Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε φιλε kosnik

Τι δεν καταλαβαινεις????

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το ξέρω,το έχω επισκευθεί μόνο 1 φορά χωρίς να περάσω.Ασφαλώς είναι ωραίος χώρος,με ωραίες παρουσίες,είναι προφανη 2 πράγματα : πρώτον,ότι έχει γίνει μια σοβαρή επένδυση και προφανως και το κόστος λειτουργίας θα είναι υψηλό.Δευτερον,η Ελένη,σε συνεννόηση με τις κοπέλλες εφαρμόζει έναν ιδιαίτερο τρόπο μαρκετιγκ....κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο Glamour spa στην Ηλιούπολη...
Απο κει και πέρα,ο καθένας κρίνει,συγκρίνει και αποφασίζει.Θέλει να πληρώσει 3,4,5 επισκέψεις,παίρνοντας μόνο ένα καλό μασαζ και να επενδύσει στην προσδοκία οτι θα πάρει κάτι περισσότερο? καλώς.Δεν θέλει? έχει άλλες 137 επιλογές να πληρώσει 60-80 ευρώ και να τα πάρει όλα,σε χαμηλότερη ποιότητα βεβαια,απο όλες τις απόψεις.
Για να είμαστε λοιπόν δίκαιοι,ιδιότυπο (και πολύ έξυπνο,θα πρόσθετα....)μαρκετιγκ ναι,Κοροιδία οχι.Τώρα,για να σχολιάσω και αυτά που λέει ο Κρίτων,ασφαλώς και το μαγαζί αυτό είναι ακριβό.Ομως,για να λειτουργεί και να μην κλείνει,προφανώς βγαζει τα εξοδά του και έχει και κέρδος.Το αν σε κάποιους μήνες θα μπορεί να λειτουργει με αυτές τις συνθήκες,αυτό είναι πρόβλημα της ιδιοκτησίας του και οχι δικό μας.....

FREEBIRD

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς  πολλοί διάβασαν αλλά λίγοι κατάλαβαν το πραγματικό νόημα όσων αναφέρω περιληπτικά...

Θα σε συμβούλευα να μην εκτείθεσαι αφού δεν αντιλήφθηκες ούτε το 10 % της ανάλυσης που προηγήθηκε....

Θα ήταν καταρχήν απαραίτητη μια συστηματική ανάλυση της παιδευτικής αξίας που ενέχει η ανάγνωση του κειμένου , να εξεταστεί αν ''αντιστέκεται'' στη συμβατική εκδοχή της επικρατούσας κατάστασης κ γιατί αυτή η ''αντίσταση'' μειώνεται στην μετάφραση κ τη νοηματική προσέγγισή της...

Ποια παιδευτική σημασία θα είχε η ανάγνωση του κειμένου,  αν άφηνε μετέωρα κ απροσέγγιστα,  στο απυρόβλητο δηλαδή αυτόνομα καιρικά ιδιώματα Μη κοινής συννενόησης που επιβάλλει μια μερίδα - βρίσκεσαι ανάμεσά τους σε καθεστώς Μη δομημένης επιχειρηματολογίας -  πολιτών που υπερασπίζεται κ υπεραμύνεται της παρανομίας κ της υποτιθέμενης ελεύθερης αγοράς??

Μονάχα αυτή η σύγκριση νομίζω πως αρκεί για να συνειδητοποιήσουμε εμείς οι νεοέλληνες πως αφήνοντας άθικτο κ ασχολίαστο το σύστημα της παρανομίας κ παραοικονομίας αυτόματα το υιοθετούμε κ ταυτόχρονα οδηγούμαστε σε μια πνευματοκτόνο απομνημόνευση προτεραιοτήτων κ κατακόρυφης  πτώσης αξιών με πλαστά κ νόθα κατασκευάσματα εφήμερων αισθησιακών απολαύσεων...

(.........)
εχω αντιληφθει πολυ καλα!και δεν εκτειθομαι!ουτε υπεραμυνομαι την παρανομια και την παραοικονομια!και ουτε ανοικω σ αυτη!και το κειμενο σου εχει μεγαλη πνευματικη σημασια την οποια ευτυχως ειμαι σε θεση να αντιλαμβανομαι.αλλα στο προηγουμενο κειμενο σου μιλας για το θεμα της πτωσης των τιμων οχι για το θεμα της πτωσης αξιων!και εν κατακλειδη δεν θεωρω οτι επιρεαζονται η κοινωνικη συνοχη,η παιδεια,οι αξιες και τα ηθη απο την υπαρξη  "εφημερων αισθησιακων απολαυσεων".Αλλα ολα αυτα ειναι οι προσωπικες αποψεις και δε νομιζω οτι μπορει κανεις να θεσει κριτηρια για το επιπεδο των προτεραιοτητων του καθενος.

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
καλα εσυ τι προσπαθεις να μας αποδειξεις..????
χαχααααααααααααααααααααααααα
δεν ανηκει λεει στην παραοικονομια
ρε μαζευτε την λεμε
θελει να μας βαλει κ κανονες για το τι θα γραφουμε
ααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα
κ σκασε να σπαμαρεις κ αλλο θρεντ..
πως την εχεις δει..??
βρηκες ανταποκριση απο τελειωμενους αγαπουληδες
κ νομιζειςς οτι ενταχθηκες σε ενα "κοινωνικο συνολο" με ευρεια αποδοχη
τανα εισαι κ παντα ετσι θα σε βλεπουμε
δεν μας ενδιαφερει η γνωμη σου
δεν εχεις κατι να προσφερεις

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ρε μαζευτε την λεμε
πως την εχεις δει..??
κ νομιζει οτι ενταχθηκες σε ενα κοινωνικο συνολο με ευρεια αποδοχη

Αγγίζεις τα όρια της αθλιότητας με όσα έγραψες πριν, κύριε με την "ευρεία αποδοχή από το κοινωνικό σύνολο".

Προφανώς δεν πρόκειται να κάνω παραπέρα διάλογο μαζί σου γιατί (προσπαθώ να) έχω ένα κάποιο επίπεδο...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Θέλω να σας δω σε 3 μήνες όταν θα αρχίσουν να έρχονται τα πρώτα εκκαθαριστικά της εφορίας όπου θα κληθείτε να πληρώσετε  τριπλάσιους κ καποιοι από σας κ δεκαπλάσιους φόρους από φέτος..

Να σας δω τότε λεβέντες μου ,,

Φίλτατε Κρίτων, γιατί κατέστρεψες την ομορφιά του αιφνιδιασμού που έχει ετοιμάσει για όλους εμάς η μεγάλη μας αδελφή, η Εφορία.....? :think:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Φίλτατε Κρίτων, γιατί κατέστρεψες την ομορφιά του αιφνιδιασμού που έχει ετοιμάσει για όλους εμάς η μεγάλη μας αδελφή, η Εφορία.....? :think:
Θα γαμάμε μέχρι να τελειώσουν  τα όβολα. Έτσι η εφορία θα πάρει τ'αρχίδια μας!!! :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαζευτε την λεμε
πως την εχεις δει..??
[glow=red,2,300]βρηκες ανταποκριση απο τελειωμενους αγαπουληδες
δεν εχεις κατι να προσφερεις [/glow]

Mr "κοινωνικο συνολο με ευρεια αποδοχη" εσυ ΤΙ νομιζεις οτι εισαι και ΠΩΣ σε βλεπουμε????? Ουτε η δικη σου γνωμη μας ενδιαφερει μεγαλε και το μονο που εχεις να προσφερεις ειναι η αγενεια, ο κομπλεξισμος και η επαρση του ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ......

Αντε ρε απο δω που θα πεις ΕΣΥ τι θα γραφουμε και που......

Και δεν προκειται να ξανασχοληθω φυσικα μαζι σου γιατι χαλας την αισθητικη μου και δεν προκειται να κατεβω στο επιπεδο σου....

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.433
Πόντοι
3.172

Τις καλησπέρες μου  :smitten: αγαπητέ συνάδελφε !  Έχετε δίκιο , προέτρεξα κ προεξόφλησα τα δεινά που μας περιμένουν...

Ευχαριστώ τα παιδιά για τα καλά τους λόγια στα πμ που έλαβα...

Θεωρώ ωστόσο τον εαυτό μου μια ασημαντότητα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Σχετικά με το θέμα της δυσφήμισης και της διάχυσης ψευδών πληροφοριών συμφωνώ απόλυτα. Είναι ό,τι πιο άθλιο και αισχρό μπορεί να κάνει κάποιος αν δεν του άρεσαν ή δεν πήρε τις υπηρεσίες που προσδοκούσε.

Τα άλλα που γράφτηκαν, τόσο από τον Κρίτωνα όσο και από σένα, χωρούν πολύ συζήτηση, που όμως δεν μπορεί να γίνει, με σοβαρούς όρους, σε ένα σάιτ με τη θεματολογία του παρόντος σάιτ. 

Πολύ σωστός!!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
ρε μαζευτε την λεμε
πως την εχεις δει..??

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τις καλησπέρες μου  :smitten: αγαπητέ συνάδελφε !  Έχετε δίκιο , προέτρεξα κ προεξόφλησα τα δεινά που μας περιμένουν...

Ευχαριστώ τα παιδιά για τα καλά τους λόγια στα πμ που έλαβα...

Θεωρώ ωστόσο τον εαυτό μου μια ασημαντότητα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος...

Μπράβο χαίρομαι που σε διαβάζω, πολύ καλή η ανάλυσή σου αλλά νομίζω οτι για τον υπάρχοντα ιστότοπο μάλλον πολύ υψηλή!

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Σε αυτο το thread εχουμε πηξει στη παπαρολογια :jerking:. Κανεις δε μιλα για τη ταμπακιερα. Αμπελοφιλοσοφιες και ουσια, μηδεν.
Εχω να πατησω απο τελος Ιανουαριου και περιμενω να ακουσω κατι ουσιαστικο μπας και ξαναπαω.
Μαλλον δεν υπαρχει διαθεση μιας και οι στανταροπελατες κρατουν σιγη ιχθυος μηπως και διαρρευσει κατι τους φανε το κοκο !

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σε αυτο το thread εχουμε πηξει στη παπαρολογια :jerking:. Κανεις δε μιλα για τη ταμπακιερα. Αμπελοφιλοσοφιες και ουσια, μηδεν.
Εχω να πατησω απο τελος Ιανουαριου και περιμενω να ακουσω κατι ουσιαστικο μπας και ξαναπαω.
Μαλλον δεν υπαρχει διαθεση μιας και οι στανταροπελατες κρατουν σιγη ιχθυος μηπως και διαρρευσει κατι τους φανε το κοκο !

Ποιά είναι κατά τη γνώμη σου η ταμπακιέρα? όλοι όσοι έχουν εμπειρία απο το συγκεκριμένο μαγαζί έχουν αναφέρει ότι είναι ωραίος χώρος,έχει όμορφες κοπέλλες,κάνουν καλό μασαζ και οτι απο κει και πέρα είναι θέμα μαρκετιγκ του μαγαζιού και ειδικού χειρισμού των πελατών.Τώρα,με ποιά λογική περιμένεις να αποκαλύψει κάποιος τον "ειδικό χειρισμό" δημόσια? για να "κάψει" ότι πέτυχε με πολλή προσπάθεια και ισως και με πολύ χρήμα? για σκέψου λίγο λογικά.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.415
Πόντοι
46.232
και γιατί φίλτατε δεν πάτε εσείς να ενημερώσετε εμάς????

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
και γιατί φίλτατε δεν πάτε εσείς να ενημερώσετε εμάς????

Αγαπητε,

εχει ξαναγραφτει απο πεπειραμενους ειδημονες οτι ενδιαφερουν οι ουσιαστικες πληροφοριες και οχι οι αμπελοφιλοσοφιες. Εννοειται οτι δεν ζηταμε κριτικες ουτε λεπτομερειες σεξουαλικου περιεχομενου, γιατι οπως ανεφερες σωστα, εκτιθεται η κάθε masseuse και αυτο γυρναει boomerang σε αυτους που περνουν καλα, αλλα παραπλανουν ενδεχομενως και αλλους που αλλα περιμενουν και αλλα βιώνουν.. Ομως, ολο και καποια ειδησουλα υπαρχει (ροστερ πχ, ποια κοπελλα εχει "κεφι" και δουλευει "σκληρα", ποια ηρθε, ποια εφυγε). Πληροφοριες με ασφαλεια, τακτ και σεβασμο στο ιδρυμα και στο προσωπικο.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητε,

Ομως, ολο και καποια ειδησουλα υπαρχει (ροστερ πχ, ποια κοπελλα εχει "κεφι" και δουλευει "σκληρα", ποια ηρθε, ποια εφυγε). Πληροφοριες με ασφαλεια, τακτ και σεβασμο στο ιδρυμα και στο προσωπικο.

Φίλε polax,αυτές ακριβως οι πληροφορίες,σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ίδρυμα,δεν μπορουν να λέγονται δημόσια.Και αντιλαμβάνεσαι,φιλικά πάντα μιλάω,ότι κάποιος που δεν σε ξέρει (είτε προσωπικά,είτε εστω μέσω του site) δεν θα ρισκάρει να τις μοιραστεί μαζί σου.Και αυτό δεν ισχυει μόνο για σένα,ισχυει για όλους μας...αντίθετα,σε άλλα ιδρύματα,που είναι χυμα στο κυμα,οι πληροφορίες αφθονούν.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom