Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 631K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.180
Πόντοι
5.916
Απ όσες φορές έχω πάει στην Κυρά Λένη... μόνο μία δεν έκατσε.... και πολύ απλά μπήκε η συγκεκριμένη στον μαυροπίνακα...

σιγά τη πατόλα ρε παιδιά!!!!!!!!που κάνετε έτσι!!!!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή ρουφήχτρα.
Είναι για μερικούς αγαπούληδες που αφού σκάσουν όσα παραπάνω καταφέρει να τους πάρει, μετά την πηδάνε και νομίζουν ότι αυτός και μόνο την κατάφερε την παρθένα......
Αυτό κατάλαβες αγαπητέ μου ? Η κοπέλα μια χαρά συνεννοήσιμη είναι. Ούτε αγαπούλες ούτε αγκαλίτσες.. Λες τι θές σου λέει τι θέλει  διαπραγματεύεσαι κι αν καταφέρεις να συμφωνήσεις ( όσο βαστάει η τσέπη σου) πας.. Αν όχι, την στέλνεις από εκεί που ήρθε... Τόσο απλά... Οπως λέει και η παραοιμία όσο δεν πιάνει η αλεπού πηδάει και τα πιάνει..

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σιγά τη πατόλα ρε παιδιά!!!!!!!!που κάνετε έτσι!!!!
Δεν κάνουμε έτσι... Απλά απαντήσαμε πως η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα... να προχρήσει. Δεν είπε κανείς πως είναι θεά. Το πιο βασικό ωστόσο είναι πως , οι λαδοκόρες πολυτελείας είναι σαν τα σκυλιά.. Αν το σκυλί μυρίσει φόβο σου όρμησε.. Ετσι και η λαδοκόρη... Αν δει τη λιγούρα στο μάτι σ' εγδαρε... Προσοχή λοιπόν.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε παιδες πολυ ομιχλη για αυτο το μαγαζι παιζει
δλδ δινεις 80 η 100 και μπορει και να μην φας..
η τρως σιγουρα κ απλα δε το λενε εδω μεσα
γιατι δε θελει η κυρα λενα να γινει το μαγαζι
κεντρο διερχομενων?

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδες πολυ ομιχλη για αυτο το μαγαζι παιζει
δλδ δινεις 80 η 100 και μπορει και να μην φας..
η τρως σιγουρα κ απλα δε το λενε εδω μεσα
γιατι δε θελει η κυρα λενα να γινει το μαγαζι
κεντρο διερχομενων?
  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• grifoi.jpg
    grifoi.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 28

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Πηγα κουπονατος...
Αψογες υπηρεσιες.. πολυ καλες κ ομορφες κοπελες.. αλλα μονο μασαζ!!! :headbang:
Αν κ διακριτικα προσπαθησα για κατι παραπανω... δεν...
Γνωρισα Ευα νεα κοπελα εκει.. γυρω στα 24... υπεροχο μουνακι.. ξαν8ουλι.. με πολυ ωραιο κορμακι με καμπυλες.. δεν εδειξε να ξερει τι γινεται εκει μεσα... οποιος το παρει αυτο θα ειναι μαγκας..! :sunglasses:
Κ μια Μανια-νομιζω- μελαχροινη αδυνατη... αψογο μασαζ.. αλλα λιγο απομακρη..
25€/για 1+ωρα..τελειου επαγγελματικου μασαζ..στον καλυτερο χωρο της Αθηνας...
ε.. καλα ειναι! :sunglasses:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Tην εχεις παρει παιχτη..? :think:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Που πάτε ρε μόρτες με κουπόνι; Στη φοιτητική εστία για menu?
Καλό promo της Ελένης. Σε βάζει στο τρυπάκι με το κουπόνι και μόλις δεις το μέλι ορέγεσαι για γλύψιμο....
Έχει για όλους! Κι όπως λέει κι ο Επίτιμος...."του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ΠΟΤΕ!" :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Που πάτε ρε μόρτες με κουπόνι; Στη φοιτητική εστία για menu?
Καλό promo της Ελένης. Σε βάζει στο τρυπάκι με το κουπόνι και μόλις δεις το μέλι ορέγεσαι για γλύψιμο....
Έχει για όλους! Κι όπως λέει κι ο Επίτιμος...."του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ΠΟΤΕ!" :2funny:
Για 1+ωρα μασαζ.. σε τετοιο χωρο.. με τετοια ευγένεια.. κ τετοια περιποιηση...
ε..25 εβρουδακια ειναι VFM...
Τωρα αμα θελουν 80αρες κ 100σταρες για να προχωρησεις παρακατω... ε..ευχαριστω.. δεν 8α παρω!!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Τωρα αμα θελουν 80αρες κ 100σταρες για να προχωρησεις παρακατω... ε..ευχαριστω.. δεν 8α παρω!!!
Καλά τα γράφεις Alex, πες μου όμως, πως νιώθεις να σε πασπατεύει και να σε μαλάζει ένα πλάσμα που ξέρεις ότι δεν μπορείς να το έχεις για Β' ημίχρονο...Χαρακίρι λέμε...κι επειδή η καύλα φταίει για τα δεινά του άντρα, ποιοί είμεθα εμείς που θα σπάσουμε την παράδοση;

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
... ποιοί είμεθα εμείς που θα σπάσουμε την παράδοση;
:2funny:
Φιλε..  2 πραγματα μισω περισσοτερο...
Τις γυναικες ψωνια...
και τους ανδρες δουλους... που κανουνε σαν λιγουρια για μουνι...λες κ δεν εχουν ξαναδει...

Και επειδη με ρωτησες πως νιωθω που δεν 'έφαγα' εκει..
no problem..
Πηγα μερικα στενα παρακατω... και εφαγα καλα....!!!! ;) :sunglasses:
(δες κριτικη για Ξενια..Στουρναρη)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Καπως ετσι ειναι φιλε...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
:2funny:
Φιλε..  2 πραγματα μισω περισσοτερο...
Τις γυναικες ψωνια...
και τους ανδρες δουλους...
+1924!!!!
Ειδικά οι μουνοδούλοι είναι για να τους κλαις!
Για τους εγκεφαλικούς όμως τύπους, το περιβάλλον της Ελενας προδιαθέτει μια μυσταγωγία που δεν θα ήθελες να χάσεις. Δε μιλάμε για κομπρέσορες και άλλες τορναδόρικές εργασίες... Αλλά για τον αισθησιασμό που σε κυριεύει σε τέτοιο περιβάλλον. Προσωπικά θα έμενα ευχαριστημένος με ένα καλό μασάζ στα οικονομικά πλαίσια που προαναφέρονται και δεν θα ενέδιδα σε περαιτέρω διαδικασίες με χρεώσεις τρόικας!

Επισκέπτης
Αυτό κατάλαβες αγαπητέ μου ? Η κοπέλα μια χαρά συνεννοήσιμη είναι. Ούτε αγαπούλες ούτε αγκαλίτσες.. Λες τι θές σου λέει τι θέλει  διαπραγματεύεσαι κι αν καταφέρεις να συμφωνήσεις ( όσο βαστάει η τσέπη σου) πας.. Αν όχι, την στέλνεις από εκεί που ήρθε... Τόσο απλά... Οπως λέει και η παραοιμία όσο δεν πιάνει η αλεπού πηδάει και τα πιάνει..

Αγαπητέ εγώ δεν κατάλαβα την θεωρία σου.Δηλαδή μας λες να βάλουμε στο παντελόνι από 200+ ευρώ και να πάμε στο συγκεκριμένο ίδρυμα για να μπριζολιάσουμε την συγκεκριμένη ή όποια άλλη, για 15 λεπτά και μετά να το λέμε στον αέρα ,ως κατόρθωμα ,την ώρα που υπάρχει παντού πείνα !!!!!!!
Με τόσα μάγκα μου κλείνεις το καλύτερο κολ γκερλ ,μιλάμε για θεές και πας στην ξενοδοχειάρα σου και μπριζολιάζεις μέχρι όσο αντέξεις !!!!!
Πάντως αν ανατρέξετε πίσω στις υπάρχουσες αναρτήσεις κατά καιρούς γίνεται κάθε τόσο μια μανούρα για την συγκεκριμένη και συμμετέχουν και τα ίδια πρόσωπα ή κάτι πολύ φρέσκα που μετά εξαφανίζονται.......Εμένα αυτό μου λέει ή κάποιοι την κράζουνε...... ή την διαφημίζουνε .......για τους δικούς τους λόγους και αυτό δεν είναι ενημέρωση αλλά παραπληροφόρηση.

Επισκέπτης
+1924!!!!
Ειδικά οι μουνοδούλοι είναι για να τους κλαις!
Για τους εγκεφαλικούς όμως τύπους, το περιβάλλον της Ελενας προδιαθέτει μια μυσταγωγία που δεν θα ήθελες να χάσεις. Δε μιλάμε για κομπρέσορες και άλλες τορναδόρικές εργασίες... Αλλά για τον αισθησιασμό που σε κυριεύει σε τέτοιο περιβάλλον. Προσωπικά θα έμενα ευχαριστημένος με ένα καλό μασάζ στα οικονομικά πλαίσια που προαναφέρονται και δεν θα ενέδιδα σε περαιτέρω διαδικασίες με χρεώσεις τρόικας!
:birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Δεν κάνουμε έτσι... Απλά απαντήσαμε πως η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα... να προχρήσει. Δεν είπε κανείς πως είναι θεά. Το πιο βασικό ωστόσο είναι πως , οι λαδοκόρες πολυτελείας είναι σαν τα σκυλιά.. Αν το σκυλί μυρίσει φόβο σου όρμησε.. Ετσι και η λαδοκόρη... Αν δει τη λιγούρα στο μάτι σ' εγδαρε... Προσοχή λοιπόν.

Μια και σε βλέπω ενημερωμένο ,ανοιχτοχέρη και άφοβο ,ενημέρωσε μας σχετικά με την ωραίο λαδοκόρη, την Έφη ,ελληνικής προέλευσης θεραπεύτρια, που παίζει μπάλα  στο ίδρυμα χρόνια τώρα και τα απαιτούμενα για γκολ. Μην αρχίσουμε τώρα ότι δεν και λοιπά γιατί είσαι απόλυτος ,ότι άμα πας φορτωμένος στο συγκεκριμένο ίδρυμα ,σκοράρεις χωρίς πρόβλημα. Ας μας δώσει συμπληρωματικά ενημέρωση του και ο άλλος συναγωνιστής που συμφωνεί και συμπληρώνει τις θέσεις σου αναφορικά με το τι παίζει στο ίδρυμα και τις λαδοκόρες.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητέ εγώ δεν κατάλαβα την θεωρία σου.Δηλαδή μας λες να βάλουμε στο παντελόνι από 200+ ευρώ και να πάμε στο συγκεκριμένο ίδρυμα για να μπριζολιάσουμε την συγκεκριμένη ή όποια άλλη, για 15 λεπτά και μετά να το λέμε στον αέρα ,ως κατόρθωμα ,την ώρα που υπάρχει παντού πείνα !!!!!!!
Με τόσα μάγκα μου κλείνεις το καλύτερο κολ γκερλ ,μιλάμε για θεές και πας στην ξενοδοχειάρα σου και μπριζολιάζεις μέχρι όσο αντέξεις !!!!!
Πάντως αν ανατρέξετε πίσω στις υπάρχουσες αναρτήσεις κατά καιρούς γίνεται κάθε τόσο μια μανούρα για την συγκεκριμένη και συμμετέχουν και τα ίδια πρόσωπα ή κάτι πολύ φρέσκα που μετά εξαφανίζονται.......Εμένα αυτό μου λέει ή κάποιοι την κράζουνε...... ή την διαφημίζουνε .......για τους δικούς τους λόγους και αυτό δεν είναι ενημέρωση αλλά παραπληροφόρηση.

Πάλι δεν κατάλαβες τι έγραψα και αλλάζεις θέμα η μάλλον καταλαβαίνεις ο,τι θέλεις να καταλάβεις.  Λέω ξεκάθαρα πως διαπραγματεύεσαι κι αν τα βρείς κάθεσαι αν δεν τα βρεις την στέλνεις αδιάβαστη. Δεν είναι αστροφυσική θεωρία...ούτε σταυρόλεξο για διάννοιες. Και δεν μιλάμε για call girl για μασατζίδικο μιλάμε. Ποιός μίλησε για call girl...?  Οσο για το πόσα, πότε και που τα σκάει ο καθένας αυτό είναι αποκλειστικά δικός του λογαριασμός.. Δεν υπάρχει καμμιά παραπληροφόρηση... Πολύ απλά μην τσιμπάτε... αλλά προφανώς τα θέλει ο κώλος μερικών πάνε, μανουριάζονται και μετά σκούζουνε σα δαρμένα σκυλιά...ξεχνώντας το πας μέχρι εκεί που ανοίγει το βήμα σου ή το όσο αντέχει η τσέπη σου. Υπάρχουν άλλα μαγαζιά πολύ φθηνότερα και με αξιολογότατες λαδοκόρες.  Με συγχωρείς λοιπόν αλλά δεν τους λυπάμαι καθόλου...  

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
κουραστηκα ρε παιδια με αυτο το μαγαζι να λυνω γριφους
100 200 ποσα θελουν για να σκοραρουμε....

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μια και σε βλέπω ενημερωμένο ,ανοιχτοχέρη και άφοβο ,ενημέρωσε μας σχετικά με την ωραίο λαδοκόρη, την Έφη ,ελληνικής προέλευσης θεραπεύτρια, που παίζει μπάλα  στο ίδρυμα χρόνια τώρα και τα απαιτούμενα για γκολ. Μην αρχίσουμε τώρα ότι δεν και λοιπά γιατί είσαι απόλυτος ,ότι άμα πας φορτωμένος στο συγκεκριμένο ίδρυμα ,σκοράρεις χωρίς πρόβλημα. Ας μας δώσει συμπληρωματικά ενημέρωση του και ο άλλος συναγωνιστής που συμφωνεί και συμπληρώνει τις θέσεις σου αναφορικά με το τι παίζει στο ίδρυμα και τις λαδοκόρες.

Ανοιχτοχέρης ήμουνα. Τώρα με την κρίση δεν είμαι.Ασε που δε ζώ πια Ελλάδα. Ενημερωμένος ναι είμαι. Από 18 χρονών και τώρα 54 απολαμβάνω πάσης φύσεως υπηρεσίες. Από το πρώτο του χώρου στην Βεϊκου 8 αρχές του 80, και μετά ένα δεύτερο που ξεφύτρωσε στου διαόλου τη μάνα στα Πατήσια στην Πλατεία Παπαδιαμάντη.( Θα θυμούνται οι συνομίληκοι μου αν κι εκείνοι ασχολήθηκαν από τότε).. Οπως αντιλαμνάνεσαι αγαπητέ τα έχω δει σχεδόν όλα... Προσωπικά σε μασατζίδικα πηγαίνω πιο πολύ για το μασαζ.. και όταν η λαδοκόρη μου κάνει κλικ ανάλογα κρίνω και αποφασίζω. Ωστόσο και σε αυτό δώσε σημασία, λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης μου έχω αποκτήσει άλλες σχέσεις τόσο με τις εκάστοτε αφεντικίνες ή σερίφισες είτε με κάποιες από τις λαδοκόρες.. ( και δεν ήταν λίγες). Σχέσεις οικειότητας..και κυρίως εμπιστοσύνης και σεβασμού.. Οπότε πλην ελαχίστων περιπτώσεων πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνονταν. Αυτά είναι απλή λογική, όχι αστροφυσική. Και θα μου επιτρέψεις να μην αναφερθώ στην Έφη ή στην κάθε Έφη. Οπως είπα αυτό είναι θέμα συννενόησης μεταξύ της κάθε λαδοκόρης που αποφασίζει αποκλειστικά εκείνη πως θα πορευτεί και του πελάτη.. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom