Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι κραξιμο ρε φιλε.... το φουλ ειναι κραξιμο?? Μαλλον στα + ειναι και καλη διαφημιση...
Αν δεν εισαι περιπτωση με τη 2η το πολυ 3η τα εχεις ολα, μαζι το κορυφαιο ισως Β2Β
της Αθηνας, αν και προσωπικα εγω απο εμφανιση δεν τρελενομαι, αλλα απο υπηρεσιες :rockon:
Στο κατω-κατω, δεν ειναι απο αυτες που "κρυβοντε" και σου λενε αμα το γραψεις,
τελος το  :fuck2: μου το διαφημισε οταν παραπονεθηκα για τις υπηρεσιες.
Ο κοσμος το 'χει τουμπανο και 'συ κρυφο καμαρι...
Να σου φερω τη καλτσα μου να τη μανταρεις?? Γιατι σαν πολυ να νοιαζεσαι...
ευχαριστώ που με δικαιώνεις και το λες μόνος σου ότι << ειναι καλή διαφήμιση >> ,μόνο που έτσι στένεις συναγωνιστές στον κουβά και αυτό είναι << κακή ενημέρωση >> ....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
ευχαριστώ που με δικαιώνεις και το λες μόνος σου ότι << ειναι καλή διαφήμιση >> ,μόνο που έτσι στένεις συναγωνιστές στον κουβά και αυτό είναι << κακή ενημέρωση >> ....
Ξαναδιαβασε το μηνυμα μου... Οτι γραφω ΙΣΧΥΕΙ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τι κραξιμο ρε φιλε.... το φουλ ειναι κραξιμο?? Μαλλον στα + ειναι και καλη διαφημιση...
Αν δεν εισαι περιπτωση με τη 2η το πολυ 3η τα εχεις ολα, μαζι το κορυφαιο ισως Β2Β
της Αθηνας, αν και προσωπικα εγω απο εμφανιση δεν τρελενομαι, αλλα απο υπηρεσιες :rockon:

Σωστός! Αν ακι εγώ δεν έχω πάρει φουλ.
:rockon: :rockon:

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
δεν εχω καταλαβει κατι , η νταιανα εκτος απο β2β κανει καμια  :pipa1: ? καθεται  για  :fuck2: αν ναι και ποσο παραπανω θελει ??
Στις προηγούμενες σελίδες θα τα βρείς όλα και θα τα καταλάβεις...!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Κατι πληροφορίες μου λένε οτι είναι σπεσιαλίστας και στο YONI μασαζ!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Λες να της έρθει καμιά ιδεα και εκει που απολαμβάνουμε τον φραπέ να μας κανει μασαζ στον προστάτη?

:o :o :o

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
τοσο μαυρο πια !!!! κανενα νεο απο το μαγαζι γωνια ???

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
καλα ρε σεις .... ασχολειστε ακομα με μαγαζια τα οποια σε τετοιες δυσκολες εποχες ζητανε 100 ευρωπουλα (μαζι με το τιπ ) για 1 μαλακια.... ????

tomantoni1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
..επαισαν καθολου οι τιμες ?  θα ανακοινωθουν απο εδω οι νεες μειωμενες τιμες ,,,η θα πρεπει να κανωμε επισκεψη ?

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
παιδια σημερα με 80 ευρω για μια ωρα γαμας μια χαρα σε χοτελι. Τι να σου κανουν τα μασαζ? Το γραφει και αλλος συναδελφος

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με Στέλλα b2b πολύ καλό μετά από πάρα πολύ καλό μασσάζ και αρκετά έξτρα για 1 ώρα για 80 ευρώ. Όχι φουλ σερβις ... Γενικά καλή εμπειρία, πολύ καλό σέρβις, τέλειος χώρος, μέσου όρου εμφανισιακά κοπέλας, χωρίς πίεση. Από τις επιλογές δεν υπήρχε κάτι αρκετά εμφανίσιμο ώστε να πεις "ουαοοο πάμε..." Εμφανισιακά ένα κλικ πιο καλή από τιν Νταϊάνα που κάνει επίσης πολύ καλό μασσάζ και b2b.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Με Στέλλα b2b πολύ καλό μετά από πάρα πολύ καλό μασσάζ και αρκετά έξτρα για 1 ώρα για 80 ευρώ. Όχι φουλ σερβις ... Γενικά καλή εμπειρία, πολύ καλό σέρβις, τέλειος χώρος, μέσου όρου εμφανισιακά κοπέλας, χωρίς πίεση. Από τις επιλογές δεν υπήρχε κάτι αρκετά εμφανίσιμο ώστε να πεις "ουαοοο πάμε..." Εμφανισιακά ένα κλικ πιο καλή από τιν Νταϊάνα που κάνει επίσης πολύ καλό μασσάζ και b2b.

80 ευραίους για μισό πιάτο φαϊ........λέει??? Χαρά στο κουράγιο και το πορτοφόλι σας ρε μάγκες! :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom