Φίλε άλλο πράγμα το σεξ και άλλο ο σαδομαζοχισμός. Δεν πας σε αφέντρα για να έχεις οργασμό. Πας για να απελευθερωθείς. Και φυσικά ο πόνος δεν είναι υποχρεωτικός.Χωρις σεξουαλικα δεν φευγει αυτος ο πονος.Δεν θα αντεχα να ανεχτω τοσο πονο για να χυσω μετα.Μονο παρα πολυ χαλαρα που μαλλον δεν γινεται,τυπου οπως τις ''ποναμε'' κι εμεις με κανα σφιξιμο μεξυλο κτλ σε λογικα πλαισια..Σιγουρα ξερουν τι κανουν οι Domines αφου βλεπουν τι αντεχει ο καθενας.Χωρις σεξ ομως οταν ειναι καυλιαρα το θεωρω ακυρο απλα να ποναω με σεβασμο τα λεω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.397
- Πόντοι
- 2.546
Οκ!Φίλε άλλο πράγμα το σεξ και άλλο ο σαδομαζοχισμός. Δεν πας σε αφέντρα για να έχεις οργασμό. Πας για να απελευθερωθείς. Και φυσικά ο πόνος δεν είναι υποχρεωτικός.
Θα σου πω δυο κουβέντες γιατί δηλώνεις άσχετος και δεν έχω κάτι να κάνω. Ίσως να βρεις κάτι ενδιαφέρον.
Καταρχάς σαν αγοράκι σίγουρα κοιτάς κολους η βυζιά. Αυτό συγκαταλέγεται στην παραφιλια και στα φετίχ όπως οι ποδολατρες.
Αν κοιτάξεις σε θρησκείες και φιλοσοφίες μέσο του πόνο μαθαίνεις και εξαγνιζεσαι. Ο πόνος δεν είναι μόνο σωματικός. Ένα παιδί όταν κάνει μαλακία το τιμωρεις αλλιώς δεν θα μάθει.
Ο πόνος βέβαια είναι μόνο ένας δρόμος. Εμένα για παράδειγμα με απελευθερώνει να παραδίδω τον έλεγχο. Σαν μικρό παιδί ή σαν σκύλος που δεν έχει ούτε την ευθύνη του εαυτού του. Με απελευθερώνει γιατί δεν χρειάζεται για όσο διαρκεί μια συνεδρία να αποφασίζω, να σκέφτομαι, να κρύβω τις αδυναμίες μου ή να χρειάζεται να αποδείξω τον ανδρισμό μου ή οτιδήποτε άλλο όπως πρέπει να κάνω στην καθημερινότητα μου για να συμβαδίζει με τα κοινωνικά πρότυπα.
Το bdsm είναι πρωτίστως πνευματικό και δευτερευόντως σωματικό παρά την εμπορευματοποίηση του.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.397
- Πόντοι
- 2.546
Νομιζω οτι σ'επιασα αρκετα!Ευχαριστω!Θα σου πω δυο κουβέντες γιατί δηλώνεις άσχετος και δεν έχω κάτι να κάνω. Ίσως να βρεις κάτι ενδιαφέρον.
Καταρχάς σαν αγοράκι σίγουρα κοιτάς κολους η βυζιά. Αυτό συγκαταλέγεται στην παραφιλια και στα φετίχ όπως οι ποδολατρες.
Αν κοιτάξεις σε θρησκείες και φιλοσοφίες μέσο του πόνο μαθαίνεις και εξαγνιζεσαι. Ο πόνος δεν είναι μόνο σωματικός. Ένα παιδί όταν κάνει μαλακία το τιμωρεις αλλιώς δεν θα μάθει.
Ο πόνος βέβαια είναι μόνο ένας δρόμος. Εμένα για παράδειγμα με απελευθερώνει να παραδίδω τον έλεγχο. Σαν μικρό παιδί ή σαν σκύλος που δεν έχει ούτε την ευθύνη του εαυτού του. Με απελευθερώνει γιατί δεν χρειάζεται για όσο διαρκεί μια συνεδρία να αποφασίζω, να σκέφτομαι, να κρύβω τις αδυναμίες μου ή να χρειάζεται να αποδείξω τον ανδρισμό μου ή οτιδήποτε άλλο όπως πρέπει να κάνω στην καθημερινότητα μου για να συμβαδίζει με τα κοινωνικά πρότυπα.
Το bdsm είναι πρωτίστως πνευματικό και δευτερευόντως σωματικό παρά την εμπορευματοποίηση του.
...και θα τον "γαμήσει" και θα τον κάνεις να παρακαλάει να τον ξαναγαμήσει ... Πλάκα κάνω....... και τι καλά που κάνεις, αν μπλέξεις μ' αυτήν ! την γ#μησ#@ς
Τελευταία τροποποίηση:
Πάνε φίλε μην το σκέφτεσαι. Λες τα όρια σου, τι φαντασιώνεσαι - και κοπέλες σαν την Ίσιδα - και θα σε σεβαστούν και θα σου μάθουν να θες όλο και περισσότερα. Θα αντιληφθείς πόσο ηδονή και πάθος μπορείς να βγάζεις και χωρίς να γαμάς, όταν ξέρει η άλλη να σου γαμήσει το μυαλό. Δοκιμάζεις.... και αν σου κάνει το κόνσεπτ, επιλέγεις και αυτήν την σεξουαλική δραστηριότητα. Πάντως με την Κυρία Ίσιδα θα είσαι σε καλά χέρια.Νομιζω οτι σ'επιασα αρκετα!Ευχαριστω!
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.397
- Πόντοι
- 2.546
Σε ευχαριστω!Πάνε φίλε μην το σκέφτεσαι. Λες τα όρια σου, τι φαντασιώνεσαι - και κοπέλες σαν την Ίσιδα - και θα σε σεβαστούν και θα σου μάθουν να θες όλο και περισσότερα. Θα αντιληφθείς πόσο ηδονή και πάθος μπορείς να βγάζεις και χωρίς να γαμάς, όταν ξέρει η άλλη να σου γαμήσει το μυαλό. Δοκιμάζεις.... και αν σου κάνει το κόνσεπτ, επιλέγεις και αυτήν την σεξουαλική δραστηριότητα. Πάντως με την Κυρία Ίσιδα θα είσαι σε καλά χέρια.
Συναγωνιστη, σου προτεινω ανεπιφυλακτα την αφεντρα Ισιδα, μην φοβασαι , θα καταλαβει αμεσως τα ορια σου στον πονο, κ δεν θα σε πονεσει παραπανω απο οσο αντεχεις, εισαι στα πιο αξιοπιστα χερια, η Ισιδα ειναι προσεκτικη με τα "εργαλεια" μας ! Μην το σκεφτεσαι ..κλεισε ραντεβου με Ισιδα το συντομοτερο !Παντα εχω απορια πως αντεχετε τα bdsm,αν δεν εχει και σεξ μου φαινεται δεν αξιζει.Αλλα ειναι να εισια λατρης.Εγω απλα απορω πως αντεχετε τον πονο.λιγο να μου σφιξουν τον πουτσο η τα αρχιδια πεθαινω στον πονο.Θελει πραγματικα αρχιδια αυτο χαχα.Ισως οταν το ανακαλυπτεις αλλαζει φυσικα χαρη στην domina αλλα εγω δεν θα ντραπω να σα ςπω οτι το φοβαμαι.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.397
- Πόντοι
- 2.546
Θα το παλεψω!Συναγωνιστη, σου προτεινω ανεπιφυλακτα την αφεντρα Ισιδα, μην φοβασαι , θα καταλαβει αμεσως τα ορια σου στον πονο, κ δεν θα σε πονεσει παραπανω απο οσο αντεχεις, εισαι στα πιο αξιοπιστα χερια, η Ισιδα ειναι προσεκτικη με τα "εργαλεια" μας ! Μην το σκεφτεσαι ..κλεισε ραντεβου με Ισιδα το συντομοτερο !
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Καλώς ή κακώς δεν αναλαμβάνω αρχάριους...Θα το παλεψω!
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.397
- Πόντοι
- 2.546
ΕνταξειΚαλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Καλώς ή κακώς δεν αναλαμβάνω αρχάριους...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα...Καλημέρα. Κάτι διάβασα για χώρο στην Κρήτη αλλά δεν βρήκα άλλες πληροφορίες. Τι ισχύει ;;
Στο Ηράκλειο θα γίνει... έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ήδη.
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.250
- Πόντοι
- 1.056
.... Σύμπαν !Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Καλώς ή κακώς δεν αναλαμβάνω αρχάριους...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Ενδιαφέρον. Περιμένουμε πληροφορίεςΚαλημέρα...
Στο Ηράκλειο θα γίνει... έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ήδη.
Καλό και το αυτοσέσσιον αλλα δεν γνωρίζεις κόσμοΚαλησπέρα!δεν εχω εμπειρια με αφεντρες..αλλα μονος μου με ανοιγω καλα..χεχε..ηθελα να ρωτησω για την αφεντρα ισιδα μιας και ειμαι νεος..καποιος να μου πει εμπειρια..γενικα απο φετχι κανω τα παντα σχεδον εκτος απο κοπρολαγνεια..
Η Κυρία Ίσιδα μας ανοίγει υπέροχα
χαχα ωραια αυτα θελω να ακουωωΚαλό και το αυτοσέσσιον αλλα δεν γνωρίζεις κόσμο
Η Κυρία Ίσιδα μας ανοίγει υπέροχα
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Την Καλημέρα μου πλάσματα μου..