Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Η εμφανιση των κορασιδων που 'προσφερουν'΄μασαζ σε τι επιπεδα κυμαινεται γενικα?  :huh:

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έχει και προσφορές με 30€......  μασαζακι σάουνα ,πάνω απο μια ωρα!!! Ότι πρέπει για την κρίση.. :think:

Μηπως κανεις λαθος?  :think: :think: :think:
120-150 λεει διαρκως, και μαλιστα, μου κανει εντυπωση, γιατι ολα σχεδον, εχουν πεσει στα 100! Για κοιταξε το και ενημερωσε!

bourFan

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχει παει κανεις ποτε  στο συγκεκριμενο μαγαζι με κουπονι?  :think:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Θα επρεπε να υπαρχει λιγο σεβασμος παραπανω, και να μην υπαρχει και κοροιδια, οταν βλεπουν ατομο σε αναπυρικη καρεκλα! Στο κατω- κατω, μασαζ ζηταμε, και λεφτα δινουμε! Ντροπη!

Αν έγινε αυτό που φαντάζομαι, όσοι/όσες από το μαγαζί αναμείχθηκαν είναι για φτύσιμο.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Μηπως κανεις λαθος?  :think: :think: :think:
120-150 λεει διαρκως, και μαλιστα, μου κανει εντυπωση, γιατι ολα σχεδον, εχουν πεσει στα 100! Για κοιταξε το και ενημερωσε!
..για κουπόνι λέει....οι τιμές είναι αυτές που λες για τα περισσότερα προγράμματα...

Επισκέπτης
Ε οχι ούτε και φραπέ αφου όλα παίζουν!!! Υπάρχουν θεραπείες για όλα τα γούστα ..1.0000 % και ο χώρος είναι μοναδικός.. Εαν υπάρχει κατι παρόμοιο θα ήθελα να το μάθω.....
Τώρα εαν πας πρώτη φορά και θέλεις ψησταριά πρέπει να είσαι έμπειρος γάτος και ολίγων ενημερωμένος... Εαν απλός θέλεις καλο μασαζ και ότι  θέλει προκύψει τότε πάλι το πράγμα έχει και το κάποιο σασπένς...πάντως το σίγουρο είναι είναι ότι το ίδρυμα προσφέρεται για όλα τα γούστα!!!!!!

εντάξει φίλος μας έπεισες είσαι έμπειρος και προπάντων δεν είσαι προμότορας! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Εχει παει κανεις ποτε  στο συγκεκριμενο μαγαζι με κουπονι?  :think:

Έχω πάει με κουπόνι(είχα αγοράσει 3 για να γνωρίσω τον χώρο).Σίγουρα δεν περίμενα κάτι παραπάνω από ένα καλό μασάζ,και λογικό είναι όταν φίλοι αναφέρουν ότι ακόμα και με 100 δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις παραπάνω...Τωρα,άν μπορείς να συμφωνήσεις να πληρώσεις την διαφορά και να γίνει κάτι δεν το γνωρίζω...Δίνεις κατευθεία 100 και δεν φαίνεσαι λιγούρης.Είναι ακριβός χώρος. 

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
...για ενημερώστε...έστω και με pm

Αν θέλει, θα πρέπει να ενημερωσει ο παθών -εγώ απλά σχολίασα όσα έγραψε ο συνάδελφος. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Απλά υποθέτω, από τα συμφραζόμενα του μηνύματος του συναδέλφου, ότι δεν τού συμπεριφέρθηκαν σωστά. 

nicospap

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας συναγωνιστής τι παίζει με το συγκεκριμένο....φαίνεται πολύ καλό μέσα και πολύ καλές οι κοπέλες... βάζει και συνέχεια προσφορές...
πχ 
Ευχαριστώ και περιμένω κάποια απάντηση για να δω τι θα κάνω....

έχετε βρει και άλλα μασσατζίδικα που είναι σε προσφορές ;

nicospap

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Thanks!!! Η τιμή είναι πολύ καλή 25€!!! Ξέρεις μασατζίδικο που έχει βγει προσφορά και πρσφέρει  :jerking:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Thanks!!! Η τιμή είναι πολύ καλή 25€!!! Ξέρεις μασατζίδικο που έχει βγει προσφορά και πρσφέρει  :jerking:
Φραπεδιά σε προσφορά μόνο αυτή εδώ ξέρω:
http://[URL unfurl="true"]www.vivartia.com/assets/media/JPG%5CF%5Cfrappe_s.jpg.jpg[/img[/URL]]

:tooth: :tooth: :tooth:

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Σου πετάνε υπονοούμενα αν πας με το κουπόνι?

nicospap

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αγορασα 2 κουπονια... Θα παω next week και θα σας ενημερωσω σχετικα... Ελπιζω να εχει  :pipa1:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αγορασα 2 κουπονια... Θα παω next week και θα σας ενημερωσω σχετικα... Ελπιζω να εχει  :pipa1:
καλύτερα μην πας πολύ καυλωμένος
διάβασε τις προηγούμενες 20 σελίδες και θα καταλάβεις πως με κουπόνι πας σε αυτές που δεν κάνουνε ούτε κλείσιμο ματιού

nicospap

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
εγώ θα την κάνω την προσπάθεια... δεν έχω να χάσω και τίποτα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εγώ θα την κάνω την προσπάθεια... δεν έχω να χάσω και τίποτα

νομιζεις..........!!!!!!!!

αυτο που θα χασεις θα ειναι η σεξουαλικη σου ηρεμια θα σε εχει κανει η αλλη τουμπανο και θα ψαχνεις τρυπα να τον χωσεις και αυτη θα σου λεει σας αρεσε κυριε αυτο ηταν ολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom