Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Εαν εχετε προσεξει, παρ'ολο που εχουμε κριση ακομα παιζουν ct στα 250 ευρα. λετε να βαρανε μυγες???? Υπαρχουν λεφτα, το ειπε και ο ΓΑΠ  :2funny: :2funny:

Φίλε Polax, η διαφορά είναι στην ποσότητα. Πριν από 3-5 χρόνια, κάθε γραφείο που σεβονταν τον εαυτό του είχε μια ντουζίνα κοπέλες που έκαναν tour από την αθήνα και τη θεσσαλονίκη μέχρι την καρδίτσα και τη ζάκυνθο.

Τώρα είναι σαφώς πιο σφιγμένα τα πράγματα...

ΥΓ κυρα Λενη καλες ειναι οι τιμες αλλα 60 ωρες τη βδομαδα ωραριο για τα κοριτσια ειναι κατεργο !!!!

Προβλέπω να ξεκινάς συνδυκαλιστικό κίνημα λαδοκορων - μασατζούδων (σΚ.ΛΑ.ΜΑ).
Έρχονται και εκλογές, εκεί να δεις ρουσφέτια που θα ζητήσουμε!!!

Και για να το σοβαρέψουμε λίγο και να έρθουμε on topic.

Είναι γεγονός ότι έχει φτιάξει ένα χώρο μακραν καλύτερο από όλους αυτούς που υπήρχαν στην ευρύτερη περιοχή. Το κακό είναι ότι δεν έχει συγκεκριμένη στρατηγική, ή καλύτερα, η στρατηγική που έχει δεν μας καλύπτει όλους.
Ο χώρος απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που θέλουν μόνο μασαζ. Απευθύνεται σε αυτούς που τα έχουν και σκάνε 60-80-150 για απλό μασάζ ή σε αυτούς που αγοράζουν κουπόνια των 15.
Και μέσα σε όλα αυτά απευθύνεται και σε εμάς που θέλουμε κάτι παραπάνω και είμαστε διατεθειμένοι να σκάσουμε (λίγα) παραπάνω απ'όσα δίνουμε για παράδειγμα στη Φρατζή ώστε να περάσουμε το χρόνο μας σε ένα καλύτερο περιβάλλον.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να πηγαίνεις και η κάθε λαδοκόρη να σου λέει ότι θα το δώσει μόνο στον άντρα της και αυτό μετά το γάμο.
Ούτε η Ελένη να σου λέει ότι δεν ξέρω τι κάνουν οι κοπέλες μεσα στο δωμάτιο.
Πολύ περισσότερο δε, να σου λέει η Ελένη πως η 'Χ' κοπέλα κάνει φουλ και όταν μπαίνεις στο δωμάτιο η κοπέλα να σου το παίζει παρθένα που έχασε το δρόμο πηγαίνοντας στο κατηχητικό.

Το κατάστημα ζει και με τα πελατάκια που θα είναι ικανοποιημένα αν μετά το μασαζ τους ρίξουν και ένα φραπέ. Ζει και με τους παπούδες που θα κάνουν B2b και θα γλιτώσουν το έμφραγμα από τυχη. Ζει και από τα κουπονάκια που απ'όσο βλέπουμε τραβάνε σαν τρελα. Εμείς είμαστε το (ΥΠΕΡ)κέρδος της.
Θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς εμάς, αλλά εμείς της κάνουμε τη ζωή καλύτερη.

Αφού κάνουμε τη ζωή σου καλύτερη όμως κυρα Λένη, μη μας βγάζεις την ψυχή κάθε φορά. Έχεις ωραίες κοπέλες, εκπαίδευσέ τις να κάνουν αυτά που έκανες και έφτασες εδώ που είσαι!!! Διαφορετικά ας έχεις 5 μόνο για μασάζ και άλλες 5 (αντίστοιχης εμφάνισης) για τα υπόλοιπα.

Εμπειρία έχεις.

Αποφάσισε λοιπόν αν θα είμαστε οι πελάτες σου ή  η αρπαχτή σου και πράξε ανάλογα.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Φιλε Bitch-hunter τα λες λιγο περιεργα...
Αν καταλαβα καλα, υπονοεις οτι καθε λαδοκορη στο μαγαζι αυτο πρεπει σωνει και καλα να γαμιεται για να κρατηθει η πελατεια του ? Νομιζω οτι η Στρατηγικη του ειναι πολυ ξεκαθαρη.
προσφερει μασαζ και το 70-80% των κοριτσιων το κατεχει. Απο κει και περα "ολα παιζουν" οι πιο μάγκες και ισως οι πιο επιμονοι-φραγκάτοι θα εχουν το "τερπνον μετα του ωφελιμου". Το αφεντικο σιγουρα ξερει ποια "το δινει" αλλα νομιζω οτι δεν μπορει να το επιβαλλει σε ολες τουλαχιστον. Εχει παρει το ματι μου και ανδρα μασερ. Υποθετω να κανει σε γυναικες και οχι σε γκεουλες, αρα το μαγαζι επισημως ειναι σοβαρο... Και εν τελει, νομιζω (λιγοι θα συμφωνησουν βεβαια) εχει πιο σασπενς να μη ξερεις τι θα γινει.... Οποιος ομως θελει να ειναι σιγουρος παει σε ολα τα αλλα μαγαζια του χωρου.
Νομιζω ομως οτι τελικα πειραζει καποιους (δεν εννοω εσενα)οταν ξερουν οτι μπορει να μην εχουν το πανω χερι. Παντως ενα φραπο ειδικα στο δευτερο ραντεβου σχεδον καμια δεν θα το αρνηθει.

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έχει κάποιος επισκεφτεί πρόσφατα ώστε να μπορέσει να μας δ΄ψσει ρόστερ και περιγραφή?
Ειδικα αν έχει κάποια με  :tits: !!!

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Φίλε Polax,
απλά λέω ότι το μαγαζί είναι μια ιδιάζουσα κατάσταση.

Είναι όντως ένας εξαιρετικός χώρος, πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα "μασατζίδικα" αλλά με ταυτότητα σε σύγχυση.
Αυτό είχε επισημανθεί από το πρώτο κιόλας ποστ (xpapad) του νήματος.

Απευθύνεται σε πολλές κατηγορίες ανθρώπων και δεν ξέρω αν μπορεί να καλύψει επιτυχώς τη δίκή μας.

Μου άρεσε όταν πήγαινα, για αυτό και τιμούσα πολύ συχνά το χώρο. Απλά δεν μου άρεσε κάθε φορά να παίζω με την τύχη μου και τις διαθέσεις της κάθε κοπέλας. Είμαι από αυτούς που διαφωνούν μαζί σου. Δεν θέλω δηλαδή να πάω, να πάρω ένα καλό μασαζ, αλλά να  :jerking: μόνος μου έχοντας σκάσει ένα 100άρικο επειδή η λαδοκόρη τό'χει τάξει στο θεό.

Σίγουρα δεν μπορεί (μάλλον δεν θέλει) να τις εξαναγκάσει ολες να κάνουν τα πάντα. και συμφωνώ ότι μπορεί να κάνει και καλά.

Ας είχε τον μασερ να κάνει μόνο μασαζ, ή να πηδάει τις κυρίες που πάνε εκεί, ή τους γκέουλες όπως λες που περνάνε απ' έξω.
Ας είχε όσες άλλες ήθελε να κάνουν μασάζ, και μόνο μασάζ.
Αυτό που θα ήθελα όμως, είναι να είχε καί ένα καλό ροστερ, αντάξιο του χώρου, με κοριτσάκια που θα κάλυπταν και τις δικές μας ανάγκες. Κάποια στιγμή το είχε. Αργότερα το έχασε και έμεινε με τη Στέλλα, τη Νταϊάνα και 2-3 μεταγραφές από σολωμού, στουρνάρη και δεν ξέρω από που αλλού. Αν κάποια στιγμή δω ότι ξανάφερε κοπέλες που αξίζουν τον κοπο, τότε θα αρχίσω να το επισκέπτομαι ξανά.

Δυστυχώς όμως από όσο έχω διαβάσει απ'το καλοκαίρι μέχρι τώρα, δεν έχω βρει κάποιο new entry που να προκάλεσε συζήτηση. Συνήθως αναλωνόμαστε στο αν παιρνεις φραπε, αν έχει καλαμάκι και αν τελικα δίνει μπριζόλα και με τις πόσες επισκέψεις...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τελικά ποιές είναι αυτές που "το δίνουν", επιβεβαιομένα, εκει?

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Συνήθως αναλωνόμαστε στο αν παιρνεις φραπε, αν έχει καλαμάκι και αν τελικα δίνει μπριζόλα και με τις πόσες επισκέψεις...

Μεγάλη αλήθεια για το συγκεκριμένο μαγαζί. η ποιότητα των κοριτσιών πρέπει να ανέβει. πόσες σελίδες έχουμε να αναφερθούμε σε κάποια νέα άφιξη που να αξίζει στο εν λόγω κατάστημα??

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Bitch-Hunter δεν μπορω να διαφωνησω οτι 80 ευρα ειναι πολλα για ενα μασαζ οσο καλο και να ειναι. H ταριφα πρεπει να ειναι 40 για μασαζ, 60 για μασαζ και φραπο/καλαμακι, 80 για φουλ πακετο.
Παρακαλω η Διευθυνση του ευαγους οικηματος να λαβει υποψιν τα recommendations...
και τωρα αποκατασταθηκε η ταξη :2funny:

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το μαγαζί αυτό το είχα επισκεφτεί πριν περίπου ένα χρόνο και κάτι.  Η κοπέλα που μου είχε κάνει μασάζ ήταν όμορφη αλλά το μασάζ ήταν άθλιο.  Θυμάμαι ότι καναδυό μέρες με πονούσε η πλάτη μου. Οι δε βλακείες που μου είχε πεί ηταν απίστευτες και για ένα διάστημα γελάγαμε με τους φίλους μου.  Το κόστος ήταν 60 ευρώ (εκτός του μεσουλίτ που πήρα μετά).  Ξαναπήγα άλλη μία φορά άλλα δεν προχώρησα στα ενδότερα. Πάλι μου φάνηκε ότι τα κορίτσια έχουν ύφος και σκέφτηκα να μην πετάξω τα λεφτά μου.  Ο χώρος είναι πολύ καλός. Ωστόσο κανείς δεν πάει για τον χώρο γιατί στο GB και στο Hilton είναι ακόμα καλύτερος.  Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Με απλές συστάσεις (μιας και κάποιες κοπέλες έχουν δουλέψει και σε άλλα μαγαζιά όπως διαβάζω) πρέπει να προχωρούν στο παρασύνθημα.  Αλλιώς τα πράγματα θσ δυσκολέψουν.  Εγώ σε αυτό το νήμα δεν έχω καταλάβει ποιές είναι οι κοπέλες που προσφέρουν καλές υπηρεσίες, αντίθετα με τις περισσότερες άλλες περιπτώσεις που ξέρω του μου γίνεται.  Και αυτό κρατά τους πελάτες μακρυά, άρα μικραίνει και την πιθανότητα βελτίωσης του ρόστερ.  Και για να μην ξεχάσω την κοπέλα την λέγανε τινα...

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Με απλές συστάσεις (μιας και κάποιες κοπέλες έχουν δουλέψει και σε άλλα μαγαζιά όπως διαβάζω) πρέπει να προχωρούν στο παρασύνθημα.  Αλλιώς τα πράγματα θσ δυσκολέψουν.  Εγώ σε αυτό το νήμα δεν έχω καταλάβει ποιές είναι οι κοπέλες που προσφέρουν καλές υπηρεσίες, αντίθετα με τις περισσότερες άλλες περιπτώσεις που ξέρω του μου γίνεται. 

Έχει κάποιος επισκεφτεί πρόσφατα ώστε να μπορέσει να μας δ΄ψσει ρόστερ και περιγραφή?
Ειδικα αν έχει κάποια με  :tits: !!!

Τελικά ποιές είναι αυτές που "το δίνουν", επιβεβαιομένα, εκει?

Μεγάλη αλήθεια για το συγκεκριμένο μαγαζί. η ποιότητα των κοριτσιών πρέπει να ανέβει. πόσες σελίδες έχουμε να αναφερθούμε σε κάποια νέα άφιξη που να αξίζει στο εν λόγω κατάστημα??

Τώρα που εντοπίσαμε το πρόβλημα, άντε ελενίτσα, προσπάθησε να το λύσεις!!
Εκτός και αν προτιμάς τα κουπόνια!

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση που μπορει να φανει περιεργη??? Με γυναίκα έχει πάει κανείς? Για τρίο με λαδοκόρη!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση που μπορει να φανει περιεργη??? Με γυναίκα έχει πάει κανείς? Για τρίο με λαδοκόρη!!!!!

Γίνε πιό συγκεκριμένος: Με άλλη οποιαδήποτε γυναίκα τύπου fuck buddie, ή με τη γυναίκα του?

Το σκέφτεσαι δηλαδή? ;)

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γίνε πιό συγκεκριμένος: Με άλλη οποιαδήποτε γυναίκα τύπου fuck buddie, ή με τη γυναίκα του?

Το σκέφτεσαι δηλαδή?

Με τη γυναίκα του εννοώ οχι με ενοικιαζόμενη ;)
Και το λέω για το γθγκεκριμένο μαγαζί μόνο λόγω κυρίλας!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Με τη γυναίκα του εννοώ οχι με ενοικιαζόμενη ;)

Άσχετα από κυρίλα, πόσοι από εμάς έχουν γυναίκα τόσο ανοικτόμυαλη που θα δεχθεί τρίο με λαδοκόρη και πρόγραμμα με τουλάχιστον φραπέ.....? :rolleyes:

Το σενάριο αυτό, προσωπικά μου φαίνεται too much!

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ε κι εμένα γι΄αυτό ρωτάω μήπως το έχει κάνει κάποιος για να μου πεί πως το χειρίστηκε κι η Ελένη......
Καλά μου ήρθε μόλις μια φανταστική ιδέα :uglystupid: Αμα σκάσουμε μια μέρα δέκα συναγωνιστές μαζί με γυναίκα ο καθένας δεν θα έχει ενδιαφέρον η φάτσα της Ελενης????? :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν νομίζω να χρειάζονται τόσοι πολλοί! Και 3 να πάνε μια χαρά θα είναι!!!!!  :2funny: :2funny:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μια μικρή λεπτομέρεια. Πόσα θα σκάσετε αν μπορέσει αυτό να γίνει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom