Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Δεν ξέρει τι χάνει.....υιε του μπορ η @Domina Isida Karra δεν προσφερει τετοιες υπηρεσιες αυτο που θες εσυ να κανεις μαλλον θα στο κανει εκεινη
Δεν ξέρει τι χάνει.....υιε του μπορ η @Domina Isida Karra δεν προσφερει τετοιες υπηρεσιες αυτο που θες εσυ να κανεις μαλλον θα στο κανει εκεινη
...παρεξηγησες μαλλον! Δεν ειμαι φαν, ουτε με ενδιαφερει το προγραμμα/υπηρεσιες της κοπελαςυιε του μπορ η @Domina Isida Karra δεν προσφερει τετοιες υπηρεσιες αυτο που θες εσυ να κανεις μαλλον θα στο κανει εκεινη
ακουσες για στραπονακι και οι τριχες της γατας σου στη φωτο προφιλ σηκωθηκαν περισσοτερο...παρεξηγησες μαλλον! Δεν ειμαι φαν, ουτε με ενδιαφερει το προγραμμα/υπηρεσιες της κοπελας
...φερσου ομορφα στην Αφέντρα ΊΣΙΔΑ μας & θα στο ανταποδωσει στο πολλαπλασιο ! Εμπιστέψου το ένστικτο σου... Για να μπεις στο νήμα κάτι μεταφυσικό ΑΦΡΟΔ-ΙΣΙΔΙΑΚΟ σε ώθησε να γνώρισεις νέες εμπειρίες.......στα πλαισια των καλων τροπων κ της ευγενειας, προφανως! Αν βεβαια η καποια ειναι "καβλοκαποια" θα προχωρησω κ σε αλλες εγκαρδιες χειρονομιες κ θα "σφιξω" οτι καταφερω
....μπααααα μαγκα μου, δεν ειμαι φαν του χωρου. Εμπιστευομαι το ενστικτο μου, τα γουστα κ τις καβλες μου και εδω δεν το'χω!...φερσου ομορφα στην Αφέντρα ΊΣΙΔΑ μας & θα στο ανταποδωσει στο πολλαπλασιο ! Εμπιστέψου το ένστικτο σου... Για να μπεις στο νήμα κάτι μεταφυσικό σε ώθησε ...
«- Καλημέρα Οdin_ / - Κουκιά σπέρνω»
Να τρολάρεις τον πανούλη αλλά και να θίξεις και την Ισίδα ως επαγγελματία. Μπορεί να παρεξηγήσαμε τις προθέσεις σου φυσικά και να μην είχες τέτοιο σκοπό. Συμβαίνουν και αυτά.......μπααααα μαγκα μου, δεν ειμαι φαν του χωρου. Εμπιστευομαι το ενστικτο μου, τα γουστα κ τις καβλες μου και εδω δεν το'χω!
Στο νημα μπηκα για να τρολλαρω λιγο το Πανουλη (@Panos 1978 )
....nope, προφανως παρερμηνευτηκαν τα γραφομενα μου! Δεν ειναι αυτος ο σκοπος η οι προθεσεις μου σαφως!Να τρολάρεις τον πανούλη αλλά και να θίξεις και την Ισίδα ως επαγγελματία. Μπορεί να παρεξηγήσαμε τις προθέσεις σου φυσικά και να μην είχες τέτοιο σκοπό. Συμβαίνουν και αυτά...
πσυχούλα.... Όταν κάνεις σέσσιον μπουρλοτο και πάρουν φωτιά τα στραπόν και τα σεντόνια έλα να μου πεις τι έμαθεςΛοιπόν @LB άκου και μάθαινε. Αρχικά δεν θα σου έρθω Θεσσαλονκη γιατί το δεύτερο σέσσιον το έκανα σήμερα με την Ισιδα και τηλεφωνικα συμμετείχε και η κολλητή της. Με ρωταει η ίσιδα αν ψηνομαι για τηλεφωνοπαρτουζίτσα φαση. Μέσα μπέσα λέω. Απο φωνη μουνάρα η φίλη της και συμμετείχε κανονικά σε όλη τη διαρκεια μόνο στραπον δεν βγηκε απο το ακουστικο. Ακούραστη η ισιδα και σε φαντασία και σε ενέργεια. Δεν περίμενα ποτε τόση ανεση και τοση διαστροφη από το δεύτερο κιολας ραντεβου. Πολυ καλό γαμησι και ξυλο για δευτερη φορα και με παρειτσα
(άσχετο ποσο γαματα emoji έχει το σάιτ )
Καλημέρα πλάσματα μου.
Αθήνα 29/10 - 3/11
Κρήτη 18/11 - 28/11
Αθήνα 1/12 - 15/12