Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ο φίλος που θα τον παρεξηγήσει θα είναι με τα λαμόγια που μας  χρεοκοπήσανε ?
Δεν βλέπω αντίδραση από τους συναγωνιστές από την τεκμηριωμένη ανάλυση του παραπάνω συναγωνιστή για το συγκεκριμένο θεραπευτήριο  ,για το οποίο κάποιοι για λόγους που αυτοί βολεύονται το βάζουν στο ίδιο καλάθι όλα τα θεραπευτήρια και αγνοούν τις διαφορετικές υπηρεσίες που μόνο αυτό προσφέρει , πέραν της μπριζόλας ή μη.
Διαβάζω συναγωνιστή για θεραπευτήριο (3ης Σεπτεμβρίου) που περιγράφει ότι πλήρωσε για να μπριζολιάσει εξηντάρα θεραπεύτρια σε ίδρυμα βρωμιάρικο ,με θεραπεύτριες άσχετες από  μασάζ, ακαθορίστου ηλικίας και συμπεριφορά αδιάφορη και όμως πήγε και πλήρωσε ,αντί να τον πληρώσουν και μετά λέμε ότι η ελένη χρεώνει ακριβά...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ο φίλος που θα τον παρεξηγήσει θα είναι με τα λαμόγια που μας  χρεοκοπήσανε ?
Δεν βλέπω αντίδραση από τους συναγωνιστές από την τεκμηριωμένη ανάλυση του παραπάνω συναγωνιστή για το συγκεκριμένο θεραπευτήριο  ,για το οποίο κάποιοι για λόγους που αυτοί βολεύονται το βάζουν στο ίδιο καλάθι όλα τα θεραπευτήρια και αγνοούν τις διαφορετικές υπηρεσίες που μόνο αυτό προσφέρει , πέραν της μπριζόλας ή μη.
Διαβάζω συναγωνιστή για θεραπευτήριο (3ης Σεπτεμβρίου) που περιγράφει ότι πλήρωσε για να μπριζολιάσει εξηντάρα θεραπεύτρια σε ίδρυμα βρωμιάρικο ,με θεραπεύτριες άσχετες από  μασάζ, ακαθορίστου ηλικίας και συμπεριφορά αδιάφορη και όμως πήγε και πλήρωσε ,αντί να τον πληρώσουν και μετά λέμε ότι η ελένη χρεώνει ακριβά...

Μέσα σε ένα ποστ έμπλεξες πολιτικά,σεξολογικά,εμπορικά και δεν ξέρω πόσα άλλα θέματα...
Ασχετα με το τι έγινε στην μεταπολίτευση,ασχετα με την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα,τουλάχιστον το 95% του Ελληνικού λαού δεν θέλει ούτε να θυμάται την επταετία και την χούντα.Εσύ φρονείς οτι για να λυθούν τα προβλήματά μας,πρέπει να ξαναφέρουμε έναν παρανοικό συνταγματάρχη και την παρέα του να κάνουνε κουμάντο? δικαίωμά σου να το πιστευεις,αλλά η συντριπτική πλειοψηφία όταν βλέπει το "πουλί" ανατριχιάζει...
Πάμε παρακάτω....το περιβάλλον,οι κοπέλλες και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Ελένη αξιζουν για 100 ευρώ και παραπάνω....η κοροιδία,ο εμπαιγμός και η κουτοπονηριά με την οποία αντιμετωπίζονται οι νέοι πελάτες είναι για φτύσιμο....συνεννοηθήκαμε?

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για τον φίλο HALCON

Συγνωμη για την παρατήρηση αλλά:
Μήπως να άλλαζες την φωτο με το πουλί για να μη παραξηγηθει κανένας άλλος φίλος?
Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί αλλά μια και είναι δημόσιο το forum μπορει να βρει τον μπελά του ο admin γιατι υπάρχουν κατι περίεργες νομοθετικές διατάξεις σεχτικά με σύμβολα και εκθιασμό έργων της χούντας.
Η δημοκρατια επιτρεπει (χαχαχα) στον καθενα να εχει πιστευω
και μετα απο 40 χρονια να δικαιωνεται.
Επομενως αν καποιοι πρεπει με ποινη στραγγαλισμου να απαγορευτουν μαλλον
θα πρεπει να ειναι τα 3 η 13 κομματα της ελληνικης δημοκρατικης βουλης που σας εβαλαν στο ΔΝΤ.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
θα πρεπει να ειναι τα 3 η 13 κομματα της ελληνικης δημοκρατικης βουλης που σας εβαλαν στο ΔΝΤ.

τι πράγμα ακριβως δικαιώθηκε? τα βασανιστήρια,οι εξορίες,η καταπάτηση κάθε έννοιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας? η μήπως η καταστροφή της Κύπρου?
Ενα κακό έχει η δημοκρατία....ότι είναι μεγαλόψυχη και επιτρέπει σε φασιστοειδή σαν και σένα να εκφράζονται ελεύθερα....σα δε ντρέπεσαι λιγάκι.....

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
τι πράγμα ακριβως δικαιώθηκε? τα βασανιστήρια,οι εξορίες,η καταπάτηση κάθε έννοιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας? η μήπως η καταστροφή της Κύπρου?
Ενα κακό έχει η δημοκρατία....ότι είναι μεγαλόψυχη και επιτρέπει σε φασιστοειδή σαν και σένα να εκφράζονται ελεύθερα....σα δε ντρέπεσαι λιγάκι.....

+1

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μην ασχολειστε με τετοια.Οι μισοι μιλανε για τραγικες καταστασεις.Ξυλοδαρμοι,εξοριες,ανυπαρκτες δημοκρατικες διαδικασιες,και οι αλλοι μισοι οτι ολα λειτουργουσαν τελεια.Το εμποριο,οι υπηρεσιες ολες,τα παραθυρα ανοικτα χωρις εξωτερικους κινδυνους και ανησυχια,πλεονασματα στην οικονομια,μηδενικα εθνικα χρεη κλπ.Μην ασχολειστε με αυτα.Μονο με κωλοτρυπιδες παιδια.Μονο!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Μην ασχολειστε με τετοια.Οι μισοι μιλανε για τραγικες καταστασεις.Ξυλοδαρμοι,εξοριες,ανυπαρκτες δημοκρατικες διαδικασιες,και οι αλλοι μισοι οτι ολα λειτουργουσαν τελεια.Το εμποριο,οι υπηρεσιες ολες,τα παραθυρα ανοικτα χωρις εξωτερικους κινδυνους και ανησυχια,πλεονασματα στην οικονομια,μηδενικα εθνικα χρεη κλπ.Μην ασχολειστε με αυτα.Μονο με κωλοτρυπιδες παιδια.Μονο!!!
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Συμφωνώ στα της δημοκρατίας και σέβομαι τις απόψεις του καθενός. Ειμαι από αυτούς που τα χρόνια της 7ετίας ήταν καποια από τα προεφηβικά μου χρόνια και ετσι ψιλογνωριζω τι έγινε. Το σχόλιο το έκανα μόνο και μόνο για να "προφυλλάξω" από τυχόν διαμαρτυρίες ή άλλες καταστάσεις τους διαχειριστές του σάιτ και το σάιτ. Πιστεύω οτι σε όλους μας θα κακοφανει αν κάποιος ξαναεπιτεθει στο σάιτ όπως είχε γίνει πριν από καιρό.

Και πάλι σου ζητώ συγνώμη αν με την παρατήρησή μου σε πρόσβαλα. Εγώ εδώ το κλείνω το θέμα για να μην υπάρξουν παιρετέρω παρεξηγήσεις. Εξάλλου το νημα αυτό δεν έιναι το κατάλληλο για τέτοια θέματα.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Συμφωνώ στα της δημοκρατίας και σέβομαι τις απόψεις του καθενός. Ειμαι από αυτούς που τα χρόνια της 7ετίας ήταν καποια από τα προεφηβικά μου χρόνια και ετσι ψιλογνωριζω τι έγινε. Το σχόλιο το έκανα μόνο και μόνο για να "προφυλλάξω" από τυχόν διαμαρτυρίες ή άλλες καταστάσεις τους διαχειριστές του σάιτ και το σάιτ. Πιστεύω οτι σε όλους μας θα κακοφανει αν κάποιος ξαναεπιτεθει στο σάιτ όπως είχε γίνει πριν από καιρό.

Και πάλι σου ζητώ συγνώμη αν με την παρατήρησή μου σε πρόσβαλα. Εγώ εδώ το κλείνω το θέμα για να μην υπάρξουν παιρετέρω παρεξηγήσεις. Εξάλλου το νημα αυτό δεν έιναι το κατάλληλο για τέτοια θέματα.
Για αυτο ακριβως και εγω,που ειμαι πανω καtω στα χρονια του leon4861,θα προτεινα να αποφευγονται θεματα και θεσεις που αφορουν τετοια "λεπτα" ζητηματα.Για αλλα πραγματα ειμαστε εδω νομιζω.Προσπαθω να στρεψω την κουβεντα σε αλλη κατευθυνση και να την διακωμωδισω λιγο.Για συνελθετε.Ειπαμε με τι να ασχολουμαστε ΕΔΩ !!!

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Να ενημερώσω οτι στην τελευταία μου επίσκεψη η μελίσσα προσέφερε μπριζόλα στην τιμή των 80 ευρώ. Τόσα ζήτησε η ελένη, άφησα όμως κάτι παραπάνω για το κορίτσι όπως συνηθίζω να κάνω (μη μου την πέσετε για αυτό). Η επίσκεψη έγινε 1-2 μήνες πριν.

aladin

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς συνάδελφος τη Μάντω μια κοπελίτσα με ωραίο σωματάκι - κοκκινομάλα?

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Έχει δοκιμάσει κανείς συνάδελφος τη Μάντω μια κοπελίτσα με ωραίο σωματάκι - κοκκινομάλα?
πολυ καλο μασαζ... αλλα μονο μασαζ... αυτη με την ιφιγενεια κανουν μονο μασαζ

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281
δεν κανει τιποτα φιλε...μπηκα και εγω και βγηκα με το καβλι στο χερι.... πηρα στελλα μετα και ισιωσα

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Παρομοιως...
Τη Μαντω ισα που μου καθησε να την χουφτωσω και να την ψιλο-γλειψω...
Ενω εγω την επαιζα... :jerking: :jerking:

Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Επισκεψη στο ίδρυμα πριν απο δύο εβδομάδες οπου για αλλη μια φορα επιβεβαιώνετε οτι ειναι με διαφορα το καλυτερο ιδρυμα στην Αθηνα μαζι με
το Choco στο Μαρουσσι. Ο χωρος ειναι πολυ καλος και πραγματικα σε κανει να χαλαρωσεις με την καλη ατμοσφαιρα, την χαλαρη μουσικη του και
την αψογη αισθητικη του. Αυτη την φορα πηρα την Ελενα που ειναι μια πιτσιρικα ψηλη με ωραιο στηθος και πολυ ευχαριστη. Μασαζ καλο και δυνατο
για κανα μισαωρο με εστιαση στα ποδια και μετα πολυ δυνατο φραπε με βυζομαλαξη.

Σιγουρα ειναι πιο ακριβο απο τα υπολοιπα μαζατζιδικα αλλα το επιπεδο ειναι ανωτερο με διαφορα τοσο στους χωρους οσο και στην
καθαριοτητα και στις κοπελες.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Μέσα σε ένα ποστ έμπλεξες πολιτικά,σεξολογικά,εμπορικά και δεν ξέρω πόσα άλλα θέματα...
Ασχετα με το τι έγινε στην μεταπολίτευση,ασχετα με την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα,τουλάχιστον το 95% του Ελληνικού λαού δεν θέλει ούτε να θυμάται την επταετία και την χούντα.Εσύ φρονείς οτι για να λυθούν τα προβλήματά μας,πρέπει να ξαναφέρουμε έναν παρανοικό συνταγματάρχη και την παρέα του να κάνουνε κουμάντο? δικαίωμά σου να το πιστευεις,αλλά η συντριπτική πλειοψηφία όταν βλέπει το "πουλί" ανατριχιάζει...
Πάμε παρακάτω....το περιβάλλον,οι κοπέλλες και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Ελένη αξιζουν για 100 ευρώ και παραπάνω....η κοροιδία,ο εμπαιγμός και η κουτοπονηριά με την οποία αντιμετωπίζονται οι νέοι πελάτες είναι για φτύσιμο....συνεννοηθήκαμε?
τωρα αγαπητε andy 51 τα θελεις και εσυ.......
φυσικά και δεν θελουμε να ατριχιαζουμε με τα "πουλια".
σαφως ομως δεν θελουμε να μας τα τρωνε και απο πανω να μας τη λενε....
και γινομαι σαφεστατος....
ΛΟΒΕΡΔΟΣ "αν πειραξουν τον ΓΑΠ θα γινει μακελειο....." ,
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ "γεννηθηκα σε ορυχειο και εγω ξερω ποια ειναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ......" ,
να συνεχισω η καταλαβες και εσυ και η παρεα και εγω και ολοι μας οτι "μας λενε και ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!".
γιατι αν δεν καταλαβες πραγματι πρεπει να κατεβουμε στο επίπεδο τακτικου μισθου 500 ευρω μηνιαίως αλλα με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 300 ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΠΙ 8000 ευρω εκαστος μηνιαίως.
καλη διασκεδαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom