Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Καλά μαζευτείτε, γιατί σας βλέπω όλους Θεσσαλονίκη και εγώ να φεύγω για Κρήτη
Η Κρήτη πολύ ωραία και ειδικά τα Χανιά.... μαγευτική πόλη!! Μόλις πατήσεις το πόδι σου εκεί....θέλεις να μείνεις για πάντα..........Καλά μαζευτείτε, γιατί σας βλέπω όλους Θεσσαλονίκη και εγώ να φεύγω για Κρήτη
Δεν είδα πολλά η αλήθεια είναι. Είχε πολύ δουλειά... Θα πάω για διακοπές μετά την ΓαλλίαΗ Κρήτη πολύ ωραία και ειδικά τα Χανιά.... μαγευτική πόλη!! Μόλις πατήσεις το πόδι σου εκεί....θέλεις να μείνεις για πάντα..........
Τί μου θύμησες τώρα?Δεν είδα πολλά η αλήθεια είναι. Είχε πολύ δουλειά... Θα πάω για διακοπές μετά την Γαλλία
Γενικά η Κρήτη είναι απίστευτο μέρος. Η αλήθεια είναι πως το Ρέθυμνο μου αρέσει περισσότερο...Τί μου θύμησες τώρα?
Μία γνωστή μου είχε πάει πέρυσι Νοέμβριο μήνα διακοπές στα Χανιά....και ακόμη εκεί είναι!!!
Το Ρέθυμνο έχει καλό κόσμο!Γενικά η Κρήτη είναι απίστευτο μέρος. Η αλήθεια είναι πως το Ρέθυμνο μου αρέσει περισσότερο...
Ο εαυτός μας, μας ακολουθεί όπου πάμε.....Το Ρέθυμνο έχει καλό κόσμο!
20 μέρες διακοπές στο Βιετνάμ αξίζουν τον κόπο.. ειδικά από τώρα έως Μάιο.Πάντως για να απολαύσεις την Κρήτη θέλει τουλάχιστον 20 ημέρες διακοπές......
ακούγεται πολύ όμως αξίζει!
ο ορισμός της ΣΑΔΙΣΤΡΙΑΣ......!!!!!Λοιπόν @LB άκου και μάθαινε. Αρχικά δεν θα σου έρθω Θεσσαλονκη γιατί το δεύτερο σέσσιον το έκανα σήμερα με την Ισιδα και τηλεφωνικα συμμετείχε και η κολλητή της. Με ρωταει η ίσιδα αν ψηνομαι για τηλεφωνοπαρτουζίτσα φαση. Μέσα μπέσα λέω. Απο φωνη μουνάρα η φίλη της και συμμετείχε κανονικά σε όλη τη διαρκεια μόνο στραπον δεν βγηκε απο το ακουστικο. Ακούραστη η ισιδα και σε φαντασία και σε ενέργεια. Δεν περίμενα ποτε τόση ανεση και τοση διαστροφη από το δεύτερο κιολας ραντεβου. Πολυ καλό γαμησι και ξυλο για δευτερη φορα και με παρειτσα
(άσχετο ποσο γαματα emoji έχει το σάιτ )
Υπέροχα νέα. Μετά τις 25 του μήνα όμως έλα....
Εκτός αν θες να περιμένεις όπως την προηγούμενη φορά....
Θα πάμε και για μπιφτέκια λέει ο σπιλερ
....Πανουλη εσφιξες ντομινα?!?!Τα σεβη μου Αφέντρα
Μου έσφιξε το χέρι... εγκάρδια χειραψία...... Εσύ σφίγγεις το χέρι όταν γνωρίσεις κάποιον ή είσαι από τους άλλους?....Πανουλη εσφιξες ντομινα?!?!
....στα πλαισια των καλων τροπων κ της ευγενειας, προφανως! Αν βεβαια η καποια ειναι "καβλοκαποια" θα προχωρησω κ σε αλλες εγκαρδιες χειρονομιες κ θα "σφιξω" οτι καταφερωΜου έσφιξε το χέρι... εγκάρδια χειραψία...... Εσύ σφίγγεις το χέρι όταν γνωρίσεις κάποιον ή είσαι από τους άλλους?
υιε του μπορ η @Domina Isida Karra δεν προσφερει τετοιες υπηρεσιες αυτο που θες εσυ να κανεις μαλλον θα στο κανει εκεινη....στα πλαισια των καλων τροπων κ της ευγενειας, προφανως! Αν βεβαια η καποια ειναι "καβλοκαποια" θα προχωρησω κ σε αλλες εγκαρδιες χειρονομιες κ θα "σφιξω" οτι καταφερω