Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Αυτά τα πόδια μας έχουν κάνει ζημιά...
Αυτά τα πόδια μας έχουν κάνει ζημιά...
Αυτες στο τικτοκ οποτε και η μουναρα μιλφ που μου εχει καρφωθει, ειναι εργαζομενες. Το ειχα διαβασει σε σχολια. Επισης πιο πισω θα δεις οτι ανακαλυφθηκε το προφιλ στα σοσιαλ και οντως ειναι αεροσυνοδος.Αυτή που παίζει στις διαφημίσεις τις aegean μπορεί να είναι και κάποιο μοντέλο που το πήραν απο κάποιο γραφείο για τις ανάγκες τις διαφημιστικής καμπάνιας! Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι εργαζόμενη στην εταιρεία!
Συμφωνώ με τη παρατήρηση σουΔουλεύω στο αεροδρόμιο.
Παρατηρώ τα κορίτσια και κυρίως για τις sky express-aegean θα έλεγα ότι το επίπεδο έχει πέσει αρκετά.
Απλά καθημερινά κοριτσάκια που θα δούλευαν στο Σκλαβενίτη.
Με ηλικία κοντά στα 50 θυμάμαι πολύ κλασάτες και ωραίες πραγματικά γυναίκες να γίνονται αεροσυνοδοί...
Πλέον μόνο σε εταιρείες από κεντρική - βόρεια Ευρώπη βλέπεις γυναικάρες , ακόμα και μεγάλες σε ηλικία να είναι μουνάρες.
Πιτσες μπλεΜετα λογου γνωσεως και επειδή είμαι στο χώρο.
1)Σε πτησης μεταφορας αεροσκάφους που μέσα είναι μονο οι πιλότοι κι οι αεροσυνοδες, παιζουν γαμησάκια.
2) οι περισσότεροι πιλοτοι στην ετζίαν είναι χωρισμένοι κι έχουν παιδι με κάποια αεροσυνοδό.
3) οι αεροσυνοδες λενε δε με νοιάζει να παντρευτώ, να βρω ενα πιλοτο να κανω παιδί και να μου τα σκάει
4) περιστατικό: σε αεροπλανο σταθμευμενο στη ραμπα, αφου είχαν βγει οι επιβατες και πριν μπουν οι επόμενοι, ο συγκυβερνήτης λεει σε μια αεροσυνοδο " παμε πισω να κάνουμε ενα;" Εννουσε να πανε στην πισω εξοδο στη σκαλα να κανουν ενα τσιγάρο. Η κοπελα πηγε στην τουαλετα και σηκωσε τη φουστα της. Νομισε οτι της πρότεινε γαμησι. Ετσι κατνευθείαν.
5) καποιες είναι και εσκορτ, σε προορισμους που διανυκτερεύουν κανουν τη δουλειά
6) υπήρχε εφαρμογή με το ονομα crew me, εφαρμογή γνωριμιών για πληρώματα με βαση το που διανυκτερεύουν.
Καταλαβαίνετε τι πουταναριο μιλαμε. Πάει η παρτούζα γονατο.
Ντύσιμο, σαν να πηγαίνει στην εκκλησία!Αυτά είναι.... για τους λάτρεις....
Ώρα για...να΄νι!
Όνομα;
All inclusive?
Ποια εταιρεία είναι ρε συ αυτή?
All inclusive?