Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μασαζ καλο και δυνατο
για κανα μισαωρο με εστιαση στα ποδια και μετα πολυ δυνατο φραπε με βυζομαλαξη.

Σιγουρα ειναι πιο ακριβο απο τα υπολοιπα μαζατζιδικα αλλα το επιπεδο ειναι ανωτερο με διαφορα τοσο στους χωρους οσο και στην
καθαριοτητα και στις κοπελες.

Και πλήρωσες πιό πολλά.... και πήρες το light πρόγραμμα...... :S

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Επισκεψη στο ίδρυμα πριν απο δύο εβδομάδες οπου για αλλη μια φορα επιβεβαιώνετε οτι ειναι με διαφορα το καλυτερο ιδρυμα στην Αθηνα μαζι με
το Choco στο Μαρουσσι. Ο χωρος ειναι πολυ καλος και πραγματικα σε κανει να χαλαρωσεις με την καλη ατμοσφαιρα, την χαλαρη μουσικη του και
την αψογη αισθητικη του. Αυτη την φορα πηρα την Ελενα που ειναι μια πιτσιρικα ψηλη με ωραιο στηθος και πολυ ευχαριστη. Μασαζ καλο και δυνατο
για κανα μισαωρο με εστιαση στα ποδια και μετα πολυ δυνατο φραπε με βυζομαλαξη.

Σιγουρα ειναι πιο ακριβο απο τα υπολοιπα μαζατζιδικα αλλα το επιπεδο ειναι ανωτερο με διαφορα τοσο στους χωρους οσο και στην
καθαριοτητα και στις κοπελες.
Νομιζω πως πραγματι,αυτο και το choko ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην πολη.

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.905
Πόντοι
201
Επισκεψη προσφατα με κουπονι
χαμαμ και μασαζ πανω απο 1 ωρα
μασαζ μου εκανε η κλειω!!
πανεμορφο προσωπο, ματαρες!!! και απιστευτο μασαζ!(μονο μασαζ)
αν εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη ας με ενημερωση. thx

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...με κουπόνι όλα οκ......

Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Με κουπονακι δεν παιρνεις φραπε και τετοια. Μονο αν τα σκασεις θα παρεις καλο σερβις. Μετα μου τι λενε καποιοι εδω μεσα που τα σκαω και
παιρνω σερβις πρωτης ταξεως. Νομιζουν οτι επειδι δινουν λιγοτερα στα κωλοχανεια της Πατησιων που βρωμανε κατουρα θα επρεπε να τους δεχονται
και στα καλα μαγαζια με τα ιδια χρηματα.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Χθες πηγα Ιουλιανου 51-53. Απλα οκ. Χωρος αποδεκτος με ντουσακι εντος του δωματιου. However, με Λυκαβηττου 10, η μερα με τη νυχτα. Καμια σχεση !!! Η Λυκαβηττου ειναι απαιχτο μαγαζι απο περιβαλλον και μασαζ. Ιουλιανου σου πετανε λιγο babyoil που μετα δεν βγαινει με τιποτα το γαμημενο.
Στη Λυκαβητου οπως εχουν πει και αλλοι γνωστες, ειναι σιγουρο οτι θα παρεις αυτο που θελεις. Αλλα θελει το χρονο του και τον τροπο του. Το μαγαζι δεν ειναι μπουρδελο ! Για μενα ειναι βασικο να γουσταρει και να θελει και η μασαντζου γιατι ο σοφος λαος λεει "παρακαλετο μουνι, ξυνο γαμησι" Στο ιδιο στυλ δουλευει και η Θησεως στο Μαρουσι που εχει ολη τη πελατεια του ιατρικου κεντρου. Ειναι δυνατον να ασχοληθουνε με πειναλες ?
Τελος, σε αυτα τα μαγαζια ειδικα, οσο πιο πολλα γραφονται τοσο περισσοτερο κουμπωνονται....

Ξερει κανεις ποσα λεφτα πανε στο μαγαζι και ποσα στη μασερ ? Ετσι για να υπολογισουμε αν και ποσο μπουρμπουρι ειναι καλο να δινουμε ?

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.Θέλω πολύ να κάνω b2b μασαζ και μετα φραπεδια...Ποια απο τα κοριτσια μου προτείνετε?.Θα το επισκεφτω πρωτη φορα το εν λογω ιδρυμα διοτι το ειδα και διαβασα οτι ειναι πολυ καθαρο

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Οι πιο εμπειροι στο site θα σε κατατοπισουν. Εγω απλα θα σου πω οτι αν σου κατσει φραπεδια με τη πρωτη επισκεψη θα εισαι τυχερος. Απολαυσε το μασαζ κανε το παιχνιδι σου με τακτ και προπαντως μη φθασεις σε σημειο να παρακαλας να στον παιξει :humpleg:. Ειναι δυστυχια.... Good luck :dancing:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλησπέρα συναγωνιστές.Θέλω πολύ να κάνω b2b μασαζ και μετα φραπεδια...Ποια απο τα κοριτσια μου προτείνετε?.Θα το επισκεφτω πρωτη φορα το εν λογω ιδρυμα διοτι το ειδα και διαβασα οτι ειναι πολυ καθαρο
...την πρώτη φορά φρόντισε να την χαρείς....είναι πράγμετι πολύ καθαρό...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Πάρε τη Νταϊάνα.

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολυ συναγωνιστές για τις πληροφορίες.!!!!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Όσον αφορά την μπριζόλα… μια χαρά είναι  :fuck1:
αλλά στο b2b δεν υπάρχει σύγκριση (προσωπική άποψη)  :tits:
...δίκιο έχεις...βλέπεις η "διαφορά στήθους" μετράει στην συγκεκριμένη θεραπεία.....

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Εχει φαει κανεις κουλουρακι εκει μεσα ? Εγω προσπαθώ αλλα ακόμα  :headbang: Υπαρχει ελπις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom