leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Η Νταιανα ΠΗΔΙΕΤΑΙ, οποτε το ερωτημα που σου κανουν ολοι ειναι αν τη γαμησες.
..."ΠΗΔΙΕΤΑΙ"... τσ τσ τσ...
Πόσο "χοντρός" γίνεσαι ρε αδερφάκι μου!!
καλημερα αναλογως με ποια κοπελα πας...καποιες η καποια συγκεκριμενη που παω οταν θελω μασαζ και μονο μασαζ καλο μονο αυτο ειναι...Δεν έχω πολλές κριτικές αλλά όταν φθάνω στον τελικό προορισμό το αναφέρω(βέβαια όχι στην ψύχρα)και ο νοών νοείτω!!Στην Λυκαβητού ΔΕΝ έχω διαβάσει πολλές κριτικές από φίλους που να γράφουν ότι πήραν αυτό που ήθελαν με την πρώτη συνεδρία...αλλά οι περισσότεροι αφήνουν νε εννοηθεί <ότι χρειάζεται πολύς χρόνος και πολύ χρήμα>...πράγματα τα οποία δεν διαθέτω σε καθημερινή βάση.Επαναλαμβάνω ότι η πρώτη συνεδρία με την Νταιάνα ήταν πολύ καλή και θα την επαναλάβω σύντομα...Αυτά!
Αυτό καταλαβαίνω και εγώ,λογικό ακούγεται...καλημερα αναλογως με ποια κοπελα πας...καποιες η καποια συγκεκριμενη που παω οταν θελω μασαζ και μονο μασαζ καλο μονο αυτο ειναι...
Πασαρελα απο τις διαθεσιμες, εκτος αν πας με κουπονι.Σου τις δείχνει όλες τη πρώτη φορά κ διαλέγεις εσύ η σου πλασάρουν οποία θέλουν?
στο σιγκεκριμενο μαγαζακη πρωτει φορα πρειν απο κανενα μεινα περιπου...μπορο να πο οτι εμινα εντυποσιαμενος απ τον χορο...κοπελα μια ειταν διαθεσιμη ελληνια ξανθια 25αρα κοντουλα με σγουρα ξανθα μαλλια,δειστηχως ονομα δεν θυμαμαι....απο α αρχιζε
δεν πιρα επιδει ιξερα οτι δεν θα παρω κατι παραπανω επιδη δεν με ξεραν.....παντως εμινα εκπληκτος απ την ποικιλια των προγραμματων τους....παντος η κοπελα ανετα την περναγε για το κοριτσι της διπλανης πορτας...τορα που την ξανασκεφτομε νομιζο αρτεμις της λεγαν χορις να μαι 100 εκατο τοις εκατο σοιγουρος...και τι υπηρεσίες πήρες;
Εχω πει σε πολλα θρεντ οτι τα του Κολωνακιου, Λ10 Σ80 Ομ35 κ 44 παλιοτερα Σκ10 Φαλ15 θελουνο συναγωνιστής ειναι σαφής εδωσε 90 για το συγεκριμένο δωμάτιο και ευχαριστημένος έφυγε.
η απόλυτη θέση σου οτι οποιος δεν ...,πιάνεται κότσος ,θα πρέπει να συνοδεύεται με ανάλογη ενημέρωση,που σημαίνειλεπτομέρεις όπως πχ με εξτρα χρήμα περαν της χρέωσης του δωματίου κλπ ή εαν σε γουστάρει ή εαν εισαι παιχτης και παίρνεις μπόνους λόγω επανάληψης κλπ.
με αναδρομή πίσω βλέπω ότι το επαναλαμβάνεις κατά διαστήματα ,χωρίς να λές πώς και γιατί.
κάποτε θα πρεπει να ξεκαθαρίζουμε ότι γράφεται πόσο μάλον όταν αναφερόμαστε σε θεραπευτρια με πολλά χρόνια στο επάγγελμα ,που γράφτηκαν πολλά και διάφορα ,ναι, όχι ,λεσβία κλπ και εάν για μια τόσο παλιά δεν ξέρουμε ακόμη τι πάιζει ,σκεφτείτε για τις νέες αφίξεις τι γίνεται ......................
Εχω πει σε πολλα θρεντ οτι τα του Κολωνακιου, Λ10 Σ80 Ομ35 κ 44 παλιοτερα Σκ10 Φαλ15 θελουν
κανα-δυο, μπορει και τρεις, επισκεψεις, αναλογα την περιπτωση.
Επισης λιγο θαρος-θρασσος να ζητησεις αυτο που θες, τιμη στα 100-110 ευρω αναλογα το δωματιο.
Υπαρχουν διαφορες κοπελες, με ποικιλια υπηρεσιων μπριζολες, καλαμακια, φραπεδες κλπ αλλα σε αυτα
τα μαγαζια αν δε γινεις πελατης δεν λενε ποιες κανουν τι.
Ασάφεια και γενικότητες . Μιλάμε για το συγκεκτιμένο ιδρυμα και για στγκεκριμένη θεραπεύτρια .
Οι τιμές δωματίων ειναι συγκεκριμένες και ο συναγωνιστής αντον55 ,αναφέρει ότι έδοσε 90 ευρώ για το σιάτσου.
Οι περισσότεροι ενημερώνουν ότι πληρώνοντας την στάνταρ τιμή του δωματίου πήραν απο τίποτα έως φραπέ.
Εσύ γράφεις κατ επανάληψη και εισαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ για στάνταρ μπριζόλα
Οκ ενημέρωσε μας τι σημαίνει επιλέον σε χρήμα .ωστε εαν θέλουμε μπριζόλα να την πάρουμε ,για να μάθουμε και εμείς οι πιο άπειροι.Διαφορετικά κάτι δεν πάει καλά ....................
δεν πιρα επιδει ιξερα οτι δεν θα παρω κατι παραπανω επιδη δεν με ξεραν.....παντως εμινα εκπληκτος απ την ποικιλια των προγραμματων τους....παντος η κοπελα ανετα την περναγε για το κοριτσι της διπλανης πορτας...τορα που την ξανασκεφτομε νομιζο αρτεμις της λεγαν χορις να μαι 100 εκατο τοις εκατο σοιγουρος...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ????????????????????
Ευχαριστω για το support φιλε, ειλικρινα!δεν χρειάζεται να πεις κάτι παραπάνω
θέμα χρόνου είναι να ξαναχάσει την ψυχραιμία του και να ξαναμπαναριστεί
το θέμα είναι ότι κάνει κακό και στο μαγαζί και στην...αντί να πάει να παίξει κανά στοίχημα, που τόσο αγαπάει, τη λέει σε έμπειρους παίκτες όπως εσύ gary.
όπως είπα και παραπάνω...θέμα χρόνου
Αυτο το site ειναι πολυ καλυτερο και αξιολογοτερο απο οσο ο ειλικρινης τιτλος του φανερωνει,
ειναι ΚΡΙΜΑ να το χαλαμε...
τα είπες όλα...Σε ολα τα δωματια η μπριζολα 100 και στο σιατσου 110 το ιδιο και στο αδελφακι του Σολ80
ποσο πιο συγκεκριμενος να γινω?
Το ποιες θεραπευτριες το κανουν θα στο πουν μονοι τους μετα απο κανα-δυο επισκεψεις.
Επισης εχουν παρακαλεσει για χαμηλο προφιλ και προσπαθω να το τηρησω.
Δεν γραφω γενικοτητες, εσυ και καποιοι αλλοι δεν θελετε να χαλασετε λεφτα και τα θελετε
ολα στο πιατο, εγω και καποιοι αλλοι να τα χωνουμε και εσυ να πηγαινεις κυριος
και να εχεις μπριζολα με τη 1η
Αν ηξερες μονο ποσους συναγωνιστες εχω ενημερωσει με πμ για γκομενες δηθεν στα "δεν"...
Οσο για το τι δεν παει καλα, μαλλον η τσιγκουνια σου, πηγαινε μερικες φορες και θα δεις!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ????????????????????