xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
συμφωνω και επαυξανω....με την συγκεκριμενη κοπελα με τιποτα το ξερω πολυ καλα γιατι ειναι φιλη μου...
συμφωνω και επαυξανω....με την συγκεκριμενη κοπελα με τιποτα το ξερω πολυ καλα γιατι ειναι φιλη μου...
απορώ για το απόλυτο για μια θεραπεύτρια που κινείται επί χρόνια σ ε ένα χώροι που κάθε μέρα μπαινοβγαίνουν ότι σχέδιο ανδρικά καλούπια μπορεί να γουστάρει μια γυναίκα ,με σκοπό την χαλάρωση ............ Μεγάλοι ,μικροί ,μεσαίοι ,όμορφοι άσχημοι,διάσημοι,επώνυμοι,ματσοί ,........κλπ ,η μπίλια δεν μπορεί κάπου θα κάθεται !!!!συμφωνω και επαυξανω....
ρε μεγαλε ασε μασ που ξερουμε και λιγο παραπανω για την κοπελα...δεν λεμε οτι ειναι η παρθενα μαρια η καλογρια...απλωσ ειναι πρωτη πανω στη δουλεια τησ εχει σπουδασει και πηγαινει εξωτερικο οχι για να τραβαει μαλακιεσ αλλα να παρακολουθει σεμιναρια μαζαζ μπηκεσ...απορώ για το απόλυτο για μια θεραπεύτρια που κινείται επί χρόνια σ ε ένα χώροι που κάθε μέρα μπαινοβγαίνουν ότι σχέδιο ανδρικά καλούπια μπορεί να γουστάρει μια γυναίκα ,με σκοπό την χαλάρωση ............ Μεγάλοι ,μικροί ,μεσαίοι ,όμορφοι άσχημοι,διάσημοι,επώνυμοι,ματσοί ,........κλπ ,η μπίλια δεν μπορεί κάπου θα κάθεται !!!!
ήμαρτον ούτε για αδελφή του ελέους να μιλάγαμε ........
ρε μεγαλε ασε μασ που ξερουμε και λιγο παραπανω για την κοπελα...δεν λεμε οτι ειναι η παρθενα μαρια η καλογρια...απλωσ ειναι πρωτη πανω στη δουλεια τησ εχει σπουδασει και πηγαινει εξωτερικο οχι για να τραβαει μαλακιεσ αλλα να παρακολουθει σεμιναρια μαζαζ μπηκεσ...
και εμείς αγαπήσαμε ,αλλά δεν κάναμε έτσι.
μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί ότι στο ίδρυμα αυτό δεν πάνε ασθενείς για φυσιοθεραπεία ,αλλά για minimum φραπέ και όχι μόνο ..... και όποια θεραπεύτρια δεν συμμορφώνετε με την πολιτική του ιδρύματος απομακρύνεται άμεσα.Η φίλη σου κτυπάει κάρτα εκεί από την εποχή της ομήρου ,που τους είχαν μαζέψει τότε ......και σε διπλά συμμετέχει .......κλπ .Μην το πας άλλο γιατί είναι μια χαρά κοπέλα και την βγάζεις στην σέντρα ,άρα κακό της κάνεις !!!
έχεις καμία σχέση με τον qw3;
γιατί αρχηγέ είδες κάτι που δεν σου κάθεται
ε όλο και κάτι θα είδα πρόεδρε...
α, τώρα που το θυμήθηκα, μήπως ξέρεις και τον skl9 (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς);
καλά είσαι πολύ γάτος ,σε παραδέχομαι !!!!!
οι μισοί εδώ μέσα γνωρίζονται μεταξύ τους ,αρκετοί είναι αβανταδόρου και οι υπόλοιποι κυνηγοί
εσύ πες μας γιατί ψάχνεσαι και σε πια κατηγορία ανήκεις
φιλαρακο ασε τα παραμυθια και αλλου εξυπναδεσ ειπεσ τη γνωμη σου και μεχρι εκει...τα περι αγαπησ και σεντρεσ και ιστοριεσ για αγριουσ πεσ τα στα παιδακια...και εμείς αγαπήσαμε ,αλλά δεν κάναμε έτσι.
μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί ότι στο ίδρυμα αυτό δεν πάνε ασθενείς για φυσιοθεραπεία ,αλλά για minimum φραπέ και όχι μόνο ..... και όποια θεραπεύτρια δεν συμμορφώνετε με την πολιτική του ιδρύματος απομακρύνεται άμεσα.Η φίλη σου κτυπάει κάρτα εκεί από την εποχή της ομήρου ,που τους είχαν μαζέψει τότε ......και σε διπλά συμμετέχει .......κλπ .Μην το πας άλλο γιατί είναι μια χαρά κοπέλα και την βγάζεις στην σέντρα ,άρα κακό της κάνεις !!!
εγώ απλά είμαι ΕΝΑ μέλος του φόρουμ
επειδή όμως διακρίνω ότι θίχθηκες, απλά μια ερώτηση έκανα...
η ενημέρωση που κάνεις για το μαγαζί είναι πολύ ενδιαφέρουσα, το ίδιο ισχύει για τον qw3 και τον skl κάτι
Χίρομαι σου αρέσει η ενημέρωση ,γράψε και εσύ την δική σου ως πιο έμπειρος και περπατημένος ,αντί να κάνεις στατιστική τι γράφει ο χ ή ο ψ ή ο ζ. Πες μας την άποψη σου και σταμάτα να κάνεις το λαγωνικό .........εξάλλου πολλών εδώ αναρτήσεις μοιάζουν ,αλλά αυτό δεν απασχολεί κανένα ,αρκεί να ενημερώνονται σωστά.Αναμένω με ενδιαφέρον την δική σου ενημέρωση και αν γνωρίζεις να υπάρχουν νέες αφίξεις στο ίδρυμα
Με χαρά βλέπω ότι συναγωνιστής κάνει μια ενημέρωση για το ίδρυμα ,γιατί τον τελευταίο καιρό γίνεται μόνο κριτική με ποιόν μοιάζει η γραφή του ενός σε σχέση με κάποιου άλλου και θεωρίες άσχετες με ενημέρωση .Δηλαδή γράφουμε για να γράφουμε και να ανεβαίνει ο αριθμός ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ μας.
Μάλλον λόγω κρίσης φαίνεται πολλοί γράφουν για να γράφουν και διαβάζουν ,αλλά πολύ λίγοι πάνε από εκεί και γιαυτό οι αναφορές εστιάζονται στις δύο πιο παλιές και δεν διαβάζω τίποτα για το νέο ανανεωμένο υπάρχον ράστερ.
εσύ που πηγαίνεις ενημέρωσε μας για το ρόστερ λοιπόν
υπάρχει δική μου ενημέρωση λίγο πιο πάνω ,αλλά η τάση σου να το παίζεις πονηρός σε κάνει μόνο να γράφεις γενικώς και αορίστως μια και φαίνεται ούτε τον χώρο δεν έχεις δει.Η στάση σου αυτή αποθαρρύνει συναγωνιστές που ξέρω να μπαίνουν και να ενημερώνουν γιατί βλέπουν ότι στο τέλος μπορεί και να τους αφήσουν σπόντες κάποιοι που ούτως ή άλλως δεν θα πάνε εκεί.Αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται βρίσκουν τον τρόπο και ενημερώνονται (PM) κλπ.