Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Αδερφέ εσύ καλά έκανες αλλά δυστυχώς η ήττα έρχεται από τα αποδυτήρια παίζουμε με 10 έχουμε μειονέκτημα :grin::grin::grin:
Μα για την ήττα παίζουμε .....Όσο πιο βαριά (βαθειά) τόσο πιο καλά. :wink:

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
172
Πόντοι
0
Μα για την ήττα παίζουμε .....Όσο πιο βαριά (βαθειά) τόσο πιο καλά. :wink:
Προβλέπεται διψηφια διάφορα το θέμα είναι που θα σταματήσει η κυρία μας και δεν νομίζω να φημίζεται για fair play :cheesy::cheesy:

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Προβλέπεται διψηφια διάφορα το θέμα είναι που θα σταματήσει η κυρία μας και δεν νομίζω να φημίζεται για fair play :cheesy::cheesy:
Σε εμένα στους 23 πόντους σταμάτησε... Δεν της αρέσει να χαλάει τα παιγνίδια της μου είπε. Κυρία η Κυρία.:cheesy::cheesy::cheesy:

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
172
Πόντοι
0
Σε εμένα στους 23 πόντους σταμάτησε... Δεν της αρέσει να χαλάει τα παιγνίδια της μου είπε. Κυρία η Κυρία.:cheesy::cheesy::cheesy:
Θα ενημερώσω την επόμενη εβδομάδα πόσο θα γράψει το κοντερ της αφεντρας έρχεται σίγουρα προσωπικό ρεκορ :cheesy:

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Πρόσεξε τι εύχεσαι... Έτσι την πάτησα και εγώ.. Πλακίτσα - πλακίτσα, μου έχωσε ένα μαύρο μπουρί και σοβάρεψα απότομα:cheesy::cheesy:

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
172
Πόντοι
0
Πρόσεξε τι εύχεσαι... Έτσι την πάτησα και εγώ.. Πλακίτσα - πλακίτσα, μου έχωσε ένα μαύρο μπουρί και σοβάρεψα απότομα:cheesy::cheesy:
Αργά ή γρήγορα όλοι θα παρουμε από το μπουρι της αφεντρας δεν υπάρχει δεν θέλω ή δεν μπορώ μας έχει σκλαβωσει η θέα. Καλό πσκ σε όλους και όλες

Saras84

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2024
Like
163
Πόντοι
0
Καλημέρα! Δεύτερο σέσσιον με την Ίσιδα και νομίζω ότι όσο πιο εξοικειώνόμαστε τόσο καλύτερα θα είναι! Φαίνεται ότι δεν ακολουθεί συγκεκριμένο στυλ φασόν με προκαθορισμένες ατάκες. Δημιουργεί καινούριο σενάριο κάθε φορά. Αν ακολουθείς τις καύλες της όλα καλά θα πάνε! Ευχαριστώ για άλλη μια φορά!!!

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Καλημέρα! Δεύτερο σέσσιον με την Ίσιδα και νομίζω ότι όσο πιο εξοικειώνόμαστε τόσο καλύτερα θα είναι! Φαίνεται ότι δεν ακολουθεί συγκεκριμένο στυλ φασόν με προκαθορισμένες ατάκες. Δημιουργεί καινούριο σενάριο κάθε φορά. Αν ακολουθείς τις καύλες της όλα καλά θα πάνε! Ευχαριστώ για άλλη μια φορά!!!
Αφού δεν άδειασε η άχρηστη πέτσα σου από το πρώτο 5λεπτο μην μιλάς καθόλου...
Ετοιμάσου για το επόμενο βήμα....

stelios374

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
642
Πόντοι
81
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Από τη μια χαίρομαι που γυρίζεται όλο το κόσμο....αλλά τι θα γίνει θα μας πάρουν και την αφέντρα οι Γάλλοι;;;άντε μη τους αρχίσω τα γαλλικά μου.....χαχαχα καλημερα
Τί έγινε ρε παληκάρι? Φοβάσαι μην μας τη φάνε οι γαλλοι την Κυρία και κοιτάς πότε θα έρθει ΞΑΝΑ σε εσας? Έχουμε τον Viver τώρα θα έχουμε και τους κρητικούς; Τώρα δεν ήταν κάτω; Ξανά από Πάσχα τώρα και πολύ σας είναι:cheesy::cheesy::cheesy:

Saras84

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2024
Like
163
Πόντοι
0
Τί έγινε ρε παληκάρι? Φοβάσαι μην μας τη φάνε οι γαλλοι την Κυρία και κοιτάς πότε θα έρθει ΞΑΝΑ σε εσας? Έχουμε τον Viver τώρα θα έχουμε και τους κρητικούς; Τώρα δεν ήταν κάτω; Ξανά από Πάσχα τώρα και πολύ σας είναι:cheesy::cheesy::cheesy:
Ετοιμάσου να ποθάνεις....μπουαααααχα
Η Ισιδα ειναι την αθηνα δεν την αλλάζει. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δική μας θα ναι!

Saras84

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2024
Like
163
Πόντοι
0
Αφού δεν άδειασε η άχρηστη πέτσα σου από το πρώτο 5λεπτο μην μιλάς καθόλου...
Ετοιμάσου για το επόμενο βήμα....
Αν άδειαζε μου είπατε ότι θα το κόβατε από την ρίζα και από οτι ξερω δν ξαναφυτρωνει.

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι