Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Στέλλα, Νταϊάνα σε Β2Β πολύ καλές.
Μελίσα τι εννοεί ο φίλος παραπάνω? Έχει καλυτερο στήθος από Νταιάννα? (της οποίας βέβαια είναι πρόσθετο).
Μπορεί κάποιος να στείλει ρόστερ τελευταίο?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Μελίσα τι εννοεί ο φίλος παραπάνω? Έχει καλυτερο στήθος από Νταιάννα? (της οποίας βέβαια είναι πρόσθετο).
...όχι δεν έχει μεγαλύτερο....

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Παιδια οταν μιλαμε για στηθη εννοουμε οχι σιλικονατα.αμα τα βαλουμε και αυτα μεσα
δεν βγαζουμε ακρη!

Επισκέπτης
Αντε πάλι αντι να γράφουμε κάτι σοβαρό το γυρίσατε σε φιλολογική συζήτηση.Μετά τη συζήτηση για το πουλί τώρα μιλάμε πιά τοχει μεγαλύτερο κλπ που δεν νομίζω ότι έχουν σημασία. Μάλον μείνανε απο φράγκα και δεν υπάρχουν νέες εμπεορίες και γράφουμε για να λέμε περί ανέμων και υδάτων κλπ .Αλήθεια ρωτάω τους πιό ειδικούς που όλα τα ξέρουν για το choco spa γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχη καταχώρηση?δεν πλησιάζει κανένας απο τους συναγωνιστές προς τα εκεί? δεν αξίζει ?

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Αντε πάλι αντι να γράφουμε κάτι σοβαρό το γυρίσατε σε φιλολογική συζήτηση.Μετά τη συζήτηση για το πουλί τώρα μιλάμε πιά τοχει μεγαλύτερο κλπ που δεν νομίζω ότι έχουν σημασία. Μάλον μείνανε απο φράγκα και δεν υπάρχουν νέες εμπεορίες και γράφουμε για να λέμε περί ανέμων και υδάτων κλπ .Αλήθεια ρωτάω τους πιό ειδικούς που όλα τα ξέρουν για το choco spa γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχη καταχώρηση?δεν πλησιάζει κανένας απο τους συναγωνιστές προς τα εκεί? δεν αξίζει ?
Εξαρταται τι ζητας.Σε γενικες γραμμες παντως αξιζει.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Choco Spa αν εννοειτε το μαγαζι πισω απο το Ιατρικο Κεντρο, θελει πολυ επενδυση. Εχει υψηλη πελατεια με βαρια πορτοφολια. Παιρνεις φραπε στο πρωτο ραντεβου μονο αν πας με συστασεις. Αν πας ξεκαρφωτα θα θες 10 επισκεψεις τουλαχιστον πριν το κυριως μενου.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Choco Spa αν εννοειτε το μαγαζι πισω απο το Ιατρικο Κεντρο, θελει πολυ επενδυση. Εχει υψηλη πελατεια με βαρια πορτοφολια. Παιρνεις φραπε στο πρωτο ραντεβου μονο αν πας με συστασεις. Αν πας ξεκαρφωτα θα θες 10 επισκεψεις τουλαχιστον πριν το κυριως μενου.
Δεν ειναι και τοσο δυσκολα τα πραγματα.Απλα καθε θεραπευτρια εχει τα δικα της.Αλλες εκει δεν προχωρανε με τιποτα,και αλλες ειναι full.Χρειαζονται ομως πραγματι λιγες επισκεψεις.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ερωτηση: με τα κουπονια παιζει φραπεδια????

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ερωτηση: με τα κουπονια παιζει φραπεδια????

αν η κυρα λενη δεν κατεβασει τις τιμες την βλεπω να κανει τζακουζι μονη της και να την λαδοτριβουν οι λαδοκορες για να μην καθοναται!!!!!!!!!

ακου 100 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ενα 60ρη και πολλη καλα ειναι 30 η κυρα λενα 30 η μασαζου!!!! εδω μειωσαν κατα 40 % τους μισθους γιατι η κυρα λενη να μην κανει μειωσεις?

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αυτο λεω και εγω συναγωνιστες, αν με τα κουπονια κανουν εστω φραπεδια τα εσοδα θα μεγαλωσουν αρκετα!!!!!!! συμφωνειτε?

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Για οτιδηποτε που ειναι περα απο μασαζ η ταριφα ξεκινα απο 80. Νομιζω οτι ενα 60αρι στη κυρα Λενη και ενα 20ρι στη μασερ συν το οποιοδηποτε φιλοδωρημα. Αν ειμαι λαθος ας διορθωσει καποιος...
Γνωμη μου ειναι (αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι και να μη λεμε Μαλακιες) οτι δεν μπορει να πληρωνεις 60αρι στην Ιουλιανου και 60αρι στη Λυκαβητου. Αν κατεβει η Ιουλιανου στα 40 τοτε οκ.
Το ενα ειναι Super League και το αλλο Champions League. Και παλι, αν ειμαι λαθος ας διορθωσει καποιος...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Για οτιδηποτε που ειναι περα απο μασαζ η ταριφα ξεκινα απο 80. Νομιζω οτι ενα 60αρι στη κυρα Λενη και ενα 20ρι στη μασερ συν το οποιοδηποτε φιλοδωρημα. Αν ειμαι λαθος ας διορθωσει καποιος...
Γνωμη μου ειναι (αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι και να μη λεμε Μαλακιες) οτι δεν μπορει να πληρωνεις 60αρι στην Ιουλιανου και 60αρι στη Λυκαβητου. Αν κατεβει η Ιουλιανου στα 40 τοτε οκ.
Το ενα ειναι Super League και το αλλο Champions League. Και παλι, αν ειμαι λαθος ας διορθωσει καποιος...

το θεμα δεν ειναι η διαφορα κατηγοριας το θεμα ειναι αν εχεις να πληρωσεις να δεις το θεαμα του champions league οπως λες !!!!! εκτος και αν η κυρα λενη θελει να χανει λεφτα γιατι και στην σουπερ λινγκ εχει κατι παιχτακια χαρμα οφθαλμων!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το θεμα δεν ειναι η διαφορα κατηγοριας το θεμα ειναι αν εχεις να πληρωσεις να δεις το θεαμα του champions league οπως λες !!!!! εκτος και αν η κυρα λενη θελει να χανει λεφτα γιατι και στην σουπερ λινγκ εχει κατι παιχτακια χαρμα οφθαλμων!!!!!!!

Άκου'τα κυραλένη...... Κι εφάρμοσε νέες μεθόδους προσέγγισης πελατών πορτοφολιών. ;)

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Σωστος ο larousse ,εν μερη, βεβαια, γιατι εαν υπαρχουν τα "παικτακια χαρμα οφθαλμων" τα ευχαριστιεσαι εκει που βρισκονται και δεν χρειαζεσαι να πηγαινεις στη κυρα Λενη...
Εαν εχετε προσεξει, παρ'ολο που εχουμε κριση ακομα παιζουν ct στα 250 ευρα. λετε να βαρανε μυγες???? Υπαρχουν λεφτα, το ειπε και ο ΓΑΠ  :2funny: :2funny:
Η οικονομικη κατασταση του καθενος, ειναι αλλο θεμα και παντα παιζεις εκει οπου αντεχει το πορτοφολι σου, αλλα συγκριτικα τα 80 γιουρια μου φαινονται νορμαλ. Αν επεφτε στα 60 και γινοταν σαν ολα τα αλλα (Μαρνης, Στουρναρη, Ιουλιανου κλπ)που ειναι 100% μπουρδελα και δεν εχουν ιδεα απο μασαζ, νομιζω θα δυσαρεστουσε πολλους. Με τη λογικη larousse θα επρεπε και τα 5στερα ξενοδοχεια να γινουν τριστερα τετραστερα γιατι ο κοσμος δεν εχει τα λεφτα που ειχε... Δε νομιζω....
Αν κανω λαθος ασ διορθωσει καποιος  ;)

ΥΓ κυρα Λενη καλες ειναι οι τιμες αλλα 60 ωρες τη βδομαδα ωραριο για τα κοριτσια ειναι κατεργο !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom