Αν θελησω να σε πω ρατσιστη, θα σε πω στα ισα, δεν θα σε ειρωνευτω οπως εκανες εσυ με μενα.πολύ υπεράνω βλέπω και πλαγίως πλην σαφώς μας λες και ρατσιστές
εσύ μπορείς να το παίζεις << ο καλός μύλος όλα τα αλέθει >>
εγώ έχω άλλη θεωρία και η συγκεκριμένη γεωγραφική αναφορά με ξενερώνει καλώς ή κακώς και μάλιστα σε ιδρύματα που θέλουν να έχουν ένα επίπεδο...
είναι τυχαίο ότι σε κάποια ιδρύματα διαφημίζουν τις Ελληνίδες και μάλιστα έχουν υψηλότερο κασέ (πχ Κωνσταντίνα - Βενιζέλου)
και στο ίδρυμα αυτό η Ελληνίδα Ιφιγένεια έχει κασέ αλμυρό.......
τώρα για τον φίλο που ζητάει λεπτομέρειες ,έχω να πω ότι δεν υπάρχει στάνταρ φάση στο ίδρυμα .ο κάθε παίχτης ανάλογα την προσωπικότητα του ,την εμπειρία του στον χώρο και την τσέπη του εισπράττει (πάντως όταν κάποιοι χαλάνε την πιάτσα και δίνονται 300 για φραπέ !!!!!! ,εσείς περιμένετε με τα 80 και τα 90 μόνο για την επίσκεψη .............. )
μόνοι μας βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας
Επισης προτιμω μια ομορφη και καθαρη αλβανη, απο μια ασχημη ή βρωμιαρα, Ελληνιδα ή δεν ξερω και 'γω απο που...
Αμα βρωμας ή εισαι μπαζο και απο το Μονακο να εισαι, απο μενα εχεις φαει Χ.
Οσο για το αλμυρο κασε της Ιφιγενειας, για πες μας ποσό, διοτι εγω μ'αυτη δεν καταφερα τιποτα και δεν ξερω να παιζει
τιποτα περαν του φραπε, οποτε τα αλμυρα κασε τα ακουω βερεσε.
Επισης για τη Μυρσινη, απ'οπου και να 'ναι, εμενα μου φανηκε σωστη σαν συμπεριφορα, χωρις ψευτο-υπονοουμενα για να σε
βαλει στο δωματιο και να σου φαει τσαμπα το 80-90ρι οπως αλλες και μετα να σου πει, "δεν καταλαβα... δεν καταλαβες..."