Jxt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 480
- Πόντοι
- 281
Μήνυμα-διαταγή από τη Κυρία να επισκεφθώ την φίλη της. Με ήθελε φουλ ξυρισμένο και ντυμένο με γυναικεία εσώρουχα κάτω απο τα ρούχα.
Πάτα το επιτέλους!
Μήνυμα-διαταγή από τη Κυρία να επισκεφθώ την φίλη της. Με ήθελε φουλ ξυρισμένο και ντυμένο με γυναικεία εσώρουχα κάτω απο τα ρούχα.
Εσύ στην Λούτσα.
Πάτα το επιτέλους!
Ευτυχώς εμάς μας έχετε ακόμα στην πούτσαΕσύ στην Λούτσα.
Μετά από αυτό το ταξίδι θα είναι πολλές...9 και σήμερα είναι πολλές;;;; Είναι πολλες....
Με γρίφους μιλάς γέρονταΑπό 5/11/24 δεν θα υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας.
Η απουσία μου από την Ελλάδα θα είναι για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Μόνο Όσοι έχουν κάνει συνεδρία μαζί μου έως 5/11/24, θα έχουν την ευκαιρία να με λατρεύουν όταν έρχομαι Ελλάδα...
Το διάστημα που θα απουσιάζω από την Ελλάδα θα κάνω online sessions, και τηλεφωνικό στο WhatsApp, σε άτομα που ήδη γνωρίζω και έχουν το προσωπικό μου τηλέφωνο.
***Η κλήρωση για τον διαγωνισμό του onlyfans θα γίνει 1/1/25 ***
Κάτι νέο σας φέρνω πλάσματα μου....
Δεν φαίνεται κάποιος γρίφος... Η Κυρία το γράφει ξεκάθαρα. Για μένα είναι πολύ στενάγχωρο που η Αφέντρα μου παίρνει μια τέτοια απόφαση, ωστόσο πιστεύω ότι έκανε την σωστή επιλογή και για την ίδια και την αξία της. Για όσους από εμάς την έχουμε θεοποιήσει και λατρέψει όσο τίποτα, θα μας λείψει - αλλά εφόσον είναι για καλό - εύχομαι να τύχει την αναγνώριση που της αξίζει στο νέο της ξεκίνημα. Τουλάχιστον θα γίνονται κάποια online-session. Ελπίζω όταν επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας να είναι διαθέσιμη για κάποια σέσσιον στους λάτρεις της. Πάντα στα πόδια Σας ΚυρίαΜε γρίφους μιλάς γέροντα
Αν και δεν πρόλαβα ν ατη γνωρίσω καλα, 2 session προλαβα να κάνω η αλήθεια είναι οτι πονεσε λίγο. Θα ηταν από τις πιο στανταρ επιλογ'ες μου σε ότι αφορά το bdsm. Κρίμα.Δεν φαίνεται κάποιος γρίφος... Η Κυρία το γράφει ξεκάθαρα. Για μένα είναι πολύ στενάγχωρο που η Αφέντρα μου παίρνει μια τέτοια απόφαση, ωστόσο πιστεύω ότι έκανε την σωστή επιλογή και για την ίδια και την αξία της. Για όσους από εμάς την έχουμε θεοποιήσει και λατρέψει όσο τίποτα, θα μας λείψει - αλλά εφόσον είναι για καλό - εύχομαι να τύχει την αναγνώριση που της αξίζει στο νέο της ξεκίνημα. Τουλάχιστον θα γίνονται κάποια online-session. Ελπίζω όταν επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας να είναι διαθέσιμη για κάποια σέσσιον στους λάτρεις της. Πάντα στα πόδια Σας Κυρία
Όσο διάστημα απουσιάζω τα online session, τα βίντεο και φωτογραφίες μου θα είναι δωρεάν...Δεν φαίνεται κάποιος γρίφος... Η Κυρία το γράφει ξεκάθαρα. Για μένα είναι πολύ στενάγχωρο που η Αφέντρα μου παίρνει μια τέτοια απόφαση, ωστόσο πιστεύω ότι έκανε την σωστή επιλογή και για την ίδια και την αξία της. Για όσους από εμάς την έχουμε θεοποιήσει και λατρέψει όσο τίποτα, θα μας λείψει - αλλά εφόσον είναι για καλό - εύχομαι να τύχει την αναγνώριση που της αξίζει στο νέο της ξεκίνημα. Τουλάχιστον θα γίνονται κάποια online-session. Ελπίζω όταν επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας να είναι διαθέσιμη για κάποια σέσσιον στους λάτρεις της. Πάντα στα πόδια Σας Κυρία
Καλημέρααγαπη μου επικινδυνη φοβαμαι και τη σκια σου...
(ενας θαυμαστης μικρος..)
Καλημέρα.Με γρίφους μιλάς γέροντα
Πήγα να γινω φανερός αλλά δε πρόλαβαΚαλημέρα
Κρυφός ή φανερός?
Και γιατί δεν γίνεσαι φανερός τώρα? Υπάρχει χρόνος.Πήγα να γινω φανερός αλλά δε πρόλαβα
Είμαστε σε άλλη πόληΚαι γιατί δεν γίνεσαι φανερός τώρα? Υπάρχει χρόνος.
Τότε σίγουρα θα έρθω ξανά...Είμαστε σε άλλη πόλη
Αν και από ότι μου είχες πει θα έρθεις ξανά