Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δυστυχώς έχω να πάω καιρό στο ίδρυμα...

οπότε απλά παρκολουθώ αυτούς που εξακολουθούν να πηγαίνουν

είναι κρίμα πάντως κάποιοι από εμάς να έχουμε καιρό να πάμε, γιατί είναι ο κορυφαίος χώρος στην Αθήνα

Πες μας τότε κάτι από τον καιρό που πήγαινες ,μια και για την ΕΛΈΝΗ δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα συναγωνιστή

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πες μας τότε κάτι από τον καιρό που πήγαινες ,μια και για την ΕΛΈΝΗ δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα συναγωνιστή

Ιφιγένεια πολύ καλό μασάζ, κρίμα που δεν παίζει παραπάνω

Μια μελαχρινή που μου είχε κάνει στο σιάτσου (δεν θυμάμαι όνομα), αλλά στο φραπέ δεν το είχε, για φουλ δεν ήθελά να πληρώσω

δεν ασχολήθηκα άλλο

πες μας τώρα κι εσύ για τον ktn9...για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας ;)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
και για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση, εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε, να ανταλλάσουμε πληροφορίες και ανάλογα να επιλέγουμε.

Εσύ και...ο άλλος, με το να γράφετε εναλλάξ φιλοσοφίες και υποδείξεις, μόνο κακό κάνετε στο μαγαζί

αυτά τα λίγα, εντελώς φιλικά, γιατί όπως είπα το μαγαζί είναι κορυφαίο! Σας αφήνω να συνεχίσετε ;) Όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.
:grin:

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
και για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση, εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε, να ανταλλάσουμε πληροφορίες και ανάλογα να επιλέγουμε.

Εσύ και...ο άλλος, με το να γράφετε εναλλάξ φιλοσοφίες και υποδείξεις, μόνο κακό κάνετε στο μαγαζί

αυτά τα λίγα, εντελώς φιλικά, γιατί όπως είπα το μαγαζί είναι κορυφαίο! Σας αφήνω να συνεχίσετε ;) Όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.

Μπράβο αγαπητέ μου. Καλό είναι να ξέρουμε τους δικέφαλους αετούς του σάϊτ. (δεν το λεω για τους αεκτζήδες)

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

οπως εγαψα και εγω για το μαγαζι συμφωνο !!!!!

το μαγαζι ειναι γαματο!!!!

Επισκέπτης

γράφεις  : << Δυστυχώς το μαγαζί ακολουθεί μια πολιτική που δεν μου αρέσει, γι αυτό και δεν ξανασχολήθηκα >> αλλά ασχολείσαι και πολύ

<< οπότε απλά παρακολουθώ αυτούς που εξακολουθούν να πηγαίνουν >> ?????  παρακολουθείς τι??

<< και για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση, εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε, να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και ανάλογα να επιλέγουμε >> τι σε νοιάζει αφού το έχεις αποκλείσει για την πολιτική του, που δεν σου αρέσει και έχεις χάσει τεύχη ???

πες και εάν 'έχεις καμία  σχέση με τον mysterious   και  

πες μας τελικά εσύ αυτόν τον καιρό σε πιο ίδρυμα πας τώρα που σου αρέσει η πολιτική του ...........

(για την ενημέρωση άφιξη δύο νέων τεμαχίων στο παρόν ίδρυμα ,λεπτομέρειες προσεχώς )

τούς συναδελφικούς μου χαιρετισμούς και  αφήστε τα μίση και
πάμε ΕΛΛΑΔΆΡΑ ΟΛΕ !!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
επειδη βαριεμαι να διαβασω 140 σελιδες γαμας εκει και αν ναι με ποιες προυποθεσεις? μου εχει διαφυγει το μαζαγι αυτο αππο την εποχη που ειχα εξαντλησει τα περι του κολωνακιου γαμησια.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
γράφεις  : << Δυστυχώς το μαγαζί ακολουθεί μια πολιτική που δεν μου αρέσει, γι αυτό και δεν ξανασχολήθηκα >> αλλά ασχολείσαι και πολύ  απάντηση σε ερώτηση αν έχω πάει στο μαγαζί

<< οπότε απλά παρακολουθώ αυτούς που εξακολουθούν να πηγαίνουν >> ?????  παρακολουθείς τι?? τις "υποδείξεις" σας

<< και για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση, εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε, να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και ανάλογα να επιλέγουμε >> τι σε νοιάζει αφού το έχεις αποκλείσει για την πολιτική του, που δεν σου αρέσει και έχεις χάσει τεύχη ??? γιατί όπως είπα εσείς οι "δυο" δεν δίνετε πληροφορίες, αλλά λέτε αμπελοφιλοσοφίες και κάνετε "υποδείξεις"

πες και εάν 'έχεις καμία  σχέση με τον mysterious   και είναι πολύ καλός φίλος, είναι φυσικό πρόσωπο. Άλλωστε μπορείς να δεις όλους τους φίλους μου στο προφιλ μου

πες μας τελικά εσύ αυτόν τον καιρό σε πιο ίδρυμα πας τώρα που σου αρέσει η πολιτική του ........... αυτό δεν αφορά το παρόν θέμα

(για την ενημέρωση άφιξη δύο νέων τεμαχίων στο παρόν ίδρυμα ,λεπτομέρειες προσεχώς ) αναμένω με αγωνία την ενημέρωση, μπας και ξανάρθω, ευτυχώς τελικά το κάνεις επίσημα και χαίρομαι γι αυτό ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

τούς συναδελφικούς μου χαιρετισμούς και  αφήστε τα μίση και
πάμε ΕΛΛΑΔΆΡΑ ΟΛΕ !!!

Επισκέπτης

με εντυπωσιάζει  ο άμεσος χρόνος αντίδρασης σου δείχνει ότι είσαι on line 24 ώρες το 24 ωρο
λοιπόν είσαι το γούρι μου και πριν κάθε αγώνα της εθνικής θα σου γράφω κάτι να τσιμπάς για να κερδίζουμε όπως χθες
μην το παίζεις πονηρός γιατί φαντάζεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν.......ενώ όλα είναι απλά .....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
πάντα τέτοια, καλή τύχη και μόνο ενημέρωση!

όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.

Ελπίζω οι καινούργιες κοπέλες να είναι μοντελάκια ;)

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Μια ερώτηση σαν ασχετος που είμαι με το μαγαζί.
Πρεπει να κλεισεις ραντεβου ή πας και εχει πασαρελα όπως στα υπόλοιπα  :think:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
άμα θέλεις το σιάτσου, καλύτερα να κλείσεις ραντεβού

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Μια ερώτηση σαν ασχετος που είμαι με το μαγαζί.
Πρεπει να κλεισεις ραντεβου ή πας και εχει πασαρελα όπως στα υπόλοιπα  :think:
Πασαρελα οπως σε ολα, απλα το σιατσου ειναι ενα και εχει κινηση, ειδικα αυτη που μπριζολιαζουν,
το προτιμουν για ευννοειτους λογους...

Επισκέπτης
πάντα τέτοια, καλή τύχη και μόνο ενημέρωση!

όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.

Ελπίζω οι καινούργιες κοπέλες να είναι μοντελάκια ;)

άργησες και με απογοητεύεις.
τώρα για το άλλο τι σε νοιάζει αφού εσύ δεν
έχε το νου σου πριν το ματς με την Σλοβενία να είσαι εκεί

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
εχω επισκεφτει παλαιοτερα το ιδρυμα και οταν κατεβαινω αθηνα που και που το επισκεφτομαι.
επειδη μαλλον εχουμε ξεφυγει.. Ο Ιβαν εκφραζει την αποψη ενος μελους που μπορει να ημουν εγω -οποιοςδηποτε που μπαινει στον συγκεκριμενο ιστοχωρο προκειμενου να ενημερωθει και να επιλεξει που θελει να παει με κριτηριο καποιες εμπειριες που μοιραζονται οσοι μοιραζονται εδω μεσα ακομη.. και ο λογος που πλεον δεν αναφερονται επισκεψεις-εμπειριες, και πεφτουν οι επισκεψιμοτητες των ιδρυματων να το δουμε και εντελως τεχνοκρατικα-οικονομικα ειναι οτι οι εκαστοτε προμοτορες-καταστηματαρχες-τσιρακια- βαλτε οποιο χαρακτηρισμο θελει ο καθενας.. δεν εχετε κατανοησει τον τροπο που θα μπορουσατε να εκμετταλευτειτε με την καλη εννοια την δυναμικη που σας προσφερει η εν λογω ιστοσελιδ ακι η δυναμικη της!
τα πραγματα ειναι απλα.. αφηστε εμας που ειμαστε μελη απλα να καταγραφουμε εμπειριες και να αλληλοενημερωνομαστε αντικειμενικα-υποκειμενικα.? ο καθενας μας εχει γνωρισει εχει μοιραστει εμειρια με 2-3 ατομα και γνωριζει σε ποιου τα γουστα ειναι κοντα ωστε να αξιολογησει μια κριτικη προς οφελος του...
οι εκαστοτε μαγαζατορες εφοσον επιθυμουν να αυξησουν την κινηση τους θα πρεπει να εστιασουν στην παρεχομενη υπηρεσια! να την αξιολογησουν και να προσαρμοσουν την σχεση τιμης/παροχης~!
ετσι μονο θα αυξηθει η πελατεια και οχι με μαλακιες και κοκορομαχιες απο τσιρακια και στημενους!
ανανεωστε το προσωπικο σας, ζητηστε να ειναι αξιοπρεπες και επαγγελματιες! αν εγω πηγαινα σε ενα ξενοδοχειο και πληρωνα τ αμαλλιοκεφαλα μου απο επιλογη μου και ηταν μουφα θα τα επαιρνα στο κρανιο! αν ομως μου προσφερει οτι επιλεγω ως πελατης να πληρωσω θα ειμαι ικανοποιημενοσ θα το συστησω και πιθανοτατα θα επανελθω!!
το μονο που θα οφειλε να κανει καποιος μαγαζατορας ειναι να ενημερωνει οταν εχει αλλαγες στο ροστερ, στα ωραρια λειτουργιας και στις τιμες-υπηρεσιες.
ιδου η ροδος ..ιδου το πηδημα!! Ξεκολληστε και σταματηστε να γραφετε αηδιες που μας κουραζουν ολους να τις διαβαζουμε!! σε ολα τα θρεντ περισσοτερο η λιγοτερο γιατι απλουστατα.. κανεις δεν ενδιαφερεται!
μας ενδιαφερει μονο καποια κριτικη ενιοτε και επιπλεον δεν χρειαζεται να κλωνοποιηστε συνεχως.. μια κριτικη ανα κοπελα απο το ιδιο ατομο ειναι αρκετη εφοσον δεν εχει αλλαξει κατι στις υπηρεσιες της!! τα αυτονοητα χρειαζονται για να λειτουργησουμε ως ιστοσελιδα πιο αποδοτικα και εν τελει να ενημερωνομαστε ολοι μας!

για να κλεισω την παρεμβαση μου, προσωπικα εχω γνωρισει την κα. ΕΛΕΝΗ και ειναι εξηγημενη, χρονια στο χωρο και επαγγελματιας, εριξε χρηματα και εκανε ενα ναο - χωρο που ηταν μακραν ο καλυτερος οταν πρωτοανοιξε και ειναι ευχαριστο που την ακολουθουν και αλλα καταστηματα καθως αυξανουν το κυρος της υπηρεσιας που προσφερουν, γιατι υπηρεσια προσφερουν οπως και καθε αλλο επαγγελμα.. στην πολιτικη της, οκ δεν ειμαι ο αρμοδιος να την κρινω.. πιστευω οτι εχει μια ξεκαθαρη πολιτικη που ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε ή μαθαμε.. τωρα στο χερι του καθενος ειναι στο πως χειριζεται καταστασεις και προσαρμοζεται γιατι ειναι δυναμικο το περιβαλλον δεν ειναι μονο ασπρο -μαυρο..υπαρχει ενιοτε και το γκρι ;) .. δεν ερχονται ολοι στα μπουζουκια στισ 01 και παιρνουν 1ο τραπεζι πιστα πως να το κανουμε.. αναλογιστειτε οτι κανεις μας δεν θα ηθελε να παει σε ενα χωρο με καποια κοπελα εαν εβλεπε εμενα τον βρωμιαρη τον γυφτο (πχ. χωρις να το αναφερω ρατσιστικα)να μπανοβγαινω.. σεβομαι και αποδεχομαι οτι εκανε καποιες επιλογες και οσο γαι τις υπηρεσιες προσφερονται οτι θελεις.. αρκει να αποδεχτεις οτι αναλογως την υπηρεσια πακετο που προσφερει την κοστολογει xxx αν θελεις παιρνεις.. αν δεν θελεις επειδη σου φαινεται ακριβα γιατι ξυπνησες στραβα βρε αδερφε!! μπορεις να πας με γνωμονα της ελευθερης αγορας.. εγω τοσα εχω να δωσω.. και θελω αυτη την υπηρεσια που προσφερεται? αν δεν μου αρεσει προσωπικα εκει που προσφερεται δεν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξουν ολοι και να ισοπεδωνουμε τα παντα!! γαι σκεφτειτε να πατε να παρετε ενα αμαξι και ναπειτε παιδια εγω θελω μια πορσε.. κοστιζει 100 χιλιαρικα.. εχω μονο 10 ομως.. χμμ τι μπορω να παρω? μπορω να παρω ενα μικρο ΚΙΑ ;) αλλα δνε μου αρεσει.. αρα να κραξω την πορσε γιατι δεν τηνπουλανε 10 χιλιαρικα!! ας ειμαστε σοβαροι δεν γινονται αυτα τα πραγματα !! Η κα. ελενη και το εν λογω ιδρυμα οπως και τα ιδρυματα που επιλεγω να παω προσωπικα χαιρουν της εκτιμησης μου οτι ειναι επαγγελματιες με την δικη τους εννοια που ειτε την αποδεχομαι ειτε οχι. .. εχει καποιους κανονες που ακολοθουνται.. ρωτωντας πας στην πολη.. κανεις δεν ηξερε ολοι μαθαμε.. και κανουμε τις επιλογες μας..
Ιβαν μην ασχολεισαι με τα τσιρακια και τα εκαστοτε παπαγαλακια..προμοτορες.. το μονο που χρειαζεται ειναι μια αναφορα για το ποιον τους μην το μακροσκελιζουμε.. οποιοι μπαινουμε μεσα διαβαζουμε συνηθως 3-4 σελιδες πισω οποτε αντιλαμβανομαστε και λαμβανουμε την πληροφορια..
αυτα απο εμενα.. δεν γραφω συχνα αλλα ενιοτε εκφραζω μια προσωπικη αποψη-προσεγγιση για καποια πραγματα που επελεξα να μετασχω και να λαμβανω πληροφοριες οποτε το θεωρω υποχρεωση μου να εκφρασω καποιες παρατηρησεις.. αποψεις που ειτε γινονται αποδεκτες.. ειτε οχι.. ο καθενας εχει κριση και κρινει. καλη μας ημερα.!!

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ωραια τα λες αλλα δεν μας ειπες ποια ειναι τα αλλα μαγαζια που πηγαινεις εκτος απο αυτο. Μην μας κανεις να σνατρεχουμε στο προφιλ σου.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλημερα ειμαι απο Β.Ελλαδα οποτε αθηνα μονο οταν κατεβαινω περιστασιακα επισκεφτομαι ιδρυματα.
προτιμω και εχω ξεχωρισει Elena Day spa Σκουφα, εχω εισκεφτει επιπλεον Ποσειδωνος, Βουλιαγμενης, και 1-1 που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη πολυ παλιοτερα.
Θεσσαλονικη, προτιμω City &Spa λαδαδικα, Σακη Body center, αλλα εχω επισκεφτει τα περισσοτερα.
καλη συνεχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom