Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 633K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
παίκτες μάλον έχετε ρεστάρει απο φράγκα και το ρίξατε στην φιλοσοφία.
το κάθε μαγαζί είναι γνωστό στους φανατικούς συναγωνιστές των ιδρυμάτων αυτού του τύπου για το τι προσφέρει και τί όχι και ο τιμοκατάλογος εδώ απο το ξεκίνημα είναι γνωστός και ο ίδιος μέχρι καισήμερα 80 ή 90 γιούργια ανάλογα το δωμάτιο πλήν σουίτας που πάει 150 (και ότι σου πάρουν έξτρα οι θεραπευτριες).
Ακόμη ο καθένας απο εμάς έχει την δική του προσωπικότητα και ανάλογα με αυτή δρά στο χώρο με αποτυχίες ή επιτυχίες.
Δεν μπορεί αυτός που δεν σταυρώνει γκόμενα έξω να πάει εκεί και περιμένει να του κάνουνε χαρούλες και κόλπα ,γιατί με που σκάσει μύτη στα θεραπευτήρια αυτά τον πέρνουνε αμέσως χαμπάρι και τον έχουν γδάρει απο χέρι οι γάτες.
Σκέψου τώρα οτι ο τύπος αυτός σκαέι μύτη εκεί ,πρώτη φορά και με κουπόνι και πιθανόν και να ρωτάει μπριζόλα θα σερβίρετε ? που πας ρε καραμήτρο στα θηρία? 
Ολα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και μάλον ο κάθε συναγωνιστής που θέλει να γράψει κάτι φαντάζεται πράγματα ,καταστάσεις και τιμοκατάλογο κατά κρίση του.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Φίλε polax,αυτές ακριβως οι πληροφορίες,σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ίδρυμα,δεν μπορουν να λέγονται δημόσια.Και αντιλαμβάνεσαι,φιλικά πάντα μιλάω,ότι κάποιος που δεν σε ξέρει (είτε προσωπικά,είτε εστω μέσω του site) δεν θα ρισκάρει να τις μοιραστεί μαζί σου.Και αυτό δεν ισχυει μόνο για σένα,ισχυει για όλους μας...αντίθετα,σε άλλα ιδρύματα,που είναι χυμα στο κυμα,οι πληροφορίες αφθονούν.....

Ναι, αλλα thread ανοιχτηκε για αυτο το ιδρυμα. Εαν οπως λες, δεν μπορει να δοθει καμια πληροφορια ουτε στην μορφη που προανεφερα, τοτε τι νοημα εχουν τα γραφομενα ?
Αν ανατρεξει κανεις στις αρχικες σελιδες, μια χαρα ενημερωση υπηρχε. Τι αλλαξε τοσο αποτομα ?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Παρτε το χαμπαρι!! Υπαρχουν κοπελες και "μαγαζια" που ΔΕΝ γουσταρουν τη "διαφημιση"
Ειπες πως μπριζολιασες την "ταδε" Τ Ε Λ Ο Σ!!!!!!!!
Επισης η ομορφια αλλα και καμια φορα το σερβις πχ ηταν πολυ "θερμη" ΔΕΝ ισχυουν για ολους!!
Για μενα σουπερ, γα σενα μαπα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παρτε το χαμπαρι!! Υπαρχουν κοπελες και "μαγαζια" που ΔΕΝ γουσταρουν τη "διαφημιση"
Επισης η ομορφια αλλα και καμια φορα το σερβις πχ ηταν πολυ "θερμη" ΔΕΝ ισχυουν για ολους!!
[glow=red,2,300]Για μενα σουπερ, γα σενα μαπα...[/glow]

Εχεις απολυτο δικιο, καλα ειναι να θυμομαστε ολοι οτι εχουμε να κανουμε με ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ επαφες/συναναστροφες καθε ειδους, οσο και αν θεωρουν καποιοι οτι "με τον παρα μου ... και την κυρα μου"........
Υπαρχει επισης και η "χημεια" που αλλου μπορει να ανπτυχθει, αλλες φορες οχι, περα απο το στυγνο επαγγελματισμο....

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Για μενα σουπερ, γα σενα μαπα...
Πας καλα ρε μεγαλε  :o
Δηλαδη τα λαδοκομεια θα μας επιβαλλουν τον κωδικα συμπεριφορας? Πρεπει καποιος να νιωθει απιστευτη ανασφαλεια για να φοβηθει μη του κοψουν τη μπριζολα. Εχει πηξει ο τοπος μεγαζια με μουνια που θελουν δουλεια και χρημα ? CASH IS KING !!!!Αυτο γιατι το ξεχνατε ???

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη τα λαδοκομεια θα μας επιβαλλουν τον κωδικα συμπεριφορας? Πρεπει καποιος να νιωθει απιστευτη ανασφαλεια για να φοβηθει μη του κοψουν τη μπριζολα. Εχει πηξει ο τοπος μεγαζια με μουνια που θελουν δουλεια και χρημα ? CASH IS KING !!!!Αυτο γιατι το ξεχνατε ???

αφού τάχεις .τότε φίλε μου μην την ψάχνεις προχώρα με το σύνθημα με τον παρά μου γαμώ και δέρνω και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.Πάντως εγώ βλέπω με αυτά που διαβάζω΄,ακούω ,συζητώ με θεραπευτριες και φίλους συναγωνιστές κλπ την ανασφάλεια την βγάζουν πολλοί συναγωνιστές και όχι στις θεραπευτριες (για να επιβιώσεις σε αυτή την δουλειά κάθε άλλο απο ανασφάλεια έχεις),που ρωτάνε ακόμη και τι χρώμα είναι οι σκάλες των θεραπευτηρίων .Ασε που μερικοί απο ότι φαίνεται ντρέπονται να μπουν στα ακριβά θεραπευτήρια γιατί εκεί κυρίως τρακάρονται και τους μαδάνε

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Ποια επιβιώνει ????? Ο μεσος ορος παραμονης της καθε θεραπευτριας σε ιδρυμα ειναι ενα εξάμηνο (και αν). Ο παρας ειναι ισχυρο κινητρο και διαπραγματευτικο εργαλειο. Ασφαλως ο καθενας εχει διαφορετικη διαπραγματευτικη δυνατοτητα και αρα οι τιμες θα "παιζουν". Αλλα ποτε δεν θα ειχα ενδοιασμο να προτεινω θεραπευτρια που προσφερει καλο πακετο μονο και μονο απο φοβο μη στερηθω τις υπηρησιες της η αυξηθει ο ανταγωνισμος. Συμφωνω οτι οι πολλες λεπτομερεις περιττευουν αλλα και η υποκειμενικοτητα στην οποια αναφερονται φιλτατοι συναγωνιστες, ειναι υπερεκτημημένη ως δικαιολογια. Αν δει κανεις κριτικες, πολυ σπανια θα δει καποιος αποψεις εκ διαμετρου αντιθετες.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Ααα και κατι αλλο που ξεχασα. Καλυτερα να μη γραφονται πολλα για τα πουρμπουαρ γιατι κυκλοφορει φημη οτι οι σεριφησσες ενδιαφερονται ιδιαιτερα γι αυτη τη πληροφορια για να κανονισουν αν και τι θα δωσουν στη θεραπευτρια. Μεγαλη Πουστια (κατα τη γνωμη μου) αλλα η εκμεταλευση υπαρχει παντου και σιγα μην ελειπε απο δω.

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, πόσες σελίδες έχει να αναφερθεί κάποιο "καλό" όνομα αυτού του καταστήματος? για δώστε τα φώτα σας όσοι γνωρίζετε, με τις δέουσες λεπτομέρειες εμφάνισης. Μην συμπεριλάβετε νταιάνα, μελίσσα, αντριάννα κ.λ.π, γιατί λίγο πολύ είναι γνωστές σε όλους. Κάτι άλλο αξιοσημείωτο υπάρχει και από ποιά πλευρά?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Χιλια συγνωμη, αλλα εισαι μακρια ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ φιλε...
Οταν πηδαω το κατα τη γνωμη μου σουπερ μουνακι-μουναρο και μου πει "μην με βγαλεις στη φορα"
θα τη γραψω για να ενημερωσω εσενα???????????
Με τιποτα!! Θα αφησω να εννοηθει κατι για τους "γνωστες" και θα κανω το "κινεζο"
Πολυ φιλικα ΚΑΙ πολυ ειλικρινα!!

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Μπραβο ρε ggary1000 συνεχιζε να μασας το κουτοχορτο οτι μονο εσυ γαμας τον μουναρο και το επτασφραγιστο μυστικο, σου χαριζει την αποκλειστικοτητα.....αλλα δεν νομιζω... Το 90% αργα η γρηγορα (εκτος και ειναι ο Κουασιμοδος) φυσαει τον λουκουμα.
Το thread ειναι για ενημερωση  και αυτη δεν υπαρχει, ουτε εχει "εννοηθει" τιποτα και ο "Κινεζος" δε φαινεται πουθενα.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μπραβο ρε ggary1000 συνεχιζε να μασας το κουτοχορτο οτι μονο εσυ γαμας τον μουναρο και το επτασφραγιστο μυστικο, σου χαριζει την αποκλειστικοτητα.....αλλα δεν νομιζω... Το 90% αργα η γρηγορα (εκτος και ειναι ο Κουασιμοδος) φυσαει τον λουκουμα.
Το thread ειναι για ενημερωση  και αυτη δεν υπαρχει, ουτε εχει "εννοηθει" τιποτα και ο "Κινεζος" δε φαινεται πουθενα.
:thumbsup:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σε αυτο το thread εχουμε πηξει στη παπαρολογια :jerking:. Κανεις δε μιλα για τη ταμπακιερα. Αμπελοφιλοσοφιες και ουσια, μηδεν.
Εχω να πατησω απο τελος Ιανουαριου και περιμενω να ακουσω κατι ουσιαστικο μπας και ξαναπαω.
Μαλλον δεν υπαρχει διαθεση μιας και οι στανταροπελατες κρατουν σιγη ιχθυος μηπως και διαρρευσει κατι τους φανε το κοκο !
Re Πολαξ τι να σε ενημερώσει κάποιος δηλαδή ? Τι να έχει αλλάξει μέσα στους δυό μήνες που δεν το πήρες πρέφα διαβάζοντας εδώ μέσα ? Τι να σου πούμε δηλαδή υπό ποία γωνία κλίσης έγινε η διείσδυση ? ή αν η κορασίδα είχε ξυρισμένο το μισό καρδούλα ? για το όνομα του θεού με αυτή την "θεοποιημένη" ενημέρωση... πια.. ¨οποιος θέλει πικάντικες λεπτομέρειες ας πάει να αγοράσει το "Διάβασε με"

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Re Πολαξ τι να σε ενημερώσει κάποιος δηλαδή ? Τι να έχει αλλάξει μέσα στους δυό μήνες που δεν το πήρες πρέφα διαβάζοντας εδώ μέσα ? Τι να σου πούμε δηλαδή υπό ποία γωνία κλίσης έγινε η διείσδυση ? ή αν η κορασίδα είχε ξυρισμένο το μισό καρδούλα ? για το όνομα του θεού με αυτή την "θεοποιημένη" ενημέρωση... πια.. ¨οποιος θέλει πικάντικες λεπτομέρειες ας πάει να αγοράσει το "Διάβασε με"
..σωστός....

Επισκέπτης
Οταν πηδαω το κατα τη γνωμη μου σουπερ μουνακι-μουναρο και μου πει "μην με βγαλεις στη φορα"
Με τιποτα!!

Φοβερό.
Όπως ο Κολλέτης το 1844 στην Βουλή των Ελλήνων
έδωσε τον ορισμό του ελληνικού μεγαλοϊδεατισμού
[size=9pt](με το "έλλην δεν είναι ο κάτοικος του ελληνικού βασιλείου αλλά και εκείνος όστις κατοικεί την θεσσαλονίκη , τα γιάννενα , την κωνσταντινούπολη και την τραπεζούντα")[/size]
έτσι και εσύ στο bou.com (με το παραπάνω) έδωσες τον ορισμό του ... αγαπούλη !

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Φοβερό.
Όπως ο Κολλέτης το 1844 στην Βουλή των Ελλήνων
έδωσε τον ορισμό του ελληνικού μεγαλοϊδεατισμού
[size=9pt](με το "έλλην δεν είναι ο κάτοικος του ελληνικού βασιλείου αλλά και εκείνος όστις κατοικεί την θεσσαλονίκη , τα γιάννενα , την κωνσταντινούπολη και την τραπεζούντα")[/size]
έτσι και εσύ στο bou.com (με το παραπάνω) έδωσες τον ορισμό του ... αγαπούλη !

:dancing:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995

Θα ειμαι ευγενης μαζι σου.... Μπες στο Thread Σκουφα 10 που εχω γραψει για το Νουρου που εκανα. Αυτο εννοω εενημερωση, στ ορια του 'acceptable" Διαβασε να καταλαβεις.
το site εν γενει ειναι ενημερωτικο. Υπαρχουν συναγωνιστες που κανουν ολοκληρα tour και αραδιαζουν σειρες και σειρες με πληροφοριες. Αλλα φαινεται πως οι πιο πολλοι θελουν να παιρνουν και να μη δινουν....

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
πολύ θεωρία και ανάλυση και αυτό δείχνει ότι μάλον περνάμε απέξω απο τα θεραπευτήρια λόγω κρίσης.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.289
Πόντοι
46.232
Θα ειμαι ευγενης μαζι σου.... Μπες στο Thread Σκουφα 10 που εχω γραψει για το Νουρου που εκανα. Αυτο εννοω εενημερωση, στ ορια του 'acceptable" Διαβασε να καταλαβεις.
το site εν γενει ειναι ενημερωτικο. Υπαρχουν συναγωνιστες που κανουν ολοκληρα tour και αραδιαζουν σειρες και σειρες με πληροφοριες. Αλλα φαινεται πως οι πιο πολλοι θελουν να παιρνουν και να μη δινουν....
αυτό ξαναπέστο...λίγοι είμαστε αυτοί που ενημερώνουμε...

Επισκέπτης
Υπαρχουν συναγωνιστες που κανουν ολοκληρα tour και αραδιαζουν σειρες και σειρες με πληροφοριες. Αλλα φαινεται πως οι πιο πολλοι θελουν να παιρνουν και να μη δινουν....

Ρε φίλε κοίτα να δεις,
είναι κάποιο ομορφόπαιδα
που ξυπνάνε σε διάφορες πουτάνες (ρδελου, πιάτσας, cg-ct ,στούντιο, μασάζ κτλ)
έναν ναρκωμένο λανθάνοντα ερωτισμό!

Με τιποτα!!

Θες δηλαδη να κάτσουν να γράψουν σε ποιές βγαίνει αυτό ;;;;;

Αφού αγαπάνε τα παιδιά!!!!!

Γι'αυτό τους λένε και ... ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom