howard hughes
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Να δω ποτε θα βάλετε μυαλό ...
Είπαμε μαύρο μέχρι να βάλουν αυτές μυαλό
Μια μικρή λεπτομέρεια. Πόσα θα σκάσετε αν μπορέσει αυτό να γίνει?
Για να βαλουν μυαλο, πρεπει να εχουν !!! ;) ;) ;)Να δω ποτε θα βάλετε μυαλό ...
Χρονος χαμενος, θα ειναι φιλε !!!Δεν είπαμε να τα σκάσουμε....... Απλά, θα πάμε για να δούμε αντιδράσεις και θα φύγουμε!
Χρονος χαμενος, θα ειναι φιλε !!!
Δε θα είναι..... Μετά, θα πάρουμε τα μωρά για ομαδική συνεύρεση σε κοντινό "χυτήριο". ;)
ΣωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΔεν είπαμε να τα σκάσουμε....... Απλά, θα πάμε για να δούμε αντιδράσεις και θα φύγουμε!
Για να βαλουν μυαλο, πρεπει να εχουν !!! ;) ;) ;)
Ασε που οσο το σκεφτομαι μου ερχονται κι αλλες ιδεες
Θα παμε και θα ζητησουμε μονο χρηση των εγκαταστασεων αλλα με δικες μας θεραπευτριες!!!!! Αχαχαχαχαχχαχααχα
δεν εχω καταλαβει κατι , η νταιανα εκτος απο β2β κανει καμια ? καθεται για αν ναι και ποσο παραπανω θελει ??Καλό κι'αυτό, αλλά μπορεί να γίνει σε δεύτερο χρόνο: Μόλις γνωριστούμε καλύτερα με τους υπευθύνους, μετά από αρκετά περάσματα αποκλειστικά και ΜΟΝΟ προς ενημέρωσίν μας για το ρόστερ.
εγω απο οσο ξερω δεν κανει ουτε το ενα ουτε το αλλο.... μονο φραπεδια....δεν εχω καταλαβει κατι , η νταιανα εκτος απο β2β κανει καμια ? καθεται για αν ναι και ποσο παραπανω θελει ??
..ναι αλλά το κουπόνι ήδη το πήρες ...και φροντίζουν να γεμίζουν τον "νεκρό" τους χρόνο με κατόχους κουπονιών...Αυτα τα κουπονια τι τα μοιραζουν δεν μπορω να καταλαβω.. Εγω παντος οσες φορες τους πηρα και τους ειπα οτι εχω κουπονι και θελω ραντεβου, μου ειπαν πως δεν εχουν δωματια και μπορουν 2-3 μερες πιο μετα...
εγω απο οσο ξερω δεν κανει ουτε το ενα ουτε το αλλο.... μονο φραπεδια....
Κανει φουλ ΣΕΞ εκτος αο κωλο που δεν εχω παρει, αλλα και δεν ζητησα...εγω απο οσο ξερω δεν κανει ουτε το ενα ουτε το αλλο.... μονο φραπεδια....
...όχι με όλους..δεν μπορείς να το θεωρήσεις στάνταρ...στάνταρ μόνο φραπέ...Κανει φουλ ΣΕΞ εκτος αο κωλο που δεν εχω παρει, αλλα και δεν ζητησα...
ΚΑΡΑΦΟΥΛ!!!!!!!!!
μονο φραπε δεν λει ειπαμε ερχονται δυσκολεσ μερεσ...όχι με όλους..δεν μπορείς να το θεωρήσεις στάνταρ...στάνταρ μόνο φραπέ...
Αυτα τα κουπονια τι τα μοιραζουν δεν μπορω να καταλαβω.. Εγω παντος οσες φορες τους πηρα και τους ειπα οτι εχω κουπονι και θελω ραντεβου, μου ειπαν πως δεν εχουν δωματια και μπορουν 2-3 μερες πιο μετα...
καιρό είχες να την κράξεις .........πρόσεξε μην σκίσεις καμιά κάλτσα !!!!!!!!Κανει φουλ ΣΕΞ εκτος αο κωλο που δεν εχω παρει, αλλα και δεν ζητησα...
ΚΑΡΑΦΟΥΛ!!!!!!!!!
Τι κραξιμο ρε φιλε.... το φουλ ειναι κραξιμο?? Μαλλον στα + ειναι και καλη διαφημιση...καιρό είχες να την κράξεις .........πρόσεξε μην σκίσεις καμιά κάλτσα !!!!!!!!