Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.241
Πόντοι
1.071
Εκεινος ο πρώτος που ανοιξε το τοπικ τελικα να την επιασε να τον απατά ή όχι;

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.157
Πόντοι
1.056
Όταν παλιώσεις, θα μάθεις...................

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.686
Πόντοι
3.446
Γαμήσια δεν έχουν δει δυστυχώς τα ματάκια μου, αλλά πέρα απο τις αεροσυνοδούς ( που οι πολύ καλές ειναι λιγότερες σε σχέση με παλιά) , νομίζω ότι την παράσταση περισσότερο την κλέβουν οι αστυνομικίνες στα αεροδρόμια. Σε πρόσφατο ταξίδι μου έπαθα πλάκα μαζί τους. Να δείτε κάτι νεαρές όμορφες κοπέλες με στολή να πάθετε την πλάκα σας. :smitten:Στον έλεγχο των διαβατηρίων ειδικά, ερωτεύτηκα.. Ούτε καλλιστεία να είχανε. Η μία καλύτερη απο την άλλη. Δεν ήξερα τι έδειχνα . Ηθελα να τα παρατήσω ολα και να τρέξω κοντά τους..:buck2:

Στην επιστροφή πέτυχα στο ασανσέρ και κάποιες που σχολούσαν, εγώ έβγαινα απο το ασανσέρ , εκείνες μπαίνανε. Φτου γαμώτο, να χιέσω την ατυχία μου, χάθηκα ο κόσμος να κλειστώ μαζί τους στο ασανσέρ. Θα είχε συμβεί το μοιραίο. Η μια φορούσε αμάνικο μπλουζάκι, ζεσταινόταν το μωρό μου, ήταν και 1,80 τουλάχιστον, ωραία πράγματα είδαν παλι τα ματάκια μου. Ελπίζω τον Αύγουστο να δω και άλλα τέτοια.:D:

Συνημμένα

• ASTYNOMIKINES.jpg
    ASTYNOMIKINES.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 86
  • helen4.png.jpg
    helen4.png.jpg
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 86

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.950
Πόντοι
3.656
Δεν διαφωνω. Αν και εχει και ωραιες πιτσιρικες αλλα λιγες. Ισως δεν πηγαινουν πολλες και γι αυτο παιρνουν οτι βρουν. Οι πιο μιλφ που ισως ειναι πιο παλιες, ειναι ωραια μουνακια στην πλειοψηφια.
malev & csa πως λεγόταν η τσέχικη στα 90s ....

ήθελες να τον παίξεις στο αεροπλάνο ........

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.974
Πόντοι
206
Όποιος γραφει ότι οι αεροσυνοδοί κάνουν σεξ μέσα στο αεροπλάνο είναι παπατζηδες και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Καμία μα καμία δεν θα διακινδύνευε να χάσει τη δουλειά της και πολύ περισσότερο ο πιλότος διότι δεν είναι μόνο ότι απολύεται εάν τον πιάσουν (που θα τον πιάσουν. Το αεροπλάνο είναι ένα κλειστό κέλυφος που ο κάθε θόρυβος ακούγεται χ3 του κανονικού ποσο μάλλον όταν είναι στο έδαφος) είναι ότι θα ενημερωθούν όλες οι θυγατρικές αεροπορικές για το τι έκανε. Εάν είναι σε καμία μεγάλη δε εταιρεία πρέπει να πάρει βραβείο βλακείας για να κάνει κάτι τέτοιο.

Μετά τα crew στο ξενοδοχεία είναι άλλο θέμα εκεί ότι γουστάρουν κανουν
Ακριβώς .

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
224
Πόντοι
21
Όποιος γραφει ότι οι αεροσυνοδοί κάνουν σεξ μέσα στο αεροπλάνο είναι παπατζηδες και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Καμία μα καμία δεν θα διακινδύνευε να χάσει τη δουλειά της και πολύ περισσότερο ο πιλότος διότι δεν είναι μόνο ότι απολύεται εάν τον πιάσουν (που θα τον πιάσουν. Το αεροπλάνο είναι ένα κλειστό κέλυφος που ο κάθε θόρυβος ακούγεται χ3 του κανονικού ποσο μάλλον όταν είναι στο έδαφος) είναι ότι θα ενημερωθούν όλες οι θυγατρικές αεροπορικές για το τι έκανε. Εάν είναι σε καμία μεγάλη δε εταιρεία πρέπει να πάρει βραβείο βλακείας για να κάνει κάτι τέτοιο.

Μετά τα crew στο ξενοδοχεία είναι άλλο θέμα εκεί ότι γουστάρουν κανουν
Ε πρεπει να ειναι πολυ χαζος καποιος για να πιστευει οτο θα τον επαιρνε καποια μεσα στο αεροπλανο. Και αν το λεει σαν γεγονος ειναι king cobra. Δηλαδη θα δουνε καποιον ενω τρεχουνε πανιλ8βλητεε να ετοιμασουνε διαφορα και θα σκεφτουνε α πρεπει να τον πσρω? Ασε που τα καροτσια κλπ με το φαγητο τα βγαζουν δυαδες. Θα την ψαχνουν οι αλλες.
Το ολο θεμα που συζηταμε ειναι αν τελικα γαμιουνται ειτε με πιλοτπυς ειτε με οποιοβδηποτε αφου εχουν διανυκτερευσεις η κανουν βαση συγκεκριμενα μερη για λιγες εως πολλες μερες οποτε μενουν σε ξενοδοχεια και σε χωρες που δεν τις ξερει κανεις. Αρα δεν φοβουνται ειδικα οι παντρεμενες μη γινουν τσακωτες.
Εμενα πχ ειχε σαν βαση την Κυπρο για 15 μερες πριν καποια χρονια. Και θυμαμαι αρκετες φορες διανυκτερευσεις 3-4 εως και 10 μερες. Εκει πχ δεν θα μπορουσα να ξερω αν το βραδυ γαμιοτανε στο ξενοδοχειο με οποιον ηθελε. Και πολυ δυσκολα θα μπορουσα να το μαθω. Εχω ακουσει λοιπον περιπτωσεις γαμησιων αλλα δεν υπαρχει μια στο τρισεκατομμυριο στο αεροπλανο. Ειδικα της Aegean και σε αυτα τα αεροπλανα που εχει τα οποια ειναι μικρα.
Αλλο αν ειναι απιστες και γαμιουνται λοιπον σαν επαγγελμα γιατι εχουν ολη την ευχερια και αλλο η παπατζα.

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
224
Πόντοι
21
Εσύ λες να μη σε είχε κάνει ταρανδο?δηλαδή στο αεροπλάνο δε μπορεί αν αλλάξει τηλέφωνα με κάποιο πλουσιο και να παει μετά να ξεσκίζεται με την ησυχία της?
Αυτο το κομπλεξ του πλουσιου και αυτης που γαμιεται μαζι του για τα λεφτα πρεπει να το αποβαλεις οπως και πολλοι αλλοι. Που ολες θελουν τα λεφτα κι ετσι δικαιολογουν στο μυαλο τους το οτι καποια γαμηθηκε με αλλον γιατι μπορει απλα να τον γουσταρε για χιλιους χ λογους. Ειχα γραψει και πιο παλια οτι και οι δυο προερχομαστε απο ευπορα @@ και δοξα το θεο με τη δουλεια μου βγαζω υπεραρκετα ωστε να κανουμε σαν οικογενεια υπερανετη και δυστυχως συγκριτικα με αλλες οικογενειες σπαταλη σε βαθμο κακομαθειας ζωη. Δεν λειπει στην ιδια ουτε στα παιδια πλεον τιποτα και οχι οπως γραφω απο απλα βασικες αναγκες.
Να σε διορθωσω λοιπον. " δεν μπορει αν αλλαξει τηλεφωνο με καποιον που την επαιξε ωραια μπαλα και της αρεσε να παει μετα να ξεσκιζεται με την ησυχια της"? Αυτο ειναι το σωστο.
Ναι εννοειται οτι μπορει να εχει γαμηθει η να γαμιεται. Οπως αλλωστε κανω κι εγω οποτε θελω αλλιως δεν θα εγραφα εδω. Μονιμο γκομενο δεν εχει γιατι δεν βγαινει να εχει με παιδια κλπ και τις ωρες που ειμαστε σπιτι. Αρα αν γαμηθει χαλαλι της να ξεσπασει κιολας. Αυτα τα μονογαμικα συνδρομα που φανταζονται καποιοι βαριοι και ασηκωτοι "αντρακλες" αδελφε... Δεν υπαρχουν. Κερατο ειναι το συναισθηματικο. Το σαρκικο ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα συμβει στην εποχη που ζουμε και το βλεπω απολυτα φυσιολιγικο και αποδεκτο. Γι αυτο γουσταρω τα ζευγαρια που το αποδεχονται και το κανουν και μαζι και γουσταρουν. Εννοω swinging, cuckold mff τριο κλπ. Μαγκες μεγαλοι και ρεαλιστες. Εμενα οσο κι αν προσπαθησα και προσπαθω... δεν ψηνεται. Αν σε καποιες διανυκτερευσεις γαμηθηκε η γαμιεται... what happens in δια νυκτερευση, stays in διανυκτερευση. Εχω να της πω κι εγω πολλα τετοια επι Ελληνικου εδαφους αν θελω. Αρα και βιντεο να μου δεξουν που καποιος την ξεσκιζει και την κανει να τρεμει απο καυλα, θα της εβαζα και βαθμολογια. Πιστευω να,σε καλυψε η αποψη μου αδελφε.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.510
Πόντοι
9.931
Γαμήσια δεν έχουν δει δυστυχώς τα ματάκια μου, αλλά πέρα απο τις αεροσυνοδούς ( που οι πολύ καλές ειναι λιγότερες σε σχέση με παλιά) , νομίζω ότι την παράσταση περισσότερο την κλέβουν οι αστυνομικίνες στα αεροδρόμια. Σε πρόσφατο ταξίδι μου έπαθα πλάκα μαζί τους. Να δείτε κάτι νεαρές όμορφες κοπέλες με στολή να πάθετε την πλάκα σας. :smitten:Στον έλεγχο των διαβατηρίων ειδικά, ερωτεύτηκα.. Ούτε καλλιστεία να είχανε. Η μία καλύτερη απο την άλλη. Δεν ήξερα τι έδειχνα . Ηθελα να τα παρατήσω ολα και να τρέξω κοντά τους..:buck2:

Στην επιστροφή πέτυχα στο ασανσέρ και κάποιες που σχολούσαν, εγώ έβγαινα απο το ασανσέρ , εκείνες μπαίνανε. Φτου γαμώτο, να χιέσω την ατυχία μου, χάθηκα ο κόσμος να κλειστώ μαζί τους στο ασανσέρ. Θα είχε συμβεί το μοιραίο. Η μια φορούσε αμάνικο μπλουζάκι, ζεσταινόταν το μωρό μου, ήταν και 1,80 τουλάχιστον, ωραία πράγματα είδαν παλι τα ματάκια μου. Ελπίζω τον Αύγουστο να δω και άλλα τέτοια.:D:
Ισχυει, η ποιο όμορφη αστυνομικίνα που εχω δει ποτε ηταν στο Ελ. Βενιζελος πριν περιπου 7 χρονια πανω κατω... ηταν πριν τον έλεγχο που δείχνεις το εισιτήριο σου δεν ξερω πως ακριβώς το λενε εχω χρονια να ταξιδεψω... Ηταν απίστευτης ομορφιάς, με καστανο μακρύ μαλλί, εκατσα κανα 2λεπτο να την χαζευω και δεν ηθελα να φυγω αλλα την εκανα για να μην με παρουν χαμπαρι... η τυπισσα ηταν για ψηλα, ελπιζω να μην τα έμπλεξε με κανα μπατσο και πηγε στραφι.

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
546
Πόντοι
4.240
Ε πρεπει να ειναι πολυ χαζος καποιος για να πιστευει οτο θα τον επαιρνε καποια μεσα στο αεροπλανο. Και αν το λεει σαν γεγονος ειναι king cobra. Δηλαδη θα δουνε καποιον ενω τρεχουνε πανιλ8βλητεε να ετοιμασουνε διαφορα και θα σκεφτουνε α πρεπει να τον πσρω? Ασε που τα καροτσια κλπ με το φαγητο τα βγαζουν δυαδες. Θα την ψαχνουν οι αλλες.
Το ολο θεμα που συζηταμε ειναι αν τελικα γαμιουνται ειτε με πιλοτπυς ειτε με οποιοβδηποτε αφου εχουν διανυκτερευσεις η κανουν βαση συγκεκριμενα μερη για λιγες εως πολλες μερες οποτε μενουν σε ξενοδοχεια και σε χωρες που δεν τις ξερει κανεις. Αρα δεν φοβουνται ειδικα οι παντρεμενες μη γινουν τσακωτες.
Εμενα πχ ειχε σαν βαση την Κυπρο για 15 μερες πριν καποια χρονια. Και θυμαμαι αρκετες φορες διανυκτερευσεις 3-4 εως και 10 μερες. Εκει πχ δεν θα μπορουσα να ξερω αν το βραδυ γαμιοτανε στο ξενοδοχειο με οποιον ηθελε. Και πολυ δυσκολα θα μπορουσα να το μαθω. Εχω ακουσει λοιπον περιπτωσεις γαμησιων αλλα δεν υπαρχει μια στο τρισεκατομμυριο στο αεροπλανο. Ειδικα της Aegean και σε αυτα τα αεροπλανα που εχει τα οποια ειναι μικρα.
Αλλο αν ειναι απιστες και γαμιουνται λοιπον σαν επαγγελμα γιατι εχουν ολη την ευχερια και αλλο η παπατζα.
Στα ξενοδοχεια και γενικα οταν εχουν free να γυρισουν την πολη που θα πανε ειναι αλλο...Νεα παιδια ειναι και φλερταρουν και γαμιουνται και τα παντα κανουν. Αλλα στο αεροπλανο ουτε μια στο εκατομμυριο και προφανως θα βρηκε καποιος καποτε μια πουτανα που μολις δει καυλι βεντουζαρει επανω του αλλα αυτη ειναι 1/1,000,000.

Αναλογα την εταιρεια στην εμι-ρειτσ ψαχνουν αραβες και αγοραζουν ακριβα καλλυντικα ακριβα ρουχα μπας και τις προσεξει καποιος για να ρουφηξουν χρημα. Πιλοτους δεν ασχολουνται πολυ γιατι ειναι οι περισσοτεροι αιγυπτιοι και μοιαζουν σαν γυφτοι. Τωρα σε Ευρωπαικες εταιρειες φανταζομαι οτι κυνηγανε τους πιλοτους

• Like
Αντιδράσεις: Y13

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
224
Πόντοι
21
20240809_062728.jpg

Inside look σε αεροσυνοδο. Η συζυγος ενω ετοιμαζεται να φυγει. Δυστυχως αυτα αντικριζω συνεχεια αλλα δεν γινεται στριμωγμα. Πριν φυγει πεφτουν ξυρισματα, βαψιματα, κρεμες κλπ κλπ οποτε δεν ακουμπας και οταν γυρναει αν δεν κανει μπανιο παλι δεν ακουμπας. Κοινως δεν την εχω παρει με στολη μετα απο τοσα χρονια. Απλα για να ξερετε συναγωνιστες και πως 2ιναι απο μεσα. Αν κρινω απο τη δικια μου... ξυρισμενα μουνακια, κρεμες στα πατουσακθα κλπκλπ. Αλλα οι περισσοτερες... ακατορθωτο να γαμηθουνε. Η δεν ξερουνε ποσοι θα θελανε τωρα να την στησουν στα 4 οπως ειναι και να της το δωσουν στο χερι το μουνακι. Ελπιζω να σας αρεσει μαγκες και να,εβαλα το λιθαρακι μου σε ενα πρωινο αδειασμα....

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.643
Πόντοι
201
Tρομερή η φωτό σου κ η αεροσυνοδός γυναίκα σου. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!!

DLucifer

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
12
Πόντοι
0
20240809_062728.jpg

Inside look σε αεροσυνοδο. Η συζυγος ενω ετοιμαζεται να φυγει. Δυστυχως αυτα αντικριζω συνεχεια αλλα δεν γινεται στριμωγμα. Πριν φυγει πεφτουν ξυρισματα, βαψιματα, κρεμες κλπ κλπ οποτε δεν ακουμπας και οταν γυρναει αν δεν κανει μπανιο παλι δεν ακουμπας. Κοινως δεν την εχω παρει με στολη μετα απο τοσα χρονια. Απλα για να ξερετε συναγωνιστες και πως 2ιναι απο μεσα. Αν κρινω απο τη δικια μου... ξυρισμενα μουνακια, κρεμες στα πατουσακθα κλπκλπ. Αλλα οι περισσοτερες... ακατορθωτο να γαμηθουνε. Η δεν ξερουνε ποσοι θα θελανε τωρα να την στησουν στα 4 οπως ειναι και να της το δωσουν στο χερι το μουνακι. Ελπιζω να σας αρεσει μαγκες και να,εβαλα το λιθαρακι μου σε ενα πρωινο αδειασμα....
Έχυσα κατευθείαν ένα ποτάμι σπέρμα για πάρτη της!!! Σίγουρα θέλω να δω κι άλλα, τρέμω ολόκληρος από την καύλα, δεν έχω δει κάτι πιο καυλωτικό!

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
832
Πόντοι
81
Ισχυει, η ποιο όμορφη αστυνομικίνα που εχω δει ποτε ηταν στο Ελ. Βενιζελος πριν περιπου 7 χρονια πανω κατω... ηταν πριν τον έλεγχο που δείχνεις το εισιτήριο σου δεν ξερω πως ακριβώς το λενε εχω χρονια να ταξιδεψω... Ηταν απίστευτης ομορφιάς, με καστανο μακρύ μαλλί, εκατσα κανα 2λεπτο να την χαζευω και δεν ηθελα να φυγω αλλα την εκανα για να μην με παρουν χαμπαρι... η τυπισσα ηταν για ψηλα, ελπιζω να μην τα έμπλεξε με κανα μπατσο και πηγε στραφι.
οπως εκατσες εσυ και την κοιτουσες κανα διλεπτο, ετσι την κοιταζουν ακριβως οι συναδελφοι της μπατσοι καθε μερα, οι γνωστοί της, φιλοι φιλων, παιδικοί φίλοι και γνωστοί.
Παίρνεις χαρτάκι και έχει τριψήφιο αριθμό. Τα είχε ήδη μπλεγμένα με μπατσο και αν οχι δεν εχεις ελπιδα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.510
Πόντοι
9.931
οπως εκατσες εσυ και την κοιτουσες κανα διλεπτο, ετσι την κοιταζουν ακριβως οι συναδελφοι της μπατσοι καθε μερα, οι γνωστοί της, φιλοι φιλων, παιδικοί φίλοι και γνωστοί.
Παίρνεις χαρτάκι και έχει τριψήφιο αριθμό. Τα είχε ήδη μπλεγμένα με μπατσο και αν οχι δεν εχεις ελπιδα.
Θα ηταν πολυ χαζη τετοια μουναρα να τα ειχε μπλέξει με μπάτσο, η κοπελα ηταν για πολυ ψηλα.

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
224
Πόντοι
21
Έχυσα κατευθείαν ένα ποτάμι σπέρμα για πάρτη της!!! Σίγουρα θέλω να δω κι άλλα, τρέμω ολόκληρος από την καύλα, δεν έχω δει κάτι πιο καυλωτικό!
Χαιρομαι που σου αρεσε φιλε μου. Κι εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
νοσοκομες και αεροσυνοδοι ειναι απο τις πιο δυνατες φαντασιωσεις, εχω ναλει 2 στο Πουκετ και παρισταναν δηθεν τις νοσοκομες ,ηταν πολυ καβλωτικο , αλλα εχει και ενα μπαρ εκει που εχει κατι γκομενες που ειναι ν τυμενες σαν πιλοτινες η αεροσυνοδοι , η επομενη φαση που θα στησω , εδω στην Ελλαδα που να τολμησω με τις τιμες που παιζουν δεν εχω και καμμια σσυγγενεια με κανα εφοπλιστη που να παρει τη τυχη μου μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom