέτα θέλει κόπο πολύ κόπο από σένα για να κλείσεις.

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Ιδού η λάρισα ιδού και το πήδημα:sunglasses:

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.974
Πόντοι
206

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Μάλλον θα χρειαστεί πολύ λίπασμα το χωράφι

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
174
Πόντοι
0
Προς το παρόν 3+ και σήμερα:P:P:P
Ειδες τι γρηγορα περνάνε οι μέρες νεράκι. Το μετά θα είναι το δύσκολο που θα ξαναδούμε την κυρία του Αγίου τέτοιου ανήμερα :cheesy::cheesy:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
Ειδες τι γρηγορα περνάνε οι μέρες νεράκι. Το μετά θα είναι το δύσκολο που θα ξαναδούμε την κυρία του Αγίου τέτοιου ανήμερα :cheesy::cheesy:
Τον δρόμο για Αθήνα τον ξέρεις μωρη άχρηστη....

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Ιδού η λαρισα ιδού και η Ισιδα λοιπον! Παθος μου οι μινιον κοπελες τις οποιες τις φέρνεις βολτα οπως θες στο κρεββατι...Πλέον πάθος μου και οι μινιον ΓΥΝΑΙΚΕΣ που σε κάνουν μια μπουκιά στο κρεββατι και σου αλλάζουν τον αδόξαστο... Με ταραξε στο πουτσο και στο ξύλο. Κονσερτο για πολυβολα!Δεν πίστευα ποτε οτι ο πατος μου ηταν τοσο ευρυχωρος.... Ουτε οτι μπορω να φαω ξυλο με τοσους διαφορετικους τροους... Καθαρός και περιποιημενος χωρος. Η ιδια ηταν πεντακαθαρη και το ιδιο απαιτησε και απο μενα οδηγώντας με στο ντουζ. Εξαιρετικη εμπειρια!

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
Ιδού η λαρισα ιδού και η Ισιδα λοιπον! Παθος μου οι μινιον κοπελες τις οποιες τις φέρνεις βολτα οπως θες στο κρεββατι...Πλέον πάθος μου και οι μινιον ΓΥΝΑΙΚΕΣ που σε κάνουν μια μπουκιά στο κρεββατι και σου αλλάζουν τον αδόξαστο... Με ταραξε στο πουτσο και στο ξύλο. Κονσερτο για πολυβολα!Δεν πίστευα ποτε οτι ο πατος μου ηταν τοσο ευρυχωρος.... Ουτε οτι μπορω να φαω ξυλο με τοσους διαφορετικους τροους... Καθαρός και περιποιημενος χωρος. Η ιδια ηταν πεντακαθαρη και το ιδιο απαιτησε και απο μενα οδηγώντας με στο ντουζ. Εξαιρετικη εμπειρια!
Χάρηκα πολύ ρε κινδερ... Πέρασα υπέροχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom