maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ρε φιλε kosnik
Τι δεν καταλαβαινεις????
Τι δεν καταλαβαινεις????
εχω αντιληφθει πολυ καλα!και δεν εκτειθομαι!ουτε υπεραμυνομαι την παρανομια και την παραοικονομια!και ουτε ανοικω σ αυτη!και το κειμενο σου εχει μεγαλη πνευματικη σημασια την οποια ευτυχως ειμαι σε θεση να αντιλαμβανομαι.αλλα στο προηγουμενο κειμενο σου μιλας για το θεμα της πτωσης των τιμων οχι για το θεμα της πτωσης αξιων!και εν κατακλειδη δεν θεωρω οτι επιρεαζονται η κοινωνικη συνοχη,η παιδεια,οι αξιες και τα ηθη απο την υπαρξη "εφημερων αισθησιακων απολαυσεων".Αλλα ολα αυτα ειναι οι προσωπικες αποψεις και δε νομιζω οτι μπορει κανεις να θεσει κριτηρια για το επιπεδο των προτεραιοτητων του καθενος.Δυστυχώς πολλοί διάβασαν αλλά λίγοι κατάλαβαν το πραγματικό νόημα όσων αναφέρω περιληπτικά...
Θα σε συμβούλευα να μην εκτείθεσαι αφού δεν αντιλήφθηκες ούτε το 10 % της ανάλυσης που προηγήθηκε....
Θα ήταν καταρχήν απαραίτητη μια συστηματική ανάλυση της παιδευτικής αξίας που ενέχει η ανάγνωση του κειμένου , να εξεταστεί αν ''αντιστέκεται'' στη συμβατική εκδοχή της επικρατούσας κατάστασης κ γιατί αυτή η ''αντίσταση'' μειώνεται στην μετάφραση κ τη νοηματική προσέγγισή της...
Ποια παιδευτική σημασία θα είχε η ανάγνωση του κειμένου, αν άφηνε μετέωρα κ απροσέγγιστα, στο απυρόβλητο δηλαδή αυτόνομα καιρικά ιδιώματα Μη κοινής συννενόησης που επιβάλλει μια μερίδα - βρίσκεσαι ανάμεσά τους σε καθεστώς Μη δομημένης επιχειρηματολογίας - πολιτών που υπερασπίζεται κ υπεραμύνεται της παρανομίας κ της υποτιθέμενης ελεύθερης αγοράς??
Μονάχα αυτή η σύγκριση νομίζω πως αρκεί για να συνειδητοποιήσουμε εμείς οι νεοέλληνες πως αφήνοντας άθικτο κ ασχολίαστο το σύστημα της παρανομίας κ παραοικονομίας αυτόματα το υιοθετούμε κ ταυτόχρονα οδηγούμαστε σε μια πνευματοκτόνο απομνημόνευση προτεραιοτήτων κ κατακόρυφης πτώσης αξιών με πλαστά κ νόθα κατασκευάσματα εφήμερων αισθησιακών απολαύσεων...
(.........)
καλα εσυ τι προσπαθεις να μας αποδειξεις..????
χαχααααααααααααααααααααααααα
δεν ανηκει λεει στην παραοικονομια
ρε μαζευτε την λεμε
κ σκασε να σπαμαρεις κ αλλο θρεντ..
πως την εχεις δει..??
βρηκες ανταποκριση απο τελειωμενους αγαπουληδες
κ νομιζει οτι ενταχθηκες σε ενα κοινωνικο συνολο με ευρεια αποδοχη
τανα εισαι κ παντα ετσι θα σε βλεπουμε
δεν μας ενδιαφερει η γνωμη σου
δεν εχεις κατι να προσφερεις
Θέλω να σας δω σε 3 μήνες όταν θα αρχίσουν να έρχονται τα πρώτα εκκαθαριστικά της εφορίας όπου θα κληθείτε να πληρώσετε τριπλάσιους κ καποιοι από σας κ δεκαπλάσιους φόρους από φέτος..
Να σας δω τότε λεβέντες μου ,,
Θα γαμάμε μέχρι να τελειώσουν τα όβολα. Έτσι η εφορία θα πάρει τ'αρχίδια μας!!!Φίλτατε Κρίτων, γιατί κατέστρεψες την ομορφιά του αιφνιδιασμού που έχει ετοιμάσει για όλους εμάς η μεγάλη μας αδελφή, η Εφορία.....?
Θα γαμάμε μέχρι να τελειώσουν τα όβολα. Έτσι η εφορία θα πάρει τ'αρχίδια μας!!!
ρε μαζευτε την λεμε
θελει να μας βαλει κ κανονες για το τι θα γραφουμε
ααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα
πως την εχεις δει..??
[glow=red,2,300]βρηκες ανταποκριση απο τελειωμενους αγαπουληδες
κ νομιζειςς οτι ενταχθηκες σε ενα "κοινωνικο συνολο" με ευρεια αποδοχη
δεν εχεις κατι να προσφερεις [/glow]
Φίλτατε Κρίτων, γιατί κατέστρεψες την ομορφιά του αιφνιδιασμού που έχει ετοιμάσει για όλους εμάς η μεγάλη μας αδελφή, η Εφορία.....?
Σχετικά με το θέμα της δυσφήμισης και της διάχυσης ψευδών πληροφοριών συμφωνώ απόλυτα. Είναι ό,τι πιο άθλιο και αισχρό μπορεί να κάνει κάποιος αν δεν του άρεσαν ή δεν πήρε τις υπηρεσίες που προσδοκούσε.
Τα άλλα που γράφτηκαν, τόσο από τον Κρίτωνα όσο και από σένα, χωρούν πολύ συζήτηση, που όμως δεν μπορεί να γίνει, με σοβαρούς όρους, σε ένα σάιτ με τη θεματολογία του παρόντος σάιτ.
Θα γαμάμε μέχρι να τελειώσουν τα όβολα. Έτσι η εφορία θα πάρει τ'αρχίδια μας!!!
ρε μαζευτε την λεμε
θελει να μας βαλει κ κανονες για το τι θα γραφουμε
ααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα
πως την εχεις δει..??
βρηκες ανταποκριση απο τελειωμενους αγαπουληδες
κ νομιζειςς οτι ενταχθηκες σε ενα "κοινωνικο συνολο" με ευρεια αποδοχη
δεν εχεις κατι να προσφερεις
Τις καλησπέρες μου αγαπητέ συνάδελφε ! Έχετε δίκιο , προέτρεξα κ προεξόφλησα τα δεινά που μας περιμένουν...
Ευχαριστώ τα παιδιά για τα καλά τους λόγια στα πμ που έλαβα...
Θεωρώ ωστόσο τον εαυτό μου μια ασημαντότητα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος...
Σε αυτο το thread εχουμε πηξει στη παπαρολογια . Κανεις δε μιλα για τη ταμπακιερα. Αμπελοφιλοσοφιες και ουσια, μηδεν.
Εχω να πατησω απο τελος Ιανουαριου και περιμενω να ακουσω κατι ουσιαστικο μπας και ξαναπαω.
Μαλλον δεν υπαρχει διαθεση μιας και οι στανταροπελατες κρατουν σιγη ιχθυος μηπως και διαρρευσει κατι τους φανε το κοκο !
και γιατί φίλτατε δεν πάτε εσείς να ενημερώσετε εμάς????Σε αυτο το thread εχουμε πηξει στη παπαρολογια . Κανεις δε μιλα για τη ταμπακιερα. Αμπελοφιλοσοφιες και ουσια, μηδεν.
Εχω να πατησω απο τελος Ιανουαριου και περιμενω να ακουσω κατι ουσιαστικο μπας και ξαναπαω.
Μαλλον δεν υπαρχει διαθεση μιας και οι στανταροπελατες κρατουν σιγη ιχθυος μηπως και διαρρευσει κατι τους φανε το κοκο !
και γιατί φίλτατε δεν πάτε εσείς να ενημερώσετε εμάς????
Αγαπητε,
Ομως, ολο και καποια ειδησουλα υπαρχει (ροστερ πχ, ποια κοπελλα εχει "κεφι" και δουλευει "σκληρα", ποια ηρθε, ποια εφυγε). Πληροφοριες με ασφαλεια, τακτ και σεβασμο στο ιδρυμα και στο προσωπικο.