Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 631K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ανοιχτοχέρης ήμουνα. Τώρα με την κρίση δεν είμαι.Ασε που δε ζώ πια Ελλάδα. Ενημερωμένος ναι είμαι. Από 18 χρονών και τώρα 54 απολαμβάνω πάσης φύσεως υπηρεσίες. Από το πρώτο του χώρου στην Βεϊκου 8 αρχές του 80, και μετά ένα δεύτερο που ξεφύτρωσε στου διαόλου τη μάνα στα Πατήσια στην Πλατεία Παπαδιαμάντη.( Θα θυμούνται οι συνομίληκοι μου αν κι εκείνοι ασχολήθηκαν από τότε).. Οπως αντιλαμνάνεσαι αγαπητέ τα έχω δει σχεδόν όλα... Προσωπικά σε μασατζίδικα πηγαίνω πιο πολύ για το μασαζ.. και όταν η λαδοκόρη μου κάνει κλικ ανάλογα κρίνω και αποφασίζω. Ωστόσο και σε αυτό δώσε σημασία, λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης μου έχω αποκτήσει άλλες σχέσεις τόσο με τις εκάστοτε αφεντικίνες ή σερίφισες είτε με κάποιες από τις λαδοκόρες.. ( και δεν ήταν λίγες). Σχέσεις οικειότητας..και κυρίως εμπιστοσύνης και σεβασμού.. Οπότε πλην ελαχίστων περιπτώσεων πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνονταν. Αυτά είναι απλή λογική, όχι αστροφυσική. Και θα μου επιτρέψεις να μην αναφερθώ στην Έφη ή στην κάθε Έφη. Οπως είπα αυτό είναι θέμα συννενόησης μεταξύ της κάθε λαδοκόρης που αποφασίζει αποκλειστικά εκείνη πως θα πορευτεί και του πελάτη.. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Ενώ το πήγες ωραία παραπάνω και για συγκεκεριμένη λαδοκόρη μιλάς με λεπτομέρειες κλπ ,τώρα τα άλλαξες πάλι μιλάς ότι δεν ζεις εδώ κλπ. Άντε τώρα να βγάλεις άκρη.Εγώ μίλησα ,αφού περιγράφεις και μπαίνεις σε λεπτομέρειες , ότι μία φορά δεν σου έκατσε και την σχόλασες ,τώρα μιλάς ότι σε ενδιαφέρει μόνο το μασάζ και δεν αναφέρεσαι σε τι κάνει η κάθε λαδοκόρη. Ως ώριμος  που δηλώνεις θα πρέπει να έχεις μια κοινή γραμμή γιατί έτσι αλληλοδιαψεδευσαι και δεν κάνει. Μάλλον την έχεις άχτι την λεγάμενη και την δίνεις στεγνά και αν συμβαίνει αυτό δεν συμβαδίζει με την ηλικία σου. Οταν έλθες πάντως στην πατρίδα και πας ας κάνεις μια συνεδρία με Έφη και μας ενημερώνεις τι είδες,έκανες κλπ και πόσο νευρικό εργαλείο είναι ή δεν είναι.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ενώ το πήγες ωραία παραπάνω και για συγκεκεριμένη λαδοκόρη μιλάς με λεπτομέρειες κλπ ,τώρα τα άλλαξες πάλι μιλάς ότι δεν ζεις εδώ κλπ. Άντε τώρα να βγάλεις άκρη.Εγώ μίλησα ,αφού περιγράφεις και μπαίνεις σε λεπτομέρειες , ότι μία φορά δεν σου έκατσε και την σχόλασες ,τώρα μιλάς ότι σε ενδιαφέρει μόνο το μασάζ και δεν αναφέρεσαι σε τι κάνει η κάθε λαδοκόρη. Ως ώριμος  που δηλώνεις θα πρέπει να έχεις μια κοινή γραμμή γιατί έτσι αλληλοδιαψεδευσαι και δεν κάνει. Μάλλον την έχεις άχτι την λεγάμενη και την δίνεις στεγνά και αν συμβαίνει αυτό δεν συμβαδίζει με την ηλικία σου. Οταν έλθες πάντως στην πατρίδα και πας ας κάνεις μια συνεδρία με Έφη και μας ενημερώνεις τι είδες,έκανες κλπ και πόσο νευρικό εργαλείο είναι ή δεν είναι.

Εχεις δίκιο αν κάπου δεν ήμουνα αρκετά σαφής. Η κατάσταση έχει λοιπόν ως εξής.

Α) Με ενδιαφέρει το μασάζ αλλά και το καλαμάκι εφόσον κρίνω πως η λαδοκόρη μου πάει τόσο εμφανισιακά όσο και ως χαρακτήρας. Με ένα όμορφο παγόβουνο δεν θα πήγαινα με τίποτα. Τόχω κάνει και κλαίω τα λεφτά μου.
Β) Ζω στο εξωτερικό εδώ κι ένα χρόνο περίπου. Μέχρι τότε το απολάμβανα πλήρως. Θυμάμαι πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις.
Γ) Δεν πήγα με όλες τις λαδοκόρες. Παρότι αρκετές ήταν καταφανώς εξυπηρετικές όπως προείπα επεδίωκα να περάσω ακομη πιο όμορφα με αυτές που προτιμούσα με βάση τα προσωπικά μου κριτήρια.
Δ) Η μία που ξαπόστειλα ήταν κάποια που ήθελα πολύ απλά αρνιότανε πεισματικά να πνίξει το κουνέλι. Δεν αναφέρθηκα σε ποιά ούτε θα πω.. γιατί κάλιστα , ότι δεν ήθελε να δώσει σε μένα μπορεί απλόχερα να το δίνει σε άλλους γιατί της αρέσουν..κάτι που είναι απόλυτα σεβαστό.
Ε) Δεν αλληλοδιαψεύδομαι... Απλά δεν ήμουνα αρκετά σαφής
Ζ) Αν μου επτρέπεις , από που κατάλαβες πως δίνω στεγνά την συγκεκριμένη επειδή δεν μου κάθισε... ? Κατ αρχήν όπως είπα δεν πήγα με όλες... είτε γιατί καποίες δεν μου άρεσαν είτε γιατι κάποιες ήταν πάντα απασχολημένες.. Σε μέρη όπως της Κυρά Λένης δεν πας 24/7, ούτε είναι δοκιμαστήριο...
Η) Για να τελειώνουμε και μην το πεδεύουμε... αν προσέξεις το σχόλιο στο οποίο έκανα την αρχική αναφορά...για ένα ξανθό πιπίνι, είχε δύο σκέλη.. Το ένα πως δεν παρέχει επιθμητές υπηρεσίες... το δεύτερο πως δεν έχει ίδέα για το τι γίνεται εκεί... Το δεύτερο σχολιάσα... και όχι το ό,τι δεν κάθεται... Λες να μην έχει πάρει ιδέα ? Η λες να μην τα κουβεντιάζουνε σαν φιλενάδες τα κορίτσια μεταξύ τους ?
Θ) Το επαναλμβάνω.. Δεν θα μιλήσω για την Εφη και για καμμιά Εφη. Ελπίζω να μου επιτρέπεις να είμαι διακριτικός...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
με 1220!!! αγορασμενα κουπονια λετε να χουν χρονο η ορεξη οι κοπελες....εκει θα χουν σκασει απ τη πολλη δουλεια...το μαγαζι σουπερ μαρκετ εγινε μου φαινεται!!!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
με 1220!!! αγορασμενα κουπονια λετε να χουν χρονο η ορεξη οι κοπελες....εκει θα χουν σκασει απ τη πολλη δουλεια...
Oι κοπελες ειναι αρκετες...
και εχουν ΚΑΙ χρονο... ΚΑΙ ορεξη...
αλλα θελουν και αρκετα €€€€€€€€.....
Με το κουπονι απλα δεν παιζει.... :pipa1: :fuck1:

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Oι κοπελες ειναι αρκετες...
και εχουν ΚΑΙ χρονο... ΚΑΙ ορεξη...
αλλα θελουν και αρκετα €€€€€€€€.....
Με το κουπονι απλα δεν παιζει.... :pipa1: :fuck1:

το ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση για :pipa1: :fuck1: :tits: απλα για ενα καλο μασαζακι και κουβεντα....και οτι προκηψει....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
το ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση για :pipa1: :fuck1: :tits: απλα για ενα καλο μασαζακι και κουβεντα....και οτι προκηψει....
Προεδρε αν δεν "ασημωσεις" χλωμο το βλεπω... αλλα ΕΣΥ αποφασιζεις...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
..τουλαχιστον θα ευχαριστηθεις πολυ καλο μασαζ.. σε αψογο χωρο.. με ενα πολυ ωραιο μουνακι! ;)

Επισκέπτης
..τουλαχιστον θα ευχαριστηθεις πολυ καλο μασαζ.. σε αψογο χωρο.. με ενα πολυ ωραιο μουνακι! ;)

για να μην μπερδευόμαστε
το μαγαζί έγινε για να λειτουργεί με συγκεκριμένη φιλοσοφία και στρατηγική και όποιος αντέχει παίζει.
άλλος πάει εκεί για αποτρίχωση ,άλλος για μασάζ ,άλλος για σάουνα  κλπ και ότι άλλο ήθελε προκύψει
πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα συνεδρία με Μυρσίνη στο καλύτερο ίσως δωμάτιο των ιδρυμάτων το σιατσου.
Αποτέλεσμα συνεδρίας πολύ καλό , κόστος 90 λόγω δωματίου
Λόγω καθυστέρησης δεδομένου ότι η θεραπεύτρια είχε πελάτη ,στην αναμονή συνομιλία με Νταιαννα που ήταν ρεσεψιόν .Ανέφερα τις πρόσφατες δημοσιεύσεις σχετικά με αυτήν ,αντίδραση ψύχραιμη και απάντηση ουδέν σχόλιο ,ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Συμπέρασμα η συγκεκριμένη ,χωρίς να είναι η γκόμενα που σε εντυπωσιάζει ,είναι σε επίπεδο πολύ πάνω για τον χώρο αυτό ,βγάζει μια ποιότητα στην ομιλία της (έχει βελτιώσει και τα ελληνικά της)και δεν φαίνεται τόσο χύμα ,όσο κάποιοι την παρουσιάζουν. Ακόμη τονίζω σε συνεδρία μαζί της στο παρελθόν ,με εντυπωσίασε το μασάζ που ξέρει ,με κινήσεις και δύναμη επαγγελματία ,πήγα με αυχένα πιασμένοι και έφυγα θεραπευμένος.....
Υποσχέθηκα την επόμενη φορά να την κλείσω σε διπλό με την Μερσίνη και με ευχαρίστησε .
Τελειώνοντας φίλε αν σας αρέσει το χύμα και πάτε με αντικειμενικό και μόνο στόχο την μπριζόλα ,μάλλον δεν είναι το κατάλληλο μαγαζί για εσάς .

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πες μας και λίγα πράγματα για την εμφάνιση της Μυρσίνης

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Πες μας και λίγα πράγματα για την εμφάνιση της Μυρσίνης
Αδυνατη -οχι κοκκαλο- μελαχροινη, με σπαστο μακρυ μαλλι, γυρω στο 1,65-70 και καμια 25-26 χρονων.
Καλο μασαζ αλλα δυσκολη "εδρα"

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
τα είπες όλα gary...

ευχαριστώ ;)

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αδυνατη -οχι κοκκαλο- μελαχροινη, με σπαστο μακρυ μαλλι, γυρω στο 1,65-70 και καμια 25-26 χρονων.
Καλο μασαζ αλλα δυσκολη "εδρα"
Δεν γνωριζω τη συγκεκριμενη, αλλα η κυραΛενη παντα ειχε ομορφες κοπελες!!!

Συνημμένα

• mirsini.jpg
    mirsini.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 20

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
για να μην μπερδευόμαστε
το μαγαζί έγινε για να λειτουργεί με συγκεκριμένη φιλοσοφία και στρατηγική και όποιος αντέχει παίζει.
άλλος πάει εκεί για αποτρίχωση ,άλλος για μασάζ ,άλλος για σάουνα  κλπ και ότι άλλο ήθελε προκύψει
πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα συνεδρία με Μυρσίνη στο καλύτερο ίσως δωμάτιο των ιδρυμάτων το σιατσου.
Λόγω καθυστέρησης δεδομένου ότι η θεραπεύτρια είχε πελάτη ,στην αναμονή συνομιλία με Νταιαννα που ήταν ρεσεψιόν .Ανέφερα τις πρόσφατες δημοσιεύσεις σχετικά με αυτήν ,αντίδραση ψύχραιμη και απάντηση ουδέν σχόλιο ,ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Συμπέρασμα η συγκεκριμένη ,χωρίς να είναι η γκόμενα που σε εντυπωσιάζει ,είναι σε επίπεδο πολύ πάνω για τον χώρο αυτό ,βγάζει μια ποιότητα στην ομιλία της (έχει βελτιώσει και τα ελληνικά της)και δεν φαίνεται τόσο χύμα ,όσο κάποιοι την παρουσιάζουν. Ακόμη τονίζω σε συνεδρία μαζί της στο παρελθόν ,με εντυπωσίασε το μασάζ που ξέρει ,με κινήσεις και δύναμη επαγγελματία ,πήγα με αυχένα πιασμένοι και έφυγα θεραπευμένος.....
Υποσχέθηκα την επόμενη φορά να την κλείσω σε διπλό με την Μερσίνη και με ευχαρίστησε .
Τελειώνοντας φίλε αν σας αρέσει το χύμα και πάτε με αντικειμενικό και μόνο στόχο την μπριζόλα ,μάλλον δεν είναι το κατάλληλο μαγαζί για εσάς .

το εχω πει πολλες φορες...ολα τα μαγαζια δεν ειναι τα ιδια!!!

οταν πας για μπριζολα ξερεις ποιο κουδουνι θα χτυπησεις

οταν παω θα παω για την συνεδρια θα το απολαυσω το μασαζ και και εχετε ρεπορταζ

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Υπαρχουν πολλα αλβανακια, που δυσκολα τα καταλαβαινεις, γιατι εχουν μεγαλωσει εδω, μερικες εχουν γεννηθει εδω,
εχουν παει σχολειο, κανουν παρεα με ελληνιδες κλπ κλπ
Για αυτα ειδικα τα κοριτσια, δεν εχει και πολυ σημασια απο που ειναι, αλλα αν τα "βρισκεις" μαζι τους.
Πολλες μαλιστα απο κρυβουν την καταγωγη τους, εξαιτιας του ρατσισμου που επικρατει στη Ελλαδα εναντιον των αλβανων,
καλως ή κακως, δεν θα ηθελα να μπω στη διαδικασια αυτη τη στιγμη...
Υποψην δεν εχω ιδεα απο που ειναι η Μυρσινη κι ουτε με νοιαζει ιδιαιτερα...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
για να μην μπερδευόμαστε

Δεν μας είπες όμως εκτός απο το μασαζ είχε και τίποτα άλλο?

Επισκέπτης
Υπαρχουν πολλα αλβανακια, που δυσκολα τα καταλαβαινεις, γιατι εχουν μεγαλωσει εδω, μερικες εχουν γεννηθει εδω,
εχουν παει σχολειο, κανουν παρεα με ελληνιδες κλπ κλπ
Για αυτα ειδικα τα κοριτσια, δεν εχει και πολυ σημασια απο που ειναι, αλλα αν τα "βρισκεις" μαζι τους.
Πολλες μαλιστα απο κρυβουν την καταγωγη τους, εξαιτιας του ρατσισμου που επικρατει στη Ελλαδα εναντιον των αλβανων,
καλως ή κακως, δεν θα ηθελα να μπω στη διαδικασια αυτη τη στιγμη...
Υποψην δεν εχω ιδεα απο που ειναι η Μυρσινη κι ουτε με νοιαζει ιδιαιτερα...

πολύ υπεράνω βλέπω και πλαγίως πλην σαφώς μας λες και ρατσιστές
εσύ μπορείς να το παίζεις << ο καλός μύλος όλα τα αλέθει >>
εγώ έχω άλλη θεωρία και η συγκεκριμένη γεωγραφική αναφορά με ξενερώνει καλώς ή κακώς και μάλιστα σε ιδρύματα που θέλουν να έχουν ένα επίπεδο...
είναι τυχαίο ότι σε κάποια ιδρύματα διαφημίζουν τις Ελληνίδες και μάλιστα έχουν υψηλότερο κασέ (πχ Κωνσταντίνα - Βενιζέλου)
και στο ίδρυμα αυτό η Ελληνίδα Ιφιγένεια έχει κασέ αλμυρό.......

τώρα για τον φίλο που ζητάει λεπτομέρειες ,έχω να πω ότι δεν υπάρχει στάνταρ φάση στο ίδρυμα .ο κάθε παίχτης ανάλογα την προσωπικότητα του ,την εμπειρία του στον χώρο και την τσέπη του εισπράττει (πάντως όταν κάποιοι χαλάνε την πιάτσα και δίνονται 300 για φραπέ !!!!!! ,εσείς περιμένετε με τα 80 και τα 90 μόνο για την επίσκεψη ..............  )

μόνοι μας βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom