gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
....όλοι αυτό λένε....εγώ θα την κάνω την προσπάθεια... δεν έχω να χάσω και τίποτα
....όλοι αυτό λένε....εγώ θα την κάνω την προσπάθεια... δεν έχω να χάσω και τίποτα
....όλοι αυτό λένε....
Kαι τη πατάνε και μετά καταθέτουν και τα υπόλοιπα μέχρι τα 100 για να πάρουν τη φραπεδιά ή τη μπριζολίτσα τους. Είναι άτιμη η κάβλα, δεν ελέγχεται εύκολα.
έχεις δίκαιο.. αλλά και 25€ για ένα καλό μασαζάκι δεν είναι και άσχημα για 1 ώρα!!! Από κοπέλα ποια λέτε ;
...παίδες όταν λέτε κορυφαίες υπηρεσίες να το διευκρινίζεται γιατί οι ενδιαφερόμενοι θα μπερδευτούν.... πχ καλό μασαζ και μόνο από Ιφιγένεια , πολύ καλό ββ από Νταϊάνα , καλό μασάζ από Αντριάννα που πιθανόν να κεράσει και φραπέ..Συμφωνώ μαζύ σου ,γιαυτό το συγκεκριμένο μαγαζί θεωρείται απο τα καλύτερα στο χώρο. Αρκεί όταν πάτε να μην σας πλασάρουν ότι θέλουν αλλά να απαιτείτε τις καλύτερες όπως η Ιφιγένεια,η Αντριάννα και η Νταιάννα που προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες .Δεν είναι τυχαίο που στο στγκεκριμένο θεραπευτήριο αυτές παραμένουν σταθερες αξίες χρόνια τώρα ,ενω πάνε και έρχονται οι άλλες θεραπεύτριες που πάιζουν σε χαμηλότερη κατηγορία.
...παίδες όταν λέτε κορυφαίες υπηρεσίες να το διευκρινίζεται γιατί οι ενδιαφερόμενοι θα μπερδευτούν.... πχ καλό μασαζ και μόνο από Ιφιγένεια , πολύ καλό ββ από Νταϊάνα , καλό μασάζ από Αντριάννα που πιθανόν να κεράσει και φραπέ..
με λίγα και απλά λόγιακάποιοι επιμένουν να παρασύρουν τους συναγωνιστές με κλισέ καταστάσεις και τους στέλνουν στον κουβά .Συμφωνώ με τις πολύ καλές υπηρεσίες αλλά τα φούλ ,τα δεν ή τα ναί είναι σχετικά στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο.Δεν υπάρχουν στάνταρ καταστάσεις για τις καλές θεραπεύτριες ,ο κάθε συναγωνιστής πάει ,ξέρει ότι θα βρεθεί σε κορυφαίο χώρο και θα απολάυσει πολύ καλές υπηρεσίες μασάζ και για τα υπόλοιπα εξαερτάται απο τον ίδιο ,την τσέπη του κλπ παράγοντες κάθε φορά.Μην παρασύρετε τους παίχτες................
Τα πραγματα εχουν ΟΠΩΣ ακριβως τα περιεγραψα !! Τι θα πει "παρασυρω??" Αν δεν ειναι "αδιαθετες"κάποιοι επιμένουν να παρασύρουν τους συναγωνιστές με κλισέ καταστάσεις και τους στέλνουν στον κουβά .Συμφωνώ με τις πολύ καλές υπηρεσίες αλλά τα φούλ ,τα δεν ή τα ναί είναι σχετικά στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο.Δεν υπάρχουν στάνταρ καταστάσεις για τις καλές θεραπεύτριες ,ο κάθε συναγωνιστής πάει ,ξέρει ότι θα βρεθεί σε κορυφαίο χώρο και θα απολάυσει πολύ καλές υπηρεσίες μασάζ και για τα υπόλοιπα εξαερτάται απο τον ίδιο ,την τσέπη του κλπ παράγοντες κάθε φορά.Μην παρασύρετε τους παίχτες................
...ναι και με περισσότερη "δυσκολία"....
Δηλαδή και σε αυτό προσφέρουν ότι πρόσφεραν και στην ομήρου (δεν έχω επισκεφτεί ακόμα το συγκεκριμένο)!!
Ποια ειναι τα καλυτερα?? Οτι δεν εχω καταφερει να κανω κατι με την Ιφιγενεια ενω θα το ηθελα και την θεωρω για εμενα στα ΔΕΝ??επειδή εσυ μας βγήκες γαμιστερός ........ δεν σημαίνει ότι όλοι θα μπριζολιάσουνε .Βλέπω όμως ότι για την τρίτη θεραπεύτρια λές τα καλύτερα ,τυχαίο δεν νομίζω.Οταν΄προσφέρεις υπηρεσίες σε θεραπευτήριο δεν υπάρχουν παρθένες και μή παρθένες,όλα παίζουν και δεν παίζουν για όλες.............
Μου κανει εντυπωση που οποτε ανοιγω το site βλεπω συνεχεια σχολια για το συγκεκριμενο μαγαζι. και ενω δεν τρως εδω η το ακριβοπληρωνεις εκει εμεις . ρε γραφτε τους κανονικα τοσα σιγουρα μαγαζια υπαρχουν. 5 ημερες χωρις πελατη και θα το ριξει και η ελενα στους φραπεδες
Με τα κουπονια δεν κανεις τιποτα... οσο για το αν προμοταρω, κραζω η οτιδηποτε αλλο, αυτοι που διαβαζουν καταλαβαινουν...απορώ πως κάποιοι συναγωνιστές τσιμπάνε ,εκνευρίζονται και μας την λένε για πόσες αναρτήσεις κλπ. Φιλαράκο έχουμε και δουλειές για να γράφουμε ,αλλά και εσύ που γράφεις συνέχεια σε τι βοηθάς ? 6 μήνες τώρα επαναλαμβάνεις και μας λές για δύο θεραπεύτριες συνέχεια ,τίποτα καινούργιο ,ούτε καν τά plus που πλήρωσες.....Ξέρω συναγωνιστές που διάβασαν και έτρεξαν με την σιγουριά του στάνταρ και πήγαν κουβά. Αρα ή κάτι έχεις με τις συγκεκριμένες και τις κράζεις ή τις διαφημίζεις για να αυξηθεί στην προτίμηση των συναγωνιστών .... Κάτι καινούργιο έχεις? τόσες θεραπεύτριες έχει εκεί μέσα αλλά και στα άλλα θεραπευτήρια που γράφεις ότι πάς ,παλαιές, νέες ,εύκολες ,δύσκολες κλπ ,πές μας κάτι καινούργιο δόσε μας κανένα καινούργιο όνομα ,γιατί ασχολείσαι μόνιμα με τις εξής δύο που στο φινάλε οι φανατικοί παίκτες τις ξέρουν απο την Ομήρου και ξέρουν τι παίζει ή τι δεν πάιζει με αυτές.Τώρα για το ξερωόλας ,εγώ δεν νομίζω να έχω κράξει καμία θεραπεύτρια και απλά λέω ότι δεν υπάρχουν κλισέ και στάνταρ για να μην παραπληροφορώ και παρασύρω .
Εδώ γίνεται διαφήμιση κουπουνιών απο συναγωνιστή ........και όμως το περνάς ντούκου......
Ασε που συνέχεια μας παροτρείνεις να πάμε Αχιλλεως+Βενιζελου .......
Ελεος γράψε ότι σου αρέσει ,αλλά μην μας την λές κιόλας ,εδώ ο καθένας γράφει ελεύθερα ότι κατεβάσει η κούτρα του και πάλι μάγκας είναι