Καλημερα καλημερα!!!Την Καλημέρα μου πλάσματα μου..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 403K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Αλλο να τα ακους και αλλο να τα νιωθεις. Αυτα που βλεπεις στις τσοντες και φτιαχνεσαι να τα ζεις στην πραγματικοτητα. Εκει ειναι ολο το ωραιο. Πανε στην ισιδα να νιωσεις πορνοσταρχαχα ωραια αυτα θελω να ακουωω
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα. Όταν έρθεις θα δεις...Αφεντρα ισιδα πες μου σε παρακαλω..οτι γαμας δυνατα και ασταματητα σε ολες τις στασεις και ερχομαινα γινω η ξεφτιλισμενη πουτανα σου...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 446
Η καλή η μέρα από το προηγούμενο βράδυ φαίνεται....
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.552
- Πόντοι
- 456
Ποδάρα για γλείψιμο κ τελείωμαΗ καλή η μέρα από το προηγούμενο βράδυ φαίνεται....
stelios374
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Μας κατεστρεψεε για ακομα μια φορα
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Για προσκύνημα και λατρεία μέχρι να παθουμε αφυδάτωσηΗ καλή η μέρα από το προηγούμενο βράδυ φαίνεται....
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Εχω φαει σουτια απο αυτην την ποδαρα. Μου φαινεται με το πρωτο σαλπαρω και ερχομαι
Μην αγχώνεσαι, μόλις νιώσει στο πόδι της να παθαίνεις αφυδάτωση.... Θα τα αφήσει να τρέξουν να δροσιστείς για να πάρεις δύναμη. Δεν είναι φαντασίωση μου το έχει κάνει!Για προσκύνημα και λατρεία μέχρι να παθουμε αφυδάτωση
panagopdim
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
κυρία Ισιδα είστε όλα τα λεφτά αυτό έχω να πω... Είστε πολύ έμπειρη κ έκανα πραγματικότητα αυτό που είχα στο μυαλό μου να γίνω πλήρης τουαλέτα (scat, piss) για μια κυρία. Νιώθω τέλεια κ σας ευχαριστώ πολύ για όλα...
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα το κάνετε χειρότερο θα βγω για μια εβδομάδα μου φαίνεται
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 446
Είσαι απίστευτος στο παιχνίδι αυτό. Χαίρομαι πολύ που σε έχω γνωρίσει πλάσμα μου...κυρία Ισιδα είστε όλα τα λεφτά αυτό έχω να πω... Είστε πολύ έμπειρη κ έκανα πραγματικότητα αυτό που είχα στο μυαλό μου να γίνω πλήρης τουαλέτα (scat, piss) για μια κυρία. Νιώθω τέλεια κ σας ευχαριστώ πολύ για όλα...
panagopdim
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Κ εγώ νιώθω πολύ τυχερός κ χαρούμενος που σας έχω γνωρίσει. Σας ευχαριστώ πολύ, πιστός σας!Είσαι απίστευτος στο παιχνίδι αυτό. Χαίρομαι πολύ που σε έχω γνωρίσει πλάσμα μου...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους...
Καλημερα υπεροχη αφεντρα!!Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους...
panagopdim
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα κ καλή Κυριακή κυρία μου!!
Αφεντρα σημερα εχετε κενο στο προγραμμα σας?Καλημερα υπεροχη αφεντρα!!
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Φαντάζομαι πως είναι χαλασμένο το τηλέφωνό σου και δε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της. Αν δεν έχεις χαλασμένο τηλέφωνο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την καλέσεις, είτε την Ίσιδα είτε άλλη κυρία. Εκ πείρας σε ενημερώνω ότι καμία κυρία δε μπορεί να σε φάει μέσα από μία τηλεφωνική επικοινωνία.Αφεντρα σημερα εχετε κενο στο προγραμμα σας?